Avino ženklo vyrai

Niekam ne paslaptis, kad Avino ženklo vyras – visų pirma, užkariautojas. Norint patikti Avinui, pirmiausia reikia jį sudominti, o paskui atstumti. Avinas svajoja, kad jo moteris būtų ideali, taigi per pasimatymus visada turite atrodyti žaviai ir elegantiškai.

Jaučio ženklo vyrai

Moterų horoskope rašoma, kad norint patikti Jaučio ženklo vyrams, nereikia dėti daug pastangų. Šio zodiako ženklo atstovams patinka kuklios, namisėdos merginos, mokančios šeimininkauti namuose. Turėtumėte būti išmintinga ir taupi. Be to, Jautis išsirinks merginą, kuri beprotiškai jį mylės.

Dvynių ženklo vyrai

Aplink Dvynių ženklo vyrus visada daug gerbėjų, bet rinkdamiesi moteris, šio zodiako ženklo atstovai yra neįtikėtinai priekabūs. Dvyniams reikia nepriklausomos, entuziastingos merginos su puikiu humoro jausmu, kuri palaikytų jį, kad ir ko jis imtųsi ir ką pradėtų. Tik valdingos ir stiprios moterys jų nežavi. Apskritai antros pusės paieškos Dvyniams neretai trunka ilgus metus.

Vėžio ženklo vyrai

Vėžiai vyrai iš prigimties yra labai svajingi. Labai dažnai Vėžiai dar vaikystėje susigalvoja, kaip turėtų atrodyti ideali gyvenimo draugė. Vėžiai vyrai norėtų, kad moteris būtų rūpestinga žmona ir šeimininkė. Norint patikti tokiam vyrui, reikia kviesti jį vakarienės pas save į namus.

Liūto ženklo vyrai

Horoskopuose moterims pabrėžiama, kad Liūto ženklo vyrai ypač vertina moters grožį. Jei norite patikti Liūtui, turite ne tik visada būti puikios formos, bet ir pasižymėti intelektualumu, būti išauklėta, mokėti elgtis viešumoje.

Mergelės ženklo vyrai

Vyrai Mergelės iš prigimties – viengungiai. O taip yra todėl, kad labai greitai išblėsta jų susižavėjimas išrinktąja. Kaip ir kaip stengtumėtės sudominti Mergelės ženklo vyrą, po kiek laiko jis norės likti vienas. Jei trokštate patikti, turite tapti realiste, nes šio zodiako ženklo vyrai atkreips dėmesį tik į tokias moteris, kurios moka blaiviai vertinti padėtį.

Svarstyklių ženklo vyrai

Vyrams Svarstyklėms patinka moterys, kurios sugeba jiems vadovauti, bet daro tai neįkyriai. Moterų horoskope rašoma, kad dažniausiai šio zodiako ženklo atstovai išsirenka protingą, racionalią gyvenimo palydovę, jaučiančią, kada geriau patylėti, o kada – ne.

Skorpiono ženklo vyrai

Vyrams Skorpionams patinka savimi pasitikinčios, užtikrintos moterys. Neverta tikėtis didelio švelnumo iš šio zodiako ženklo atstovų. Skorpionai asistuoja tik pradiniu santykių etapu, vėliau tampa valdingais pavyduoliais.

Šaulio ženklo vyrai

Šauliams vyrams patinka ryškios išvaizdos ir neeilinio charakterio moterys. Jei nemeluoja horoskopas moterims, Šaulys išsirinks merginą, su kuria sies bendri interesai ir požiūriai į gyvenimą. Šis zodiako ženklas pasižymi išskirtiniu intelektu, taigi su juo niekad nebus nuobodu.

Ožiaragio ženklo vyrai

Vyrai Ožiaragiai renkasi trapias, romantiškas moteris. Dažniausiai tai bus gerokai už jį jaunesnė moteris. Šio zodiako ženklo atstovai taip pabrėžia savo vertę ir vyriškumą. Be to, vyrai Ožiaragiai laikomi vienais ištikimiausių ir patikimiausių gyvenimo palydovų.

Vandenio ženklo vyrai

Vyrai Vandeniai pasižymi įnoringumu ir nenuspėjamu charakteriu. Tokiems vyrams prie širdies už save sugebančios pakovoti moterys. Tiesa, šio zodiako ženklo atstovai sunkiai įsimyli, nes į pačią meilę žvelgia paviršutiniškai. Pabandykite tapti jo drauge, meiluže, o toliau – kaip pasiseks.

Žuvų ženklo vyrai

Vyrams Žuvims patinka gražios moterys. Šie vyrai visų pirma renkasi gyvenimo palydovę pagal išvaizdą, o tik paskui ima ją pažinti. Žuvų ženklo vyrui labai svarbu, kad jo draugė patiktų jo giminaičiams ir būtų gera šeimininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)