113
Kitas

Avinas

28 d. svarbių susitarimų, bendravimo diena. Žodis, palinkėjimai įgauna galią!

Savaitė prasidės puiku laiku svarbių dokumentų pasirašymui, pirkimo-pardavimo sutartims, kūrybiniam darbui.

Antradienis – ypatingas, nes Kylantis Mazgas viešės Karališkąjame Mergelės laipsnyje. Tai puiki diena kurti gerus planus ateičiai, apmąstyti, ko gyvenime norisi pasiekti. Norintiems kurti nuosavą verslą – puiki diena strategijai.

Savaitės viduryje vyraus moteriškas pradas, tad jūsų dėmesys brangiausiajai bus tinkamai įvertinta. Pagalvokite, kuo galėtumėte ją pradžiuginti ir nustebinti.

Ketvirtadienis – paskutinė šių metų diena. Šiandien žodžiai įgaus magišką galią, todėl linkėkite artimiesiems ir sau tik to, kas yra geriausia. Praleiskite ją taip, kad būtų gera ją prisiminti, pagalvokite, kuo ji galėtų jums būti nepakartojama ir labai svarbu tinkamai orientuotis laike, kelionėms skirti daugiau laiko, nei prieš tai planavote. Atsargumas ir dėmesingumas kelyje būtini – dienos astrologinis fonas aštresnis.

Naujieji metai – tai takoskyra tarp praeities patyrimų ir vilties, kad ateinantys atneš vilčių ir svarbiausių lūkesčių išsipildymą. Sutikite Naujuosius džiugiai, būdami laimingi, su brangiausiu žmogumi ir geriausiais draugais!. Šis vakaras turės magiškų galių: jūs galite paleisti praeities nusivylimus, palikti juos už savo širdies vartų senaisiais metais ir pradėti naują, švarų 2016 metų dienoraštį. Tegu pirmasis įrašas bus sklidinas meilės ir gerumo, atnešantis daug džiaugsmo akimirkų!

Sausio 1 d.

Metai prasidės Saulės kelione Karališkuoju Ožiaragio laipsniu. Tai – labai aktyvi, sėkminga diena, klojanti tvirtus pamatus ateičiai, todėl elkitės su ja atsakingai, skirkite ypač daug dėmesio mažiesiems ir būtinai atkreipkite dėmesį į ženklus. Ši diena jums simbolizuos ateinančius metus, pagalvokite, kokių jų norėtumėte ir tokia veikla šią dieną užpildykite.

Sausio 2 d.

Sutarimo diena, kai reikėtų ieškoti bendrų sąlyčio taškų ir daug bendrauti su jums artimais žmonėmis. Šiandien galite visi kartu apsijungę savo geras mintis, kurti geros energijos lauką, kuris kiekvienam teiks jėgų ir stiprybės tolesniems darbams. Pabūkite ir su mažaisiais – gal jau pamiršote, kaip smagu vėl bent minutėms sugrįžti į vaikystę. Atraskite naujų laisvalaikio formų, kartu pažaiskite naujus stalo žaidimus.

Sausio 3 d.

puiki ramiam džiugiam poilsiui, prisiminimams ir užsiėmimui savo mėgstama veikla – pailsėkite!

Geros savaitės Jums linki astrologė Lolita Žukienė.
Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas