Kiekvieno asmens charakteris yra unikalus, bet ryškiausius bruožus atspindi jo Zodiako ženklas. Jei susipažinote su nauju žmogumi, astrologai pataria atkreipti dėmesį į jo Zodiako ženklą – jis gali atskleisti, ko ateityje galima tikėtis iš šio žmogaus.

Avinas

Avino ženklo vyrai, užkariavę moterį, greitai praranda susidomėjimą. Gavę vieną grobį, jie jau dairosi kito. Šio ženklo vyrai yra pasirengę flirtuoti su svetimomis moterimis, nejausdami turimų įsipareigojimų. Kad taip neatsitiktų, moteris Avinams turi likti amžina paslaptimi.

Jautis

Šio ženklo vyrai į romantiškus santykius žvelgia labai pasyviai, jų inercija gali pasirodyti visiškai neįveikiama. Susitikinėdamas su potencialia išrinktąja, jis stengiasi kiek įmanoma labiau sumažinti savo išlaidas. Kartais gali net pasirodyti, kad jis ieško tokios moters, kuri padėtų jam sutaupyti. Jei nenorite tapti jam antra motina, neprisiimkite dalies jo įsipareigojimų. Atsikratykite minties, jog „geriau aš tai padarysiu pati“. Tuomet Jautis jaus postūmį imtis veiksmų.

Dvyniai

Dvynių atveju astrologai pastebi dvi ydas. Pirma, jie mėgsta plepėti. Pertraukti plepantį Dvynį būna nelengva. Antra, jie yra gana dideli tinginiai. Dėl jų tinginystės kenčia jų partnerės.

Vėžys

Jie bijo ir įsižeidžia net dėl menkiausios kritikos. Jei Vėžys įsižeidė, gali prireikti kelių dienų, kol jo patirta nuoskauda praeis. Taigi dėl tokių emocijų jis gali elgtis kaip vaikas. Tačiau jei jums pavyks rasti būdą, kaip prie jo prieiti, sveikiname – jūs įveikėte atkaklųjį Vėžį!

Liūtas

Santykiuose su moterimis šio ženklo vyrai greitai gali aptingti ir tapti neveiklūs, ypač jei jo partnerė yra nuoširdi ir geraširdė. Jis tikrina savo partnerės jausmų nuoširdumą, demonstruodamas abejingumą.

Mergelė

Mergelės ženklo vyrai būna labai užsispyrę ir darbštūs. Kartais jie būna taip atsidavę darbui, jog aplinkui nieko nemato ir nepastebi. Dažnai tai daro neigiamą įtaką santykiams su partnere. Tačiau galime jus paguosti – tai tęsiasi ne amžinai: juk projektai anksčiau ar vėliau baigiasi. Tačiau būkite pasiruošusios tam, kad šio ženklo vyras periodiškai paskęs darbuose.

Svarstyklės

Kilus konfliktui, Svarstyklių ženklo vyrai dažnai nesiima jokių veiksmų. Taigi jei norite susitaikyti, būkite pasirengusios tam, kad jums teks žengti pirmąjį žingsnį.

Skorpionas

Skorpionai labai smulkmeniškai vertina kiekvieną menkniekį. Įsivėlusios su juo į konfliktą, greitai pasigailėsite: kol Skorpionas neišanalizuos menkiausios jūsų nesutarimų detalės, jis nenurims. Tačiau nuleidęs garą, Skorpionas bus tarsi šilkinis!

Šaulys

Šauliai yra neįsivaizduojami perfekcionistai. Atrodo, negi tai trūkumas? Tačiau Šauliai lygiai tokio paties požiūrio tikisi ir iš savo partnerės. Jei esate pasirengusi tobulėti iki begalybės, jūsų sąjunga bus tvirta.

Ožiaragis

Ožiaragiai laiko save užkietėjusiais realistais, tačiau aplinkiniams jie atrodo kaip paprasčiausi pesimistai. Jie gyvena nuolat tikėdamiesi blogiausio, visuomet kruopščiai planuoja savo gyvenimą ir kontroliuoja kiekvieną žingsnį. Tačiau su amžiumi tai praeina. Ožiaragiai virsta guviais senoliais, kurie pradeda gyventi šia diena ir mėgaujasi bendravimu su savo antrąja puse čia ir dabar.

Vandenis

Vandenių vyrų meilės laivas dažnai sudūžta atsitrenkęs į buities uolas. Po kurio laiko jie supranta, kad jų partnerė šeimą suvokia ne kaip kopimą į Everesto viršukalnę ar žygį per Altajaus taigą. Vienintelis dalykas, kuris pririša Vandenį prie šeimos, yra vaikai.

Žuvys

Pagrindinis Žuvų trūkumas – jų svajingumas. Jie taip atsiduoda savo svajonėms, kad pradeda nebeskirti, kur baigiasi svajonės ir prasideda gyvenimas. Žuvų partnerės turi nuolat joms priminti, kaip yra iš tikrųjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)