Anyta – Avinas

Nesvarbu, kaip ji atrodo ir koks jos charakteris. Svarbiausia tai, kad ši valdinga moteris niekada nesuvoks dar vienos sūnaus draugės kaip potencialios nuotakos. Tam, kad užkariautumėte jos širdį, reikės smarkiai pasistengti. Geriau nesipainioti jai prieš akis, jeigu ji yra prastos nuotaikos. Rekomenduojama susipažinti savaitgalio metu, kai anyta yra išsimiegojusi ir žvali. Be to, jai nepatinka apie vizitą nepranešę svečiai; jai reikia pasiruošti ir puikiai atrodyti.

Anyta – Jautis

Jums pasisekė. Tai pati kantriausia anyta. Vienas trūkumas – bet kokie piniginiai klausimai neduoda jai ramybės, todėl geriau prie jos nesigirkite, kokias dovanas gaunate iš vaikino bei kiek jis išleidžia jūsų laisvalaikiui. Nereikėtų koketuoti ir juokauti, jeigu nenorite pasirodyti vėjavaikiška lengvabūde. Geriau mažiau kalbėti ir daugiau klausytis. Su ja susipykti nelengva, tačiau netvarkinga ir neskoninga išvaizda gali sulaukti antipatijos.

Anyta – Dvyniai

Užmegzti kontaktą su ja lengva – juk tai pats komunikabiliausias žmogus. Tylėti prie jos nevalia, tačiau per daug atsipalaiduoti taip pat nereikėtų. Jos nuotaika dažnai keičiasi. Po dvynių ženklu gimusios anytos intelektualios, būtinai patikrins sūnaus išrinktosios „išmintį“ ir atitikimą sūnui. Dėl šios priežasties reiktų būti apsiskaičiusia ir išsilavinusia. Išlaikius šį egzaminą, galima lengvai ir nerūpestingai kalbėtis bet kuria tema.

Anyta – Vėžys

Pirmas įspūdis – labai rūpestinga, tačiau neapsigaukite. Greičiausiai ji įtaria jus apgaudinėjant sūnų. Įtikinti savo jausmų tyrumu pavyks tiktai parodžius realų rūpestį. Turėsite būti moteriška ir švelni, paklusni ir miela. Jeigu pokalbio metu jūsų požiūriai skiriasi, geriau būtų patylėti. Jeigu anyta jums pasirodė per daug pikta ir nepatenkinta, tai gali būti natūralu. Juk pranešęs apie jūsų egzistavimą, sūnus jos akyse tėra išdavikas, o jūs – konkurentė.

Anyta – Liūtas

Ji dievina nuoširdžią kompaniją. Ir ypatingai dovanas. Jeigu išgalite, dovana turėtų būti pakankamai brangi. Nebijokite, ji pati sutiks jus ne tuščiomis. Ji dosni ir maloniai bendrauja, net jeigu jūs jai nepatinkate. Daugiau komplimentų ir šypsenų. Nesugalvokite prie jos kritikuoti sūnaus – ji to labai nemėgsta.

Anyta – Mergelė

Po susitikimo su jumis ji dar ilgai analizuos jūsų būdą, manieras ir kiekvieną pasakytą žodį. Būkite atsargios. Ją lengva įžeisti. Jai nepatinka netvarkingumas ir vulgarumas, todėl labai trumpą sijoną ir ryškius lūpų dažus geriau palikti namuose. Tačiau ji nėra pilka pelytė. Greičiau ji praktiška ir turinti tikslą moteris, kuri yra subrendusi ilgiems ir stabiliems santykiams.

Anyta – Svarstyklės

Laimei, jai taip pat svarbu, ką jūs apie ją galvojate. Todėl pažintis bus maloni. Ji pati vengs aštrių temų, kad jūsų susitikimas vyktų lengvai ir be įtampos. Tačiau tokia anyta gali būti pavojinga, jeigu padarysite bent menkiausią užuominą, jog bent truputį nesutariate ar pykstatės su partneriu. Ji būtinai išsiaiškins viską iki smulkmenų ir rekomenduos su jums atsisveikinti.

Anyta – Skorpionas

Iš pradžių galima pagalvoti, jog ji nusiteikusi neigiamai. Tai netiesa. Tiesiog ji taip juokauja ir šis juokavimas – savotiškas. Nereikia į jį jautriai reaguoti. Laikui bėgant dar įvertinsite anytos originalumą. Nereikėtų planuoti susitikimo, jeigu ji pyksta ant sūnaus. Priešingu atveju galima atsidurti neišsiaiškintų santykių sūkuryje.

Anyta – Šaulys

Nebūtina mėgti tai, ką mėgsta anyta, tačiau pasipasakoti, kas patinka – būtina. Juk jai nepatinka nuobodūs žmonės. Nevertėtų kažko žadėti ar tuščiai plepėti – jai nepatinka, kai žodžiai neatitinka darbų. Ji gali būti labai kategoriška, tiesmukiška ir aštrialiežuvė, tačiau tai labai nuoširdus žmogus. Bet kokiu atveju, ji jus priims, kadangi savo sūnui suteikia pasirinkimo laisvę.

Anyta – Ožiaragis

Jos norus ir prašymus reikėtų nuolankiai vykdyti. Įdėmiai klausykitės jos patarimų arba bent sukurkite susidomėjimo iliuziją. Greičiausiai ji ilgai išlaikys tarp judviejų atstumą. Svarbu laikytis šio atstumo ir nesistengi per prievartą tapti drauge. Jai reikia daug laiko, kad suprastų, jog sūnus jus pasirinko ir kad nesate tik dar viena draugė. Pagaliau tai suvokusi, anyta pati ragins sūnų greičiau vesti.

Anyta – Vandenis

Ji žavinga ir labai nenuspėjama. Jeigu pastebėsite savo charakterių panašumą, tai galite tikėtis tvirtos draugystės. Jums privalu priimti jos idėjas už savas – tada ji pamatys, jog esate jos sąjungininkė. Su tokia anyta galima ir pasijuokti, netikėtai dėl niekų susibarti, o po minutės kitos glėbesčiuotis. Ji nėra kerštinga ir pasąmonėje reikalauja to iš jūsų.

Anyta – Žuvys

Ji turi gerą intuiciją, todėl nevertėtų apsimesti tuo, kuo iš tikrųjų nesate. Jeigu Anyta pagaus meluojant, teks padaryti viską, kad išgelbėtumėte savo reputaciją. Kuo Anyta vyresnė, tuo labiau jai patinka kalbėti apie save, savo problemas ir nuoskaudas – skirkite jai dėmesio, net jeigu nuolatinis klausymasis verčia jaustis kaip nemokamai dirbančia psichoanalitike.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)