Avinas – aistra

Stipri šio ženklo atstovų energija tiesiog įtraukia į kunkuliuojantį meilės verpetą. Jų charizmai neįmanoma atsipirti, juos įsimyli praktiškai visi. Be to, Avino ženklo atstovai laikomi geriausiais meilužiais.

Jautis – gurmanas

Taip, būtent Jautis suvalgys tortą puošiančią vyšnaitę. Tiesiog šio ženklo atstovai įpratę gauti visa, kas geriausia, ir neįsivaizduoja savo gyvenimo kitokio. Tai pasireiškia absoliučiai visose gyvenimo sferose – valgyje, meilėje, namuose, partneriuose ir visuose kituose, su Jaučiu susijusiuose dalykuose.

Dvyniai – intelektas

Taip, galbūt kažkas žino daugiau už juos ar kažką išmano geriau nei jie, bet niekas geriau nei Dvyniai nemoka savo žinių pritaikyti praktiškai. Jie save apsupa ištisais informacijos ir ryšių verpetais, ir jaučiasi šiame informacijos lauke lyg žuvys vandenyje.

Vėžys – emocionalumas

Nepaisant emocionalumo, Vėžio ženklo atstovams lengviau išjausti emocijas viduje, tarsi užsidarius chitino šarvuose, dėl to daugumai jie atrodo tarsi atsiskyrėliai. O iš tiesų tai jautrios, subtilios ir emocionalios natūros.

Liūtas – savimeilė

Be abejo, iš gerosios pusės! Juk tas, kas nemyli savęs, nesugeba pamilti nieko kito. Prisiminkite tai, bendraudami su Liūto ženklo atstovu, ir jei jis jums demonstruoja simpatiją – neabejokite, kad ji nuoširdi.

Mergelė – ištikimybė

Šio Zodiako ženklo atstovai renkasi partnerį visam gyvenimui. Labiausiai dėl to, kad yra itin pedantiški, net ir asmeniniame gyvenime. Jie ilgai ieško to (-s) vienintelio (-ės), o kai randa, būna jam (jai) ištikimi iki galo.

Svarstyklės – komunikabilumas

Šio Zodiako ženklo atstovai – patys tikriausi ekstravertai. Jie chroniškai neperneša vienatvės. Geriausia dovana jiems – viena kita nuoširdaus, atviro bendravimo valandėlė.

Skorpionas – klastingumas

Yra toks senas priežodis – NEDUOK DIEVE ĮŽEISTI SKORPIONĄ. Toks įspėjimas egzistuoja ne šiaip sau. Jei Skorpiono ženklo atstovas nori atkeršyti, jis sieks savo tikslo iki galo.

Šaulys – grožis

Šauliai apdovanoti gamtos nuostabia išvaizda ir gebėjimu ja rūpintis ir saugoti, tad šio ženklo atstovai ne veltui laikomii žaviausiais iš visų Zodiako ženklų.

Ožiaragis – atkaklumas

Kitaip nei kiti savimi itin pasitikintys Zodiako ženklai, Ožiaragiai siekdami savo tikslų visų pirma naudoja smegenis ir strateginio planavimo gebėjimus. Visais laikais Ožiaragiai buvo gabiausi karo strategai ir valstybių vadovai. Tai nepasikeitė iki šiol.

Vandenis – genialumas

Šio Zodiako ženklo devizas: „Tingėjimas – progreso variklis“. Ir kad eilinį kartą nepersitemptų, Vandeniai linkę tobulinti, paprastinti, modernizuoti ir tiesiog keisti viską, į ką tik atkreipia dėmesį. Tai patys genialiausi ir gabiausi žmonės, kurie kuria žmonijos ateitį.

Žuvys – ištvermė, lankstumas

Nereikia stebėtis. nepaisant sentimentalumo ir gilaus vidinio pasaulio Žuvys moka išlaukti tinkamo momento ir siekti rezultato. Po to dažniausiai pasiekia užsibrėžtą tikslą. Žuvys panašios į gluosnį – pučiant vėjui linksta, bet nelūžta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)