113
Kitas

Avinas

Liepą, kai Saulė, Venera ir Merkurijus keliaus Vėžio ženklu, reiktų dar labiau pasirūpinti savo šeima, namais, spręsti aktualias artimiesiems problemas.

Pirma liepos savaitė svarbi suvokimui kas bus toliau, perspektyvos numatymui ir naujų kelių paieškai, kilusioms problemoms spręsti. Tai laikas, kai turime pasikliauti savo širdimi ir intuicija, kai turime suvokti, kas mums gyvenime yra svarbu, o kas yra laikina.

Pirma liepos savaitė palanki šiems apmąstymams ir susivokimui, o taip pat – vidinės ramybės paieškai. Merkurijui keliaujant Vėžio ženklu – vasaros laikas, kai norėsis įsiklausyti į gamtoje tvyrančią ramybę ir pajausti jos vienovę su savo vidumi.

Šis laikas, palankus išvykoms, kelionėms, jūsų atostogų pradžiai, kai galite suteikti savo gyvenimo dienoms naują prasmę ir patirti smagių įspūdžių.

Antrąją liepos savaitę gali išaiškėti netikėti sprendimai ir atsirasti naujos galimybės. Kartais reikia laiko viskam sustoti į savo vietas, kaip ir žmonėms suvokti, kas juos jungia ir vienija. Liepos 12 d., Venerai perėjus į Liūto ženklą, labiau norėsis puoštis, rūpintis savo išvaizda, bendrauti.

Liepos 14 d., iš Vėžio į Liūto ženklą perėjus Merkurijui, dar daugiau dėmesio reiktų skirti mažiesiems, pagalvoti apie jų laisvalaikį ir poilsį, suvokiant, kad laikas, kurį praleidžiate kartu, tai didelė dovana jums visiems, nes jis tekės greitai, tarsi smėlis, byrantis tarp pirštų, ir todėl taip svarbu pasidžiaugti pirmaisiais žingsniais, smagiais žaidimais ir galimybe kartu rengti iškylas ir keliones.

Saulei pradėjus kelionę Liūto ženklu, nuo liepos 22 d., kai kas gali jaustis atsidūrę kryžkelėje, kai reikės apsispręsti, kuriuo keliu toliau pasukti, kokią kryptį pasirinkti. Šiuo laikotarpiu svarbu teisingai įvertinti esamą situaciją ir skirti finansus svarbiausiems tikslams.

Liepos pabaiga stabilesnė, džiaugsitės artimųjų supratimu ir palaikymu, ieškosite artimesnių kelių į sėkmę.

Sėkmingos jums liepos linki astrologė Lolita Žukienė!


113
Kitas

Avinas