Liūto ženklo atstovė įsitikinusi, jog yra tiesiog sutverta būti žvaigžde. Jai kaip oras būtinas vyriškos lyties dėmesys, netgi seksas jai reikalingas tam, kad eilinį kartą įsitikintų, jog vis dar yra paklausi rinkoje.

Po Liūto ženklu gimusi moteris lengva ranka ir be jokių skrupulų manipuliuoja dvigubais standartais. Iš savo antrosios pusės ji nuolat reikalauja vis naujų įrodymų, jog ji – vienintelė (joks kitas įvertinimas Liūtės nenuramintų). Tačiau lygiai taip pat antroji pusė jai visiškai nekliudo mėgautis laisve ir jos teikiamais malonumais. Būtent laisvę po Liūto ženklu gimusi moteris itin brangina ir jokiais būdais nesutinka jos atsisakyti.

Šio ženklo atstovė – tikras prieštaravimų įsikūnijimas: ji myli žmones, tačiau tai jai visai netrukdo būti egocentriška asmenybe.

Liūtės visiems nurodinėja, tačiau moka tai daryti pagarbiai ir taktiškai. Ji labai arogantiška ir save vertina itin gerai, tačiau išlieka geraširdė. Svarbu pažymėti, jog kitų žmonių problemos ją jaudina tik tuo atveju, jei jos kaip nors susijusios su ja pačia.
Po Liūto ženklu gimusi moteris nenuspėjama ir labai gundanti, nors jos jausmai labai retai pasižymi ypatingu gilumu, greičiau jau juos būtų galima pavadinti paviršutiniškais.

Liūto ženklo atstovė dažnai įsimyli, tačiau įsimylėti iš tikrųjų jai nepavyksta, tiesiog Liūtė tam per daug savanaudiškos prigimties. Šio ženklo atstovės nesutvertos kam nors atsiskaitinėti. Tokios moterys neretai patenka į meilės trikampio pinkles, tačiau Liūtės atveju čia susitinka ji ir du vyrukai – jai vienodai patinka žaisti ir valdyti tiek vieną, tiek kitą.

Jeigu žmonės nepateisina jos lūkesčių, dėl to gali būti kalti visi be išimties, tačiau tik ne ji pati. Jeigu po Liūto ženklu gimusią moterį ištinka dvasinė krizė, ji su didžiuliu pasimėgavimu pasistengs ją kuo labiau dramatizuoti ir tikrai nepraleis progos pabuvoti pagrindinės tragedijos herojės vaidmenyje.

Liūto ženklo atstoves labiau domina specialieji efektai, o ne tikrųjų jausmų išraiška. Be to, dažniausiai visas tragedijas ir dramas, kuriuose atsiduria Liūtė, vienaip ar kitaip inicijuoja pati dailiosios lyties atstovė.

Liūto ženklo atstovės tiki, jog realiame gyvenime egzistuoja jos mintyse susikurtas vyro idealas, todėl stipriosios lyties atstovais susižavi gana dažnai. Praktikoje paaiškėja, jog ji vis pasirenka netinkamą partnerį, o tuos, kurie ją iš tikrųjų domina, atmeta kaip netinkamus, lovoje iš jų reikalaudama neįmanomų dalykų. Didžiausias daugumos po Liūto ženklu gimusių moterų talentas – būti nelaiminga.

Liūto ženklo atstovės labai mėgsta leisti pinigus – aišku, savo galo vis neturinčioms reikmėms. Puikiai suvokdama savo potraukį prabangai ir pinigams, Liūtė instinktyviai ieško turtingo vyro. Liūtės labai daug dėmesio skiria išvaizdai – tokia moteris niekada nepraleis apsilankymo grožio salone: ji reguliariai lankosi pas manikiūrininkę (stilistą, visažistą, kosmetologą ir t.t), perka ryškius apdarus, domisi naujausiomis mados tendencijomis, dievina kailinius ir brangenybes.

Vienas iš mėgstamiausių Liūtės užsiėmimų – namų interjero dizainas, kuriam po Liūto ženklu gimusi moteris neretai renkasi raudoną spalvą.
Kalbant apie pinigų švaistymą, Liūto ženklo atstovė pasirengusi išlaidauti ne tik sau – iš šio ženklo atstovės gauta dovana greičiausiai bus itin prabangi ir ekstravagantiška.

Jeigu Liūtei patikėta suorganizuoti šventę ar kitą renginį, kuris mielas jos širdžiai, ji nepagailės nei laiko, nei pinigų. Neretai tokie renginiai savo sodriomis spalvomis primena taboro pasilinksminimą.

Kitos moterys po Liūto ženklu gimusiai moteriai neretai pavydi – daugiausia dėl to, jog pro Liūtę ramiai praeiti negali nei vienas stipriosios lyties atstovas, ji kaip magnetas traukia vyrų žvilgsnius ir drąsiai flirtuoja visur ir visada.

Kai Liūto ženklo atstovė juokiasi ir koketuoja, kiekvienas greta jos atsidūręs stipriosios lyties atstovas pasijunta tikru vyru ir jos vertu herojumi. Tačiau labai rimtai to priimti nevertėtų – Liūto ženklo atstovei labai patinka maudytis vyriško dėmesio jūroje, todėl po valiūkišku juoku, seksualiomis pozomis ir gestais neretai tikrai nesislepia jokie gilesni ir tauresni jausmai.

Kalbant apie profesines po Liūto ženklu gimusių moterų savybes, (dėl visų anksčiau išvardytų priežasčių) su šio ženklo atstove kartu dirbti gana sudėtinga, nors neretai po šiuo ženklu gimusios moterys būna labai talentingos ir tikros savo srities profesionalės. Liūtės labai skaudžiai reaguoja į bet kokią kritiką, apie savikritiką net neverta kalbėti. Apie tai, jog galbūt kažką padarė ne taip, susimąsto vos kelios po Liūto ženklu gimusios moterys.

Liūto ženklo atstovė tiesiog negali pakęsti rutinos, kuri ją tiesiog veda iš proto. Kelionės jai teikia ne mažiau džiaugsmo nei nauji prabangūs pirkiniai.

Lovoje su Liūte

Po Liūto ženklu gimusi moteris įsitikinusi, jog progą su ją pabūti vieni du gavęs vyras turi jaustis pats laimingiausias visame pasaulyje. Ši moteris instinktyviai jaučia, kaip į ją reaguoja visa vyriškoji žmonių populiacijos pusė ir mielai tuo naudojasi, piršteliu pamodama jai į akį kritusiam kandidatui.

Jeigu meilužis po Liūto ženklu gimusiai moteriai kuom nors neįtinka, ji tikrai neketina stengtis ir bandyti jį perauklėti. Liūtės panieka – tikrai mirtinas ginklas. Tokia moteris šį jausmą gali išsakyti ir be žodžių, jai pakanka veiksmų. Drąsuolių, kurie po tokio auklėjimo išdrįsta galvoti apie revanšą, atsiranda labai nedaug. Dažniausiai vyrai Liūtei šiuo klausimu pasiduoda be kovos ir gėdingai traukiasi nepakeldami galvos.

Po Liūto ženklu gimusi moteris pagauta įkvėpimo gali per kelias akimirkas išsivaduoti iš drabužių gniaužtų ir savo spontanišku striptizu tiesiog išvesti iš proto. Vargas vyrui, bandysiančiam lovoje įvesti savas taisykles ir pagreitinti įvykius – t.y. kuo greičiau imtis lytinio akto. Liūtė bus labai nepatenkinta ir tikrai išleis savo aštrius nagus.

Po Liūto ženklu gimusi moteris nejaučia jokio poreikio lovoje demonstruoti kūrybiškumo ar originalumo. Juk galų gale viskas baigiasi paprastais ir visiems puikiai suprantamais ritmiškais dviejų kūnų judesiais. Tačiau jeigu sumanus meilužis sugebės pažadinti jos aistrą, tikrai nepasigailės – jai protas maišysis nuo kiekvieno prisilietimo.

Net ir intymaus artumo akimirką Liūtė nesirengia užleisti lyderės pozicijų, tačiau puikiai suvokia, jog lovos reikaluose būtina paisyti ir lygių teisių. Erogeninės po Liūto ženklu gimusios moters zonos – veidas, ausys, kaklas ir vidinė šlaunų pusė. Ji išeis iš proto, jeigu mylimasis tas vietas ne tik apdovanos bučiniais, bet ir švelniais lyžtelėjimais.

Po Liūto ženklu gimusiai moteriai seksas – tai spektaklis, todėl šviesa tiesiog būtina. Intymią akimirką, Liūtės įsitikinimu, partneriai privalo labai gerai matyti vienas kitą. Šio zodiako ženklo atstovei labai patinka mylėtis sėdint mylimajam ant kelių – kad vyras galėtų netrukdomai žavėtis jos kūnu ir aistringai bučiuoti krūtis.

Po Liūto ženklu gimusi moteris, kasdieniniame gyvenime nuolat konkuruojanti su stipriosios lyties atstovais ir neretai švenčianti pergalę, net ir sekse mielai prisiima vyriškąjį vaidmenį. Ji netgi gali imtis tiesiogine to žodžio prasme kraštutinių priemonių ir savo partnerį tiesiog išprievartauti.

Į porą Liūtei tinka

Kai po Liūto ženklu gimusi moteris sutinka Šaulio ženklo atstovą, karštas flirtas labai greitai perauga į tikrai rimtus santykius, kuriuose ko jau ko, o aistros tikrai netrūksta. Po Šaulio ženklu gimęs vyras Liūtę nuolat žavės vis naujomis ir naujomis idėjomis – šių santykių sėkmės paslaptimi galima laikyti šio ženklo atstovo gebėjimą neliesti Liūto ženklo moteriai nuobodžiauti.

Romanas su Svarstyklių ženklo atstovu po Liūto ženklu gimusios moters gyvenimą gali paversti tikra pasaka, jeigu tokios meilės įrodymas pagrįstas solidžiais skaičiaus banko sąskaitoje. Šiuos du žmones vienija panašūs interesai, jie vienas kitą supranta iš pusės žodžio.

Susitikimas su po Avino ženklu gimusiu stipriosios lyties atstovu Liūtei – meilė iš pirmojo žvilgsnio. Šis ryšys turi visas įmanomas galimybes perraugti į sėkmingą santuoką. Svarbu, kad abu partneriai įvaldytų kompromisų meną – tuomet viskas eisis kaip per sviestą.

Dar vienas labai neblogas variantas – po Dvynių ženklu gimęs vyras, kuris visada bus puikus Liūtės klausytojas ir žiūrovas. Jeigu Liūtės naguose atsidurs Dvynus, nebandantis nuolat ieškoti, kur geriau, gali būti, jog tokie santykiai tęsis ne vienerius metus.

Po Liūto ženklu gimusi moteris ir to paties zodiako ženklo atstovas tiesiog sukurti vienas kitam. Kai tik jie išmoks vienas kito klausyti ir paisyti vienas kito interesų (o taip nutinka pakankamai greitai), tokios poros laukia šviesi ateitis.

Liūtę ir po Mergelės ženklu gimusį vyrą tiesiog traukte traukia vieną prie kito. Jeigu tik po Liūto ženklu gimusi dailiosios lyties atstovė bent truputį pasistengs riboti savo išlaidumą, šis romanas (ypač seksualiniai santykiai) suteiks daugybę teigiamų emocijų abiem.

Liūtei į porą netinka

Po Vėžio ženklu gimę vyrai, kaip ir to paties ženklo atstovės, linkę visomis įmanomomis priemonėmis dievinti ir saugoti savo antrąją pusę, Liūtei tokio dusinančio dėmesio nereikia, todėl labai greitai tokie santykiai iširtų, net nespėję dorai užsimegzti.

Su Ožiaragio ženklo atstovais Liūtėms geriausia palaikyti dalykinius, o ne meilės santykius. Ožiaragiai – puikūs verslo partneriai, tačiau dviem tokiems skirtingiems žmonėms meilės srityje visai ne pakeliui.

Po Žuvų ženklu gimęs vyras Liūto ženklo atstovei gali suteikti reikiamą dėmesio dozę, tačiau tik dėmesį toks stipriosios lyties atstovas jai ir tegali pasiūlyti. Liūtė tai labai greitai supras ir imsis reikiamų veiksmų.

Po Jaučio ženklu gimęs vyras per daug mėgsta dominuoti (lygiai taip pat kaip ir Liūto ženklo atstovė) – šie du žmonės niekada nesugebės susitarti, kuris iš jų turėtų santykiuose užimti lyderio poziciją.
Po Vandenio ženklu gimęs vyras valdžią myli dar karščiau nei pati valdingoji Liūtė.

Šiai moteriai Vandenio per arti prisileisti tikrai nevertėtų, nes tokiu atveju viskas baigsis tuo, jog būtent šis vyras Liūtę laikys prie savęs ant trumpo pavadėlio. Baisiausia, jog laikui bėgant Liūtės jėgos priešintis tokiai priespaudai išseks.

Po Skorpiono ženklu gimęs vyras per daug pavydūs, o Liūtėms per daug patinka flirtuoti, todėl ji tikrai neketina sėdėti namie tarp keturių sienų (rengtis santūriai, niekada nežiūrėti į kitus vyrus ir su jais nebendrauti). Išvada paprasta – šių zodiako ženklų porai greičiausiai nieko neišeis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)