Taigi, ilgai negaiškite ir sužinokite, kuriems žmonėms pačios žvaigždės lėmė būti godiems, o kurie nieko dėl jūsų nepagailės. Žinoma, visada pasitaiko išimčių, todėl toliau pateiktos informacijos iš portalo tayni-mirozdaniya.ru neturėtumėte laikyti šimtaprocentine tiesa.

Ožiaragis

Ožiaragiai užsirekomendavo kaip tikri pinigų kaupimo meistrai. Kiekvienas centas, jų nuomone, turi būti suskaičiuotas ir neišleistas vėjais. Ožiaragiai ypač retai ryžtasi beprasmiškiems pirkiniams ir daro tai nebent užvaldyti nepaaiškinamų emocijų. Dažnas Ožiaragis sugeba uždirbti didžiules sumas ir ypač sumaniai jas realizuoti. Šio ženklo atstovams itin sunku suprasti žmones, leidžiančius pinigus niekams. Tai jie laiko besąlygiško paikumo požymiu.

Ožiaragiai taip pat nesupranta, kaip galima gyventi negalvojant apie ateitį. Dėl šios priežasties jis paprastai stengiasi kuo daugiau susitaupyti ir kuo mažiau išleisti. Jie ramūs tik žinodami, kad turi santaupų. Save ir savo artimuosius Ožiaragiai stengiasi aprūpinti visam gyvenimui. Ir tai nėra blogai, sakysite? Visgi labai dažnai kitiems jie pasirodo ypač godūs – tikri šykštuoliai.

Mergėlė

Mergelės, kaip ir Ožiaragiai, garsėja šykštumu ir meile pinigams. Jos suvokia pinigų vertę ir dėl šios priežasties stengiasi užbėgti už akių bereikalingoms išlaidoms. Jos kruopščiai planuoja biudžetą ir nepraleidžia progos pasinaudoto akcijomis, išpardavimais bei nuolaidomis. Jos perka tik tai, kas būtina. Tipinės Mergelės savo santaupas žino centų tikslumu. Jos mėgsta kontroliuoti situaciją – tai pasakytina ne viena apie materialią gyvenimo pusę.

Žinoma, kartkartėmis net tokie užkietėję pragmatikai mėgsta pasilepinti prabanga arba kuo nors ypatingu. Jos puikiai jaučia stilių, be to, mėgsta gražius daiktus, aksesuarus ir dekoro elementus. Visgi prieš ką nors įsigydamos, Mergelės ilgai svarsto. Nusipirktu daiktu jos būtinai pasigiria draugams ir pažįstamiems, kadangi trokšta pademonstruoti, jog turi neprastą skonį, be to, pakankamai pinigų, kad leistų sau brangius pirkinius. Deja, net taip darydamos, giliai viduje jos priekaištauja sau dėl švaistymo.

Šaulys

Šaulius be jokių išlygų galima pavadinti pačiais dosniausiais iš visų Zodiako ženklų. Tikrai ne kiekvienas gali taip laisvai kaip jie atsisveikinti su uždirbtais pinigais. Leisdami pinigus Šauliai, savaime suprantama, patiria didžiulį malonumą ir nė kiek nesisieloja dėl to, kas bus vėliau. Dėl nepažabojamo savo dosnumo Šauliai traukte traukia žmones. Neretai atsiranda ir tokių, kurie nori jais pasinaudoti. Visgi nuostabiausia tai, kad, nepaisant nieko, be pinigų Šauliai niekada nelieka.

Vandenis

Vandeniai ypač mėgsta teikti dovanas – taip elgdamiesi jie patiria neapsakomą malonumą. O štai planuoti biudžetą jiems svetima. Pradžiuginti artimą žmogų Vandeniai laiko šventa savo priederme, todėl ir dovanas renka ne iš pigiųjų. Kadangi garsėja dosnumu, Vandeniai nuolat kviečiami į įvairias šventes ir renginius. Kai kuriais atvejais taip nutinka todėl, kad šventės organizatorius žino, jog be brangios dovanos Vandenis tikrai nepasirodys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)