113
Kitas

Avinas

Šios savaitės pradžioje, dylant Mėnuliui, laikas, kai galime užbaigti vieną ar kitą ciklą, gyvenimo etapą, o prasidėjus Mėnulio jaunačiai, atversti sekantį baltą savo gyvenimo lapą, pradėti kažką visai naujo.

Savaitė prasidės 28-ąja Mėnulio diena, kai pats laikas įvertinti nueitą kelią ir atsisakyti to, kas jums trukdo judėti į priekį.

Antradienį būkite atsargesni kelyje ir buityje – tai jautri 29-oji Mėnulio diena, nepalanki naujų darbų pradžiai. Situacija sunkins ir Mėnulio tranzitas tuo pačiu, kaip ir Uranas, Avino ženklo laipsniu,galimos netikėtos aštresnės situacijos. Tad svarbias derybas, sutartis geriau atidėti palankesniam laikui.

Trečiadienį po pietų, prasidėjus Mėnulio jaunačiai Jaučio ženkle – puiki diena naujų darbų pradžiai, sportui, kūrybai, karjeros siekiams ir svarbiems verslo sprendimams.

Ketvirtadienį po pietų, Venera sugrįžusi į Avino ženklą, sustiprins meilės ir sėkmės troškimą.

Šis laikas puikus tarpusavio santykių stiprinimui, naujų planų įgyvendinimui. O penktadienis, palankių Jupiterio ir Mėnulio aspektų įtakoje – tiktų pažintims, susitikimams, profesiniam tobulėjimui, šaunus siekiantiems sėkmės moksle.

Savaitgalį skirkite namų jaukumo kūrimui, o taip pat išvykoms ir kelionėms.

Daug meilės ir giedros nuotaikos jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė!


113
Kitas

Avinas