113
Kitas

Avinas

Saulei keliaujant Skorpiono ženklu, o šią savaitę į jį įžengus ir Venerai – puikus metas susivokti savo jausmuose, suprasti, koks svarbus šalia mūsų esantis žmogus, ir kad meilę į savo gyvenimą galime prišaukti tik tada, kai mūsų pačių širdys sklidinos meilės, noro ja dalintis, ją dovanoti, rūpintis kitu.

Savaitė prasidės energingu pirmadieniu. Merkurijui pradėjus kelionę Šaulio ženklu, palanku būtų derėtis, tartis, ieškoti kompromiso ir partnerių. Tai savotiškas veidrodinio atspindžio laikas, kai kituose lengviau pastebėsime tai, kuo iš tikrųjų pasižymime patys.

Antradienį po pietų Venera pereis į Skorpiono ženklą, kuriame jau vieši sėkmės planeta Jupiteris. Tad išgyvenantys stiprią meilę, aistrą kitam žmogui, o ir gyvenimui, gali sulaukti atsako bei sėkmės. O anksčiau nusivylusiems jausmais – tinkamas metas pakilti, kaip Feniksui iš pelenų, naujam gyvenimui.

Lapkričio 10 dieną iš Šaulio ženklo iškeliaus Juodasis Mėnulis. Tad atsisakykite jums trukdančių nuostatų, nerimo ir pažvelkite į gyvenimą su viltimi, optimistiškai. Juolab, kad optimizmo prireiks daugiau lapkričio 10 ir 11 dienomis, Saulei viešint griaunamajame Skorpiono laipsnyje, kai sunkiau gali būti įžvelgti tolesnę pasirinkto kelio perspektyvą.

Sekmadienis palankus išvykoms, jis tiktų harmoningų santykių kūrimui, susitikimams su draugais.

Sėkmingos jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas