Santuokas dažnai sugriauna asmenybių konfliktai, o tai, kokios asmenybės esame, nemenkai lemia mūsų Zodiako ženklas. Yourtango.com analizuoja, kokios Zodiako ženklų atstovės yra geriausios žmonos. Sąrašas pateikiamas nuo geriausių iki prastesnių sutuoktinių.

1. Vėžys (Birželio 21 – liepos 22)

Jeigu trokštate lojalumo, tvirto pagrindo, po Vėžio ženklu gimusi žmona – ideali gyvenimo palydovė. Šio ženklo atstovėms patinka šeimyninis gyvenimas, joms patinka būti ištekėjusioms. Vesti Vėžio ženklo moterį reiškia vesti žmogų, kuris investuoja į sąjungą. Ji niekada jums nemeluos, ji kaip vilkė – susiporuoja visam gyvenimui. Jos ketinimai patys geriausi. Šio Zodiako ženklo atstovės – vienos puikiausių kandidačių į žmonas.

2. Žuvys (Vasario 19 – Kovo 20)

Žuvų ženklo moterys apdovanotos gebėjimu dalinti meilę, jos dės visas įmanomas pastangas, kad tik sutuoktinis būtų laimingas. Unikalus Žuvų bruožas – kūrybingumas, bent jau dalis jo skiriama jūsų vaikų auklėjimui. Žuvų moterims sparčiai mainosi nuotaikos, kita vertus, jei suprasite jų subtilumus, prieš jus išsikleis begalinio grožio ir supratingumo gėlė. Žuvų ženklo moterys lojalios ir išmintingos.

3. Svarstyklės (Rugsėjo 23 – Spalio 22)

Šio Zodiako atstovai – įdomios asmenybės, o jo moterys – dvigubai įdomesnės. Jos dinamiškos, išradingos, sugalvos ilgalaikių tikslų, kurie jus įkvėps ir džiugins. Po Svarstyklių ženklu gimusi moteris niekada nekels balso, viską, ko nori, ji gauna gerumu, o ne manipuliuodama. Svarstyklėms patinka seksas, romantika, jos mielai eksperimentuoja.

4. jautis (Balandžio 20 – gegužės 20)

Ginčų su žmona, gimusia po Jaučio ženklu, bus, bet šios konfrontacijos pozityviai stimuliuos santuoką. Šio Zodiako ženklo moterys be galo sumanios, joms svarbu, kad vertintumėte ir jų protą, ne tik fizinius duomenis. Jaučio moteris bus pastovi, ištikima žmona ir nuostabi motina jūsų vaikams.

5. Vandenis (Sausio 20 – vasario 18)

Vandenio ženklo moterys stiprios, nepriklausomos. Tuo metu, kai nėra užsidariusios savo mintyse, jos būna mielos, duodančios gyvenimo partnerės. Jums patartina būti atsargiam dėl vieno dalyko – netapkite nuobodūs, nes toleruoti nuobodumo santuokoje ji negali ir netoleruos.

Vandenės nepaprastai sumanios, tad jums teks pasitempti. Šiaip ar taip, jei esate nusiteikę užduotims, gyvenimo partnerė Vandenė – vienas iš didžiausių įmanomų gyvenimo privalumų.

6. Ožiaragis (Gruodžio 22 – sausio 19)

Nėra lengva dirbti, prižiūrėti namus ir auginti vaikus, ir tik Ožiaragio ženklo atstovė sugebės tai daryti rafinuotai laimingoje santuokoje. Jei vedėte šio Zodiako ženklo atstovę, vadinasi, vedėte tvarką, dienotvarkę ir laiku atliekamus visus mokėjimus. Tai nepaprastai organizuota moteris, kuri lovoje – tikra pasileidėlė, o visur kitur – buhalterė.

7. Dvyniai (Gegužės 21 – birželio 20)

Dvynės moterys – vieni iš karščiausiai mylinčių, labiausiai palaikančių individų. Tiesa, tik tol, kol nepasikeičia jos interesai. Dvynė moteris – graži išvaizda ir komplikuotas vidus. Šio Zodiako ženklo atstovės nepaprastai kūrybingos, jos apgaubs sutuoktinį lojalumu, dėmesiu, kita vertus, atsiminkite – ji yra Dvynė, jos antroji pusė jums gali nepatikti.

8. Skorpionas (Spalio 23 – lapkričio 21)

Gana neblogas pasirinkimas – patikėkite, Skorpiono ženklo žmona iškels geriausias jūsų savybes. Sutuoktinis turėtų būti tvirto charakterio, nes ši moteris nuolat reikalaus daugiau, nei galite duoti. Kita vertus, aukštai užkelta kartelė nuolat skatins tobulėti, eiti į priekį. Ji padės jums atskleisti savo potencialą. Kalbant apie seksualinį gyvenimą, Skorpionės – aistringos moterys, taigi džiaugsitės ją vedęs.

9. Mergelė (Rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Jei ketinate vesti Mergelę, turite tiesiog būti sutvertas šeimai ir sutuoktinio vaidmeniui. Ji visada aiškiai jaučia, kas gerai, o kas blogai, ši sistema galbūt bus veiksminga jai, bet ne visada veiksminga jums. Kartais būtų išmintingiausia jai neprieštarauti.

Jeigu norite mėgautis jos nepaprastu gebėjimu jus mylėti ir jumis žavėtis (tai jos unikalumas), tada pratinkitės prie minties, kad kartais teks jai nusileisti. Jei santuoka neiširs, vadinasi, to išmokote.

10. Liūtas (Liepos 23 – rugpjūčio 22)

Vesti Liūto ženklo moterį – laimė ir garbė, tik pasisaugokite jos nuotaikų kaitos. Šio Zodiako ženklo atstovės liūdnai pagarsėjusios savo nevaržomu būdu. Jei negauna, ko nori, jos nepurkštauja, jos kerta. Sakoma, labiausiai kankiname tuos, kuriuos mylime. Tad jei jūs – Liūtės mylimasis, nusiteikite – teks kentėti, nes ji nesitaikstys su pralaimėjimu ir sieks, ko nori. Tokio šio Zodiako ženklo moterys.

11. Avinas (Kovo 21 – balandžio 19)

Avino ženklo moterys žavios, gražios, įspūdingos. Lengva pamilti tokią moterį, kuri dar ir pasitikinti savimi, gabi. Šio Zodiako ženklo atstovės būna ištikimos žmonos, bet už ištikimybę tikisi atlygio. Jei nieko mainais neduosite, ji nedvejodama paliks jus ir išeis pas kitą. Liepsna, daranti Avino ženklo moterį aistringa ir spalvinga, yra ta pati liepsna, kuri sudegins jus iki pelenų, jeigu ją nuvilsite.

12. Šaulys (Lapkričio 22 – gruodžio 21)

Jei jums patinka nuolatinė nežinomybė, tada, be abejo, veskite po Šaulio ženklu gimusią moterį. Šaulės visada daro tik tai, ką nori.

Dalis jų visada labiau nori laisvės nei įsipareigojimo, ir nors santuokoje jos būna dėmesingos, lojalios, iš tiesų joms kur kas smagiau kurti savus įdomius planus. Jei susitaikysite su Šaulės keistenybėmis (patikėkite, jos tikrai keistos), ji bus puiki partnerė. Dėmesio – jei tikrai pajėgsite susitaikyti su jos keistenybėmis, jūsų santuoka bus beveik tobula.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)