Dvyniai

Vyras, gimęs po Dvynių ženklu, labai retai turi tik vieną moterį. Į neištikimybę šie vyrai žiūri paprastai ir dažnai ją pateisina, pavyzdžiui, monotonija šeimyniniame gyvenime. Dvyniai sumaniai slepia savo „žygdarbius“ ir retai patiria sąžinės graužatį. Be to, jie lengvai ir neapgailestaudami išsiskiria su moterimis, todėl daugumai Dvynių išsivysto įprotis vesti.

Šaulys

Šauliai yra iš prigimties avantiūristai. Jiems neištikimybė – eksperimentas, kuris labai masina. Jeigu prisimintume Šaulių potraukį kelionėms, kurortiniai romanai jiems yra įprastas dalykas. Toli nuo namų jiems paprasčiau atsipalaiduoti ir pamiršti savo įsipareigojimus. Kartais Šauliai net nesusimąsto apie tai, kad pasiduoda neištikimybei: tarkime, net labai aistringo bučinio su gražia moterimi jie nevertina kaip neištikimybės žmonai ar nuolatinei partnerei. O jos nuomonė šiuo klausimu Šaulių ne itin domina.

Vandenis

Vandenis dažnai būna neištikimas tiesiog iš neturėjimo ką veikti. Šie vyrai yra nepastovūs, todėl sunku nuspėti, kurią akimirką jie nuliūs ir nuspręs pasilinksminti nuklysdami į kairę. Paprastai neištikimybės faktas didelio susirūpinimo jiems nekelia: net pagauti įvykio vietoje jie pernelyg nesiteisins. Todėl sprendimą, atleisti tokiam vyrui ar bėgti nuo jo kuo toliau, turi priimti moteris. Pats kaltininkas jos nuomonės paveikti per daug nesistengs.

Avinas

Avinai – azartiški žmonės, todėl gali pasiduoti neištikimybei tiesiog iš smalsumo. Juos labai lengva sugundyti, ilgai jie nesipriešins. Todėl intrigėlės po Avino ženklu gimusiems vyrams – normalus ėjimas. O štai jo išrinktajai teks kentėti arba užmerkti akis prieš mylimojo „žygius“.

Vėžys

Jeigu Vėžys įsitikinęs tuo, kad kad jis mylimas, jis bus ištikimas. Tačiau jeigu jo romantiškoje širdyje užgimė abejonės…
Po Vėžio ženklu gimę vyrai „vaikšto į kairę“ ieškoti ne tiek fizinio, kiek dvasinio artumo. Jiems svarbu, kad juos suprastų, glostytų kailiuką ir visaip pamalonintų. Moteris, nusprendusi susieti savo likimą su Vėžiu, turi nuolat tai prisiminti, priešingu atveju iniciatyvą netruks perimti kokia kita dama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)