Visa tai labai atitiks Liūtų būdą – šio ženklo žmonės ambicingi, jų troškimai sutampa su likimo dosniai žeriamomis galimybėmis.

Likimo linija

Išmintingos gyvatės metai Liūtams bus dvasinio atgimimo pradžia, tiek savo vidinio, tiek aplinkinio pasaulio apmąstymų pradžia. Dabar pirmoje vietoje bus domėjimasis mistinėmis, slaptomis jėgomis, jų poveikiu žmogui, norėsis vystyti intelektualinius gebėjimus.

Jau tampa dėsniu, kad metų tema Liūtams tampa judėjimas, kelionės, įvairiausi kontaktai, kelionės ir susitikimai su įvairiais žmonėmis pagerins jūsų statusą, tai suteiks galimybę išsiskirti, tapti pastebimu, na o tuo pačius pagelbės siekiant užsibrėžtų tikslų. Taip kad būkite pasiruošę lagaminus, brangūs Liūtai – jūsų laukia daug išvykų.

Judėjimas, kurio metu Liūtai užmegs daug pažinčių, paskatins peržvelgti savo aplinką. Todėl gali visiškai pasikeisti žmonių, su kuriais bendraujate, ratas. Nereikalingi kontaktai nubyrės savaime arba susiklosčius tam tikroms aplinkybėms. Ne mažiau svarbios bus ir kitos bendravimo formos – susirašinėjimas, pokalbiai, gandai. Visa tai darys nemažai įtakos Liūtų reputacijai.

Šiuo laikotarpiu aktualūs ryšiai su užsieniu – ten gali išvykti artimiausi giminaičiai. Na ir apskritai Liūtų laukia svarbūs įvykiai šeimoje, galintys turėti įtakos dabartinei padėčiai. Sustiprės vyresniųjų giminaičių įtaka, susidomėjimas giminės tradicijomis, giminės paslaptimis ir apskritai praeičiai, istorijai.

Dėl polinkio į keliones, išvykas galite pakeisti gyvenamąją vietą – išvyksite į kitą miestą ar kitą šalį. Apskritai įgyvendinsite tam tikrus tikslus, susijusius su gyvenamąja vieta, daugelis pagaliau įsigis savo būstą.

Pasaulis dviem

Meilės fronte Liūtų reikalai klostysis dvejopai. Dalį ženklo atstovų šiais metais apims meilės karštinė, vieną trumpalaikį ryšį keis kitas, į jų nuotykius gali būti įtraukti ir artimiausi žmonės. Kiti liūtai pakeis seksualinį partnerį sutiks tikrąją meilę, užmegs ilgalaikius ryšius, kuriuose, tiesa, bus visko: ir pavydo, ir įtarumo, ir savininkiški instinktai plykstelės.

Tad nieko keisto, kad jausmų sfera atsidurs dėmesio centre – laukia pokalbiai apie meilę, susirašinėjimai, bendravimas telefonu su mylimuoju, išgyvenimų, intymių santykių aptarimas. Liūtai kaip niekad anksčiau galvos apie savo jausmus, juos analizuos, kurs grandiozinius planus apie santykius ir netgi šviesis erotinėje srityje – skaitys tokio pobūdžio literatūrą.

Karjera ir verslas

Liūtų verslumas kaip niekad klesti, kūrybinė energija liejasi per kraštus. Šie metai – pasiruošimas dideliam šuoliui, naujam gyvenimo etapui. Tad nepraleiskite progos pasinaudoti palankiai susiklosčiusiomis aplinkybėmis.

Šiemet Liūtų sėkmė versle ir karjeroje stipriai priklausys nuo to, ar pavyks rasti patikimus, sumanius partnerius. Finansinė partnerių padėtis turės tiesioginės įtakos jūsų pajamoms, nes būtent partneriai dažnai parems Liūtus finansiškai.

Tikėtini įvairūs susitarimai, naudingos sutartys – visa tai žymiai pagerins finansinę padėtį. Būdai užsidirbti gali būti susiję su užsieniečiais, užsienio organizacijomis, su indėliais į užsienio bankus, taip pat savo šalyje esančių įmonių teikiamą pelną.

Didelės įtakos finansinei gerovei turės ir padėtis visuomenėje, aplinkinių pripažinimas. Todėl negailėkite lėšų reklamai, įvaizdžio gerinimui. Šiuo metu Liūtai palaikys puikius santykius su vadovybe ir įtakingais žmonėmis, jų populiarumas didėja, draugai ir aplinkiniai jaučia jiems simpatiją.

Vyks vertybių perkainojimas, finansinių perspektyvų apsvarstymas. Galimas oficialių dokumentų, sutarčių pasirašymas, verslo klausimų aptarimas, konsultacijos, derybos. Taip pat – indėlių perkėlimas. Šie metai ypatingai svarbūs turintiems daug žemės, politikams – galimi teigiami pokyčiai. Sėkmė laukia ir tų Liūtų, kurie dirba namuose ar triūsia šeimos labui.

Gyvenimo gėlės

Daugelis Liūtų susimąsto apie giminės pratęsimą. Tokios mintys susiję su daugelio Liūtų laukiančiomis permainomis meilės fronte. Būtent nauji santykiai su artimu žmogumi – buvusiu draugu ar dvasiškai artimu asmeniu, sutampantys požiūriai, gyvenimo pozicija skatins Liūtus kurti bendros ateities planus, kurių dalis bus vaiko gimimas.

Vaikai tėvams Liūtams šiemet darys stiprią įtaką – arba stiprės viltis ir noras jų susilaukti, arba atžalos stipriai veiks tėvų Liūtų būseną, nusiteikimą, poelgius. Vaikai ir viskas, kas su jais susiję, veiks Liūtų planus. Juo labiau, kad vaikai ypatingai sieks nepriklausomybės.

Liūtams teks išlikti budriems, kad neprarastų kontrolės. Tėvams patariama būti aktyvesniems, užmegzti su vaikais draugiškus santykius, daugiau domėtis tiek vidiniu, tiek išoriniu savo vaiko pasauliu – rūpesčiais, džiaugsmais, draugais, draugyste mokykloje, netgi pirmąja meile.

Būkite sveiki

Dėl sveikatos šiemet teks pasijaudinti, juo labiau, kad Liūtai bus linkę į hipochondriją ir įvairiausias baimes. Būkite atsargūs bendraudami su gyvūnais. Galimos nesunkios traumos, liga gali tapti chronine, tad teks pagulėti ligoninėje. Nenumokite ranka į mitybą, higieną, dietas. Šie metai palankūs gydytis netradiciniais būdais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)