113
Kitas

Avinas

Kai už lango šaltas pavasaris, sušildykime artimuosius meile, dėmesiu ir palaikymu.

Prasidės savaitė energingu pirmadieniu, kai direkcine kryptimi keliaujančios Veneros įtakoje, lengviau galėsite atskleisti savo kūrybinius sugebėjimus.

Antradienis, Mėnuliui keliaujant Ožiaragio ženklu, tarsi lakmusas,patikrins,kiek esame pasiruošę parodyti atkaklumo, siekdami sėkmės.

Savaitės vidurys aštresnio astrologinio fono. Saulei keliaujant paskutiniuoju 30–uoju Avino ženklo laipsniu, ir sudėtingesnę 23-iąją Mėnulio dieną vertėtų stengtis išlaikyti vidinę pusiausvyra ir stengtis neprimesti aplinkiniams savo požiūrio. Saulei perėjus į Jaučio ženklą, nuo balandžio 20d., lengviau seksis spręsti darbinius klausimus, o kai kam laikas tinkamas geriau apmokamo darbo paieškoms.

Penktadienį daugiau laiko skirkite kūrybai, savo vidinių talentų atskleidimui, Šeštadienis jautrus, Mėnuliui keliaujant Žuvų ženklu dažniau gali kilti abejonės, sustiprėti liūdnos mintys, tad laisvalaikį skirkite saviraiškai, sportui, įsiklausykite į savo vidines įžvalgas, bendraukite su optimistiškai mąstančiais žmonėmis.

Sekmadienis – Atvelykis – tiktų susitikimams su giminaičiais, svečiavimuisi, trumpoms išvykoms – pasidžiaukite visi kartu smagiu bendravimu.

Įdomių ir šviesių patyrimų jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė!


113
Kitas

Avinas