113
Kitas

Avinas

Astrologinis fonas, deja, savaitės pradžioje sudėtingesnis, Venera ir Merkurijus keliaus griaunamaisiais laipsniais, tad šią savaitę galim pasijusti kaip eidami per lūžtantį ledą,- stenkimės eiti lengvai, be pretenzijų gyvenimui ir aplinkai svorio, kad neįlūžtume, - neatsidurtume netinkamu laiku ir netinkamoje vietoje.

Labai svarbu viltį ir šviesą, tikėjimą geresne ateitimi ne ik išsaugoti savo viduje, bet ir jais dalintis, kad ir aplinkiniams gyvenimas taptų nors kiek šviesesnis.


Savaitės vidurys puikus bendravimui, tad ko nesuskubote, galite nuveikti būtent tą dieną!

Kūčių diena sudėtingesnė pareikalaus nemažai jūsų jėgų, tad nepervarkite. Geriau kartu pasidalinkite pasiruošimo darbais ir kurkite bendrą šaunią nuotaiką. Juk už jokius pinigus nenusipirksite mylimojo meilės, vaikų juoko ir nuostabaus jaukaus pabuvimo visiems kartu!
Lolita Žukienė

Laukiame Šv.Kalėdų su viltimi, kad gyvenimas taps šviesesnis ir lengvesnis, kad jame atsiras daugiau meilės ir tarpusavio supratimo, kad ant stalo nestigs duonos ir pyrago, o, svarbiausia – šalia bus nuostabūs, mylintys mus puikūs žmonės.

Tegu šventė pasibeldžia į jūsų širdis nauja viltimi, kad visas kliūtis ir sudėtingesnius laikotarpius galima įveikti vidinėmis pastangomis, meile širdyje ir rūpestingu darbu.

Leisdami laiką kartu, pasakykite kažką gero kiekvienam iš savo artimųjų – palinkėjimas iš pačių širdies gelmių, sušildytas jūsų meile, bus jiems Kalėdiniu gerumo stebuklu!

113
Kitas

Avinas