Avinas

Po šiuo ženklu gimę žmonės paprasčiausia mėgsta rizikuoti. Tie, kurie mėgsta rizikuoti, taip pat mėgsta didelius pinigus. Jie impulsyviai elgiasi su viskuo, pinigais – taip pat.

Liūtas

Liūtui pinigų nereikia, jam reikia galimybių. Šio ženklo vyrai elgiasi taip, tarsi jų sąskaitoje būtų nesuskaičiuojama suma. Jie paprasčiausiai mėgsta pirkti dovanas. Nesvarbu, yra tam proga ar ne! Liūtai gyvena neįtikėtinai dosniai.

Žuvys

Žuvys negali susitaupyti, nors turi daug galimybių užsidirbti. Problema slypi tame, kad jeigu kažkas prašo pinigų, Žuvys nesvarstydamos paskolina.

Šaulys

Šaulys pinigų turi (paprastai gana daug), tačiau jie akimirksniu išgaruoja. Šie žmonės leidžia pinigus lėktuvo bilietams, viešbučiams, neįtikėtiniems patiekalams…

Dvyniai

Dvyniai pinigus uždirbti gali, bet jų neturi. Netgi maistui. Labai sudėtingais atvejais – netgi augintinių maistui. Dvyniams būtina išmokti taupyti, nes jie per daug dosnūs!

Vandenis

Vandeniai pinigų neturi, bet jiems jų ir nereikia. Žinoma, jie negalvoja apie kiekvieną centą, kurį išleido. Visus savo pinigus jie išleidžia elektroninėms prekėms ir naujoms verslo idėjoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)