Turint omenyje mūsų buitį, galima sužinoti daug įdomios informacijos. Pavyzdžiui, aukštas, kuriame gyvenate, gali daug pasakyti apie jus ir supančios realybės poveikį jūsų gyvenimui. Taigi, sužinokite, kokią energetiką skleidžia aukštas, kuriame yra jūsų butas.

1. Šis skaičius žmogui suteikia ambicijas ir tobulybės siekį. Pirmas aukštas atneš sėkmę karjeristams.

2. Toks aukšto skaičius verčia būti kantresniu aplinkiniams žmonėms. Neretai antrojo aukšto gyventojai serga depresija, daug svajoja ir gyvena iliuzijose.

3. Trečiame aukšte gyvenantys žmonės siekia valdžios, galios ir materialinių turtų. Jiems labai svarbi aukšta padėtis visuomenėje.

4. Ketvirto aukšto gyventojai labai dažnai būna nepatenkinti savo gyvenimu. Jie nuolat skundžiasi juos supančia realybe ir skausmingai priima jų adresu išsakomą kritiką.

5. Pasak numerologijos, penktas aukštas lemia kopimą karjeros laiptais ir pelno augimą.

6. Šeštas aukštas palankus šeimyniškiems žmonėms. Taika, gerovė, vaikai, jaukumas ir meilė – štai ką gali suteikti šeštas aukštas tiems, kurie jame apsigyvena.

7. Septintame aukšte gyvena kūrybiški ir originalūs žmonės. Net jeigu šiame aukšte apsigyvena visiškai paprasti žmonės, tai labai greitu metu jie pradeda gyventi ne taip, kaip visi.

8. Nesėkmingas aukštas, suteikiantis gyventojams ribotą pasaulio vaizdą. Čia gyvena maksimalistai, kurie dažnai nuo vieno kraštutinumo puola prie kito.

9. Devintame aukšte sklinda stipri energetika. Čia ras laimę tie, kurie visada siekia savo tikslų. Tai lyderių aukštas.

10. Tie, kurie gyvena dešimtame aukšte, siekia valdžios ir lyderystės darbe, šeimoje ir savo socialiniame rate.

11. Šis aukšto skaičius suteikia žmogui stipria valia pasižymintį charakterį. Tai tinkama gyvenamoji vieta ambicingoms, kūrybingoms ir originalioms asmenybėms.

12. Šio aukšto skleidžiamos vibracijos neigiamai veikia žmogaus charakterį. Jame gyvenantys žmonės tampa nepasitikintys savimi, jiems reikia nuolatinio moralinio palaikymo ar globos.

13. Tai išradėjų ir novatorių skaičius. Paprastai tryliktame aukšte gyvena neįprasti žmonės, mėginantys sukurti kažką naujo ir unikalaus. Deja, paprastai jų idėjos dažniausia lieka neįgyvendintos.

14. Šie žmonės mato prasmę materialinėje gerovėje. Keturioliktas aukštas atneš sėkmę tiems, kurie nori praturtėti.

15. Šis skaičius apdovanoja žmones išoriniu ir vidiniu žavesiu. Penkiolikto aukšto gyventojai traukia prie savęs žmones.

16. Pasak numerologijos, šešioliktas aukštas verčia žmones rizikuoti, leistis į avantiūras ir suteikia jiems laisvės. Šiame aukšte gyvena keliautojai ir nuotykių mėgėjai.

17. Žmonės, gyvenantys septynioliktame aukšte, yra labai savotiški. Jiems nėra jokių idealų, jie įpratę patys ieškoti teisybės ir spręsti, tai gerai ar ne.

18. Aštuonioliktas aukštas apdovanoja žmogų jėga ir energija, kurių reikia planams ir troškimams realizuoti. Dar šiame aukšte gyvenantys žmonės dažnai yra labai ūmūs ir impulsyvūs.

19. Devynioliktas aukštas suteikia valdingą charakterį, kas gali neigiamai paveikti santykius su žmonėmis, jeigu šiame aukšte gyvenantis asmuo neišmoks savyje slopinti lyderiui būdingos prigimties neigiamų pusių.

20. Šio aukšto gyventojai dažnai gyvena savo iliuzijose. Jie nėra prisitaikę prie buities ir realaus gyvenimo sunkumų.

21. Šiame aukšte gyvenančių žmonių mintis yra materialios. Čia visi troškimai ir svajonės greitai tampa realybe.

22. Dvidešimt antro aukšto skaičius numerologijoje gimdo žmoguje nepasitikėjimą savimi ir neryžtingumą.

23. Dvidešimt trečiame aukšte gyvenantys žmonės daug nori iš gyvenimo, tačiau deda mažai pastangų, kad jų svajonės virstų realybe.

24. Tai kančių ir emocinio nestabilumo skaičius. Gyvenantys dvidešimt ketvirtame aukšte yra pratę kentėti ir priimti visas neigiamas situacijas kaip privalomas.

25. Dvidešimt penktas aukštas spinduliuoja nepastovumo ir nestabilumo energetiką. Jo gyventojai mėtosi į kraštutinumus ir nuolat ieško kažko naujo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)