Reitingas pateikiamas didėjimo tvarka:

12 vieta – Šaulys

Paskutinė vieta turtuolių parade atitenka Šauliams. Ne visada todėl, kad jie neturėtų pinigų. Pinigų jie dažniausiai turi ir nemažai. Tačiau kad ir kiek Šaulys uždirbtų, jam vis negana. Jis nenurims, kad kažkas turi už jį daugiau. tai juk neteisinga. Būdamas „Forbes“ sąrašo penktoje vietoje Šaulys jausis varguoliu, penkta – juk ne pirma.

11 vieta – Vandenis

Vandeniai nesistengia uždirbti daug pinigų, todėl jų ir neturi. Kam Vandeniui pinigai? Kad drebėtų dėl kiekvieno cento? Tai – ne jam. Vandenis kliaujasi likimu, o šis, po teisybei, niekada nenuvylė. Šalia Vandenio visada atsiranda tas, kas aprūpina svajoklį viskuo, ko reikia komfortiškam, netgi prabangiam gyvenimui.

10 vieta – Žuvys

Žuvys užima dešimtą vietą dėl paprastos priežasties. Jos nemoka uždirbti pinigų. Gyvenimas mums reguliariai pametėja palankių progų, bet Žuvys arba a) atkakliai jų nepastebi, b) nesumaniai iššvaisto uždirbtus pinigus. Šio ženklo atstovai mėgsta brangius, ne visada reikalingus daiktus, nesusimąsto, ar paskui liks pinigui maistui. Na, valgiui užsidirba, bet ne daugiau.

9 vieta – Svarstyklės

Svarstyklės niekina pinigus. Jos nuoširdžiai tiki, kad pinigai nieko gero neatneša, o stengtis jų uždirbti – klaikiai nyku. Tačiau Svarstyklėms patinka prabangus gyvenimas, nors tai nutyli. Aplinkiniams skelbia, kad tikras dailininkas turi būti alkanas, nebent gaus dovanų iš gerbėjų. Pavyzdžiui, butą.

8 vieta – Dvyniai

Paradoksalu, kad Dvyniai meistriškai sugeba uždirbti pinigus, bet nemoka jų saugoti. Vos rankose atsiranda tam tikra suma, apima nerimas, kad ją reikia išleisti. O jei ištiks krizė, revoliucija ar pan.?

7 vieta – Jautis

Jaučiai vaidina vargšus. Neva, visaip stengiasi praturtėti, bet likimas nepalankus. Įdomu tai, kad šio Zodiako ženklo žmonės turi pinigų, bet jų pakanka tik komfortiškam gyvenimui, ne daugiau. kad ir kiek Jautis stengtųsi, daugiau nepasieks. Galbūt vertėtų peržiūrėti savo pasaulėžiūrą?

6 vieta – Liūtas

Išdidiems Liūtams pinigai reikalingi tam, kad galėtų kitiems apdumti akis. Išoriškai šie žmonės atrodo sėkmingi, turtingi, jie pietauja prabangiuose restoranuose (namuose išsiverda makaronų), gyvena prestižiniame miesto rajone (nesuremontuotame bute), stilingai rengiasi. Liūtams svarbiau atrodyti, o ne kažkuo būti. Beje, šis įprotis daugeliui jų būna naudingas – sukiojantis turtingų žmonių draugijoje pasiseka uždirbti pirmą milijoną.

5 vieta – Vėžys

Vėžiui reikia pinigų, labai reikia. Paklaustas kam, atsakytų: „Man reikia.“ Tai neblogas bruožas, juk Vėžiai viską gabena namo. Reikia nereikia, sugalvos paskui, o po niekučių pirkimo likusius pinigus galima taupyti ir paskui atiduoti giminaičiams, kad žinotų, kas dosniausias.

4 vieta – Avinas

Avinai nuo mažens mėgsta riziką ir jau jaunystėje įsivelia į pinigines avantiūras. Įprastai jiems sekasi daug uždirbti, tai trunka visą gyvenimą. Didžiausios linksmybės laukia po mirties – paveldėtojų daug, o testamento nėra.

3 vieta – Ožiaragis

Ožiaragiai nuo mažų dienų išmoksta pripildyti taupyklę – reikia arba daug uždirbti, arba mažai išleisti. Ožiaragiams sekasi abiejose sferose – išleidžia mažai, atideda daug. Jie nemato prasmės švaistyti pinigus niekams, kai galima investuoti į švietimą – į naudingus kursus, po kurių ateityje atsiras progų daugiau uždirbti. Pinigai Ožiaragiams – ne prabanga, o priemonė.

2 vieta – Skorpionas

Skorpionams tenka garbina antra vieta, nes jiems labai patinka pinigai ir jie nemėgsta pralaimėti. Vardan finansinės gerovės jie nusiteikę lipti konkurentams per galvas. Skorpionai gana anksti pasiekia finansinės nepriklausomybės, palikimo palieka ne vienai kartai po savęs.

1 vieta – Mergelė

Pirmoje vietoje – Mergelė. Finansinę gerovę šio ženklo atstovai pasiekia savo asketiškumu ir darbštumu. Mergelės – milijardieriai, kurie dėvi pigius džinsus ir nesuka dėl to galvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)