Jie teigia, kad vienų planetų globotiniai iš prigimties pasirengę plušėti nuo ryto ligi vakaro, na, o kitų – tik ir žvejoja progą padrybsoti ant sofutės nieko neveikdami. Toliau – pastarąjį polinkį turinčiųjų penketukas.

1. Avinas

Avinai priskiriami ganėtinai pritingintiems Zodiako ženklams. Norint, kad žmogus, kuris pagal Zodiaką Avinas, padirbėtų, reikia jį įkalbinėti ir tinkamai motyvuoti. Priešingu atveju jis tik numos ranka ir eis ilsėtis, naršyti socialinius tinklus ar žaisti kokį nors žaidimą.

Avino ženklo atstovai neretai siekia dieną praleisti kuo produktyviau, tačiau, kad taip nutiktų, reikia anksti atsikelti, o šitai Avinams labai sunku.

2. Liūtas

Liūtai pakęsti negali buities. Dar jiems nepatinka dirbti patiems, savomis rankomis, todėl tarp šio Zodiako ženklo atstovų – gana nemažai vadovaujančius postus užimančių žmonių arba svajojančių apie viršininko kėdę ir galimybę nurodinėti pavaldiniams.

Liūtai gana neprastai apsimeta prisidedantys prie bendro darbo, tačiau ilgiau juos stebint paaiškėja, kad jų atokvėpio valandėlės prie kavos puodelio tęsiasi kur kas ilgiau nei produktyvaus darbo valandos.

3. Vandenis

Turėdamas galimybę nieko nedaryti, Vandenis nė piršto nepakrutins. Šio Zodiako ženklo atstovams prireikia milžiniškų pastangų, kad tęstų pradėtą darbą, užuot pradėję ilsėtis.

Labai svarbu, kad į darbą įsitraukusio Vandenio dėmesio neblaškytų įvairios smulkmenos. Tik kaipgi jas eliminuoti, kai egzistuoja šitiek įdomių dalykų – gerokai įdomesnių nei darbas ir buitis.

4. Žuvys

Kad Žuvys imtųsi darbo, būtinas nuolatinis įkvėpimo šaltinis. Tikra tiesa, kad šio ženklo atstovai vis nukėlinėja darbo pradžią, tačiau kai susikaupia ir pradeda darbuotis, daro tai su pavydėtinu užmoju.
Buities darbai Žuvims kelia vien bodesį, todėl jeigu akivaizdu, kad Žuvys nenusiteikusios tvarkytis, vadinasi, ilgai to nedarys.

5. Skorpionas

Visiškais tinginiais Skorpionų pavadinti niekaip neišeina, tačiau tuo atveju, jei darbas jiems atrodo beprasmis, jie visaip jį vilkins ir patirs begalę kančių versdami save juo užsiimti. Didelę įtaką šio ženklo darbingumui daro ir santykiai su kolegomis, kurie neretai būna gana komplikuoti.

Buities darbus Skorpionai atlieka gana noriai, tačiau jei per savaitę tik viena išeiginė, tvarkydamiesi Skorpionai jos nepraleis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)