113
Kitas

Avinas

Pati savaitės pradžia sudėtinga ir nėra palanki naujiems darbams.

9 d. - Venera griaunamajame laipsnyje Svarstyklių ženkle.
10 d. - Mėnulio 29-oji diena – emociškai sudėtingas laikas.
11 d. - Saulė griaunamajame Skorpiono laipsnyje. Keičiasi Mazgų padėtis.

Situacija geresnė 12 d. - per ją nuveikite svarbius darbus iki pusiaudienio 13 d., nes penktadienį, 13 d., po pusiaudienio, Marsas ir Merkurijus taipogi keliaus griaunamaisiais laipsniais.

Atskirai reikėtų paminėti 11, 12 d. - kai Nusileidęs Mazgas jau pradės kelionę Žuvų ženklu, o kylantis – Mergelės. Be to, 13 d. turėsime palankesnį laiką maždaug iki pusiaudienio.

Lapkričio 14 d. Marsas iki vakaro dar griaunamajame laipsnyje, tad svarbių reikalų nesiimkite. Vakaras pagaliau geresnis.

15 d. sudėtingesnis laikas, kai sunkiau atsirinkti „grūdus nuo pelų“. Venera arti Juodojo Mėnulio Svarstyklių ženkle.

Šią savaitę padidėjęs avaringumo ir gaisringumo pavojus, ypač iki 12 lapkričio. Vėliau galimi finansiniai nuostoliai – baudos, nepelnyti apribojimai ir klaidos tvarkant dokumentus. Tad būkite atidesni. O 14 d. palankus vakaras.

Svarbu žinoti, kad tai yra bendras astrologinis fonas, bet labai svarbu atsižvelgti ir į asmeninius astrologinius rodiklius.
Lolita Žukienė

Kuo gi vertėtų užsiimti šią sudėtingesnę savaitę?

Atraskite laiko padėti tiems, kuriems šiuo metu yra sunkiau, ypač pasirūpinkite vyresnio amžiaus artimaisiais. Daugiau laiko skirkite namų jaukumo kūrimui ir būtinai stenkitės kiekvienoje situacijoje įžvelgti pozityviąją pusę.

Kartais dėmesys žmogui gali būti tas šviesos spindulėlis, nušviečiantis jo dieną ir parodantis kelią į tikslą.
Gebėjimas rasti gerą žodį, skambutis seniai matytiems draugams gali suteikti jiems reikalingumo kitiems jausmą ir įkvėpti taip reikalingą viltį.

Tikėjimas ir matymas geresnės perspektyvos – tai tos savybės, kurios mums padės šią sudėtingesnę, nei įprasta, savaitę!

113
Kitas

Avinas