1. Svarstyklės

Jei savo kelyje sutikote itin daug ir laisvai bendraujantį žmogų, galite neabejoti, kad jo Zodiako ženklas – Svarstyklės. Šio ženklo atstovai mėgsta būti tarp žmonių, keistis energija, jie geriausiai jaučiasi draugų ir bendraminčių apsuptyje. Jei tik galėtų, Svarstyklės bendrautų 24 val. per parą, nes šio ženklo atstovai sunkiai toleruoja vienumą.

2. Šaulys

Iš prigimties Šaulys yra ekstravertas ir entuziastas, jam patinka būti tarp žmonių, linksmintis vakarėliuose, ypač tuose, į kuriuos galima atsivesti būrius naujų draugų, su kuriais atsitiktinai susipažino gatvėje. Būtent Šaulio ženklo atstovas dažniausiai yra tas klasės ar grupės draugas ar bendradarbis, kuris visiems skambina ir aktyviai organizuoja didelio masto susitikimą.

3. Avinas

Avino ženklo atstovai visiškai neperneša nuobodulio ir kraustosi iš proto, kai lieka vieni. Jie nuolat nenustygsta, dievina pasilinksminimus ir niekada net ir po sunkios darbo dienos neatsisako eiti ten, kur bus įdomių žmonių ir bendravimo. Šio ženklo atstovai moka rasti bendrą kalbą su aplinkiniais.

4. Liūtas

Dėl nepajudinamo pasitikėjimo savimi Liūto ženklo atstovai legvai užmezga naujas pažintis ir iš savo plataus draugų rato gauna didžiulį kiekį kvietimų į įvairiausius renginius ir įvykius. Šio ženklo atstovams tai labai patinka, jie nepraleidžia nė vienos progos išeiti į viešumą ir pasipuikuoti, nes jų įgimtos lyderio savybės geriausiai atsiskleidžia būtent dideliuose žmonių susibūrimuose.

5. Žuvys

Žuvų ženklo atstovams patinka žmonės, jie visada pasiruošę ištiesti pagalbos ranką, todėl yra visų mėgstami ir vertinami. Šio ženklo atstovai gerai jaučiasi tarp draugų, bet tik su sąlyga, jei juos sieja gilus emocinis ryšys.

6. Vėžys

Vėžio ženklo atstovai nieko taip nevertina, kaip savo šeimos ir draugų. Jie stengiasi su jais praleisti kuo daugiau laiko, net kai yra labai pavargę, išsekę ir nusiminę. Bendravimas su draugais ir artimaisiais jiems yra vertingiausios gyvenimo akimirkos.

7. Skorpionas

Skorpionui patinka bendrauti su žmonėmis, vis dėlto retkarčiais jam būtina pabūti vienumoje. Bendraudami šio ženklo atstovai taip įsijaučia, kad po kurio laiko jiems reikia tylos ir ramybės, kad galėtų atgauti jėgas ir pasikrauti. Skorpionas vertina savo artimuosius, ir kai būna pasikrovęs ir kupinas energijos, gali ilgai ir linksmai leisti su jais laiką.

8. Dvyniai

Šio ženklo atstovai yra per vidurį tarp vakarėlių liūtų ir atsiskyrėlių: jie turi po lygiai ir vienų, ir kitų savybių. Vieną dieną Dvyniai gali apskambinti visus draugus ir organizuoti didelio masto linksmybes, o kitą dieną jie sėdės po antklode prie televizoriaus ir nenorės su niekuo bendrauti. Taip pasireiškia jų natūros dvilypumas.

9. Jautis

Jaučio ženklo atstovai į susitikimą su draugais ar vakarėlį ateis, bet patys nieko neorganizuos. Jaučiams patinka jų artimiausia aplinka, jie mėgsta bendrauti su artimaisiais ir draugais, bet patys burti žmonių ir būti centrine renginio ašimi nenori, nes visuomeninis gyvenimas jiems nėra prioritetas.

10. Mergelė

Negalima teigti, kad Mergelė nemėgsta bendravimo, tiesiog šio ženklo atstovų dienotvarkė paprastai būna perpildyta, ir vietos vakarėliams joje lieka labai retai. Darbštumas ir atkaklumas neabejotinai yra Mergelių privalumai, bet šios savybės trukdo Mergelėms linksmintis ir bendrauti su draugais. Kai turi laiko, Mergelės mielai bendrauja, tik stengiasi, kad bendravimas nekenktų darbui.

11. Vandenis

Vandeniai – puikūs pašnekovai, bet jie labiau mėgsta linksmintis vieni. Jie ateis į renginį arba priims kvietimą tik tokiu atveju, jei tai jų pernelyg neapsunkins emociškai, morališkai ar energetiškai. Vandeniai nepajus nė lašo diskomforto, net jei kurį laiką liks visiškai be jokio bendravimo.

12. Ožiaragis

Tai, be abejo, labiausiai disciplinuotas Zodiako ženklas, kuris didžiąją laiko dalį daro tik tai, ką privalo daryti (jo paties manymu). Ožiaragiai vertina bendravimą, kvietimus, renginius, bet jie visiškai netrokšta pasilinksminimų, jei jų sąraše yra bent vienas suplanuotas, bet neužbaigtas darbas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)