Sudarius greičiausiai įsižeidžiančių Zodiako ženklų reitingą pirmoje vietoje, be abejo, atsidurs Vėžys. Jo siela tokia jautri, kad norint neįžeisti Vėžio, aplinkiniai turi demonstruoti neeilinį taktą ir jautrumą.

Apskritai, Vandens stichijos ženklai, kuriems be Vėžio priskiriami Skorpionas ir Žuvys, turi itin subtilų dvasinį pasaulį. Juos užgauti labai lengva. Tačiau kitaip nei Vėžys ir Žuvys, Skorpionas pasižymi dideliu kerštingumu. Skorpiono atsakomoji reakcija gali pasireikšti ne iš karto, kartais net po kelerių metų, kai skriaudėjas jau pamiršo, dėl ko buvo ginčytasi.

Savitai įsižeidžia Avinas. Jo per dideliu jautrumu neapkaltinsi, todėl jis daro tai retai, bet taikliai. Sprogstamojo pobūdžio Avino charakteris akimirksniu priverčia skriaudėją pasigailėti dėl to, kas buvo pasakyta ar padaryta. Tačiau Avinas ataušta taip pat greitai, kaip sprogsta, ir toliau tęsia bendravimą taip, tarsi nieko nebūtų buvę.

Liūtą labiausiai skaudina dėmesio trūkumas, ignoravimas ar netgi visiškas jo neabejotinų privalumų neigimas. Paprastai toks skriaudėjas baudžiamas tuo, kad paneigiamas net jo egzistavimas. Tačiau už rimtesnius nusižengimus Liūto nedraugai gali būti nubausti problemomis darbe, sugadinta aplinkinių nuomone – šio ženklo atstovai pasižymi gerais ryšiais.

Šaulys, būdamas Ugnies ženklu, audringai reaguoja į skriaudą – leidžiasi į ilgus pamokslus, kurios, nepakenkiant psichikai, ne kiekvienas pakels.

Žemės stichijos ženklų – Mergelės, Ožiaragio ir Jaučio – įžeisti praktiškai neįmanoma. Jeigu tai vis gi nutinka, nuoskauda labai greitai iš emocinio plano pereina į racionalųjį. Šių ženklų atstovai paprastai tokį aplinkinių elgesį priima kaip normalų – priima pasaulį tokį, koks jis yra. Todėl patekę į nemalonią situaciją paprasčiausiai skriaudėjo atžvilgiu padaro atitinkamas išvadas. Ateityje jam gali būti pritaikytos deramos atsakomosios priemonės.

Po Svarstyklių, Dvynių ir Vandenio ženklu gimę žmonės, tai yra Oro stichijos atstovai, nepaisant, atrodytų, lengvumo bendraujant, yra gana įžeidūs. Be to, iš šių trijų Zodiako ženklų tik Svarstyklių negalima apkaltinti kerštingumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)