Manoma, kad šią dieną žmogus tarsi gimsta iš naujo. Būtent todėl su šia švente susiję daug taisyklių, kurios, tikima, padeda pritraukti sėkmę, laimę ir džiaugsmą į sukaktuvininko gyvenimą.

Ką reikėtų daryti gimimo dieną?

Pasirodo, kai sakoma „Kaip sutikti Naujus metus, taip juos ir nugyvensi“, turima omenyje gimimo diena, nes būtent dieną, kai žmogus gimė, „įrašoma“ individuali žmogaus programa visiems ateinantiems metams.

Vos nubudę per savo gimtadienį nusiteikite pozityviai. Tai jus atvers teigiamos energijos srautui iš aukštesniųjų jėgų. Šis srautas toks galingas, kad net gali reanimuoti pažeistą aurą.

Be to, jei esate nužiūrėti, per savo gimtadienį galite panaikinti nužiūrėjimą, jei būsite geros nuotaikos.

Pamirškite apie savo problemas. Galvokite tik apie gerus dalykus, nes tai, apie ką svajosite tą dieną, ir pritrauksite į savo gyvenimą. Kitaip neigiamos emocijos užblokuos šviesios energijos srautą ir galite nukentėti nuo juodosios magijos ir energijos vampyrų.

Labai palanku kreiptis su maldomis į Dievą. Per jūsų gimtadienį Dievas būtinai jus išgirs ir išpildys jūsų prašymus.

Būtinai atšvęskite šią dieną (su svečiais ar be jų – nesvarbu).

Apsirenkite iš anksto įsigytus naujus drabužius (įskaitant naujus apatinius). Dėvėti daiktai gali nubaidyti sėkmę. Jei norite pritraukti finansinę sėkmę ateinantiems metams, į kišenę įsidėkite pinigų (jei kišenių neturite – įsiūkite jas vidinėje drabužio pusėje). Taip apsirengę išbūkite iki pat šventimo pabaigos, kas benutiktų.

Ko negalima daryti gimimo dieną?

Nuo seno tikima, kad negalima švęsti gimtadienio iš anksto – taip trumpinate savo gyvenimą.

Nei dieną prieš gimtadienį, nei per jį nieko neimkite skolon (draudžiama imti ne tik pinigus, bet ir bet kokio tipo produktus). Tai gali sukelti materialinių problemų, rūpesčių ir konfliktų darbe visus metus.

Jei įmanoma, nebendraukite su ligoniais – per savo gimtadienį galima „perimti“ bet kokias ligas. O dar geriau – į kišenę įsidėkite sidabrinį gaminį: jis sustiprins jūsų energijos lauką ir apsaugos nuo ligų.

Gimimo dieną riba tarp mūsų ir subtiliojo pasaulio suplonėja, tad tampame itin imlūs ir geriems, ir blogiems dalykams. Todėl iš anksto išbraukite iš pakviestųjų sąrašo asmenis, kurie jums nemalonūs.

Sukviestų svečių, taip pat bendras stalą ir tortą puošiančių žvakių skaičius gali turėti įtakos visiems jūsų ateinantiems metams.

Manoma, kad šventėje negali būti 9, 13, 18, 51, 21, 13, 99 ar 100 svečių – toks kiekis gali prišaukti sukaktuvininkui nelaimę.

Jei kažkas per šventę sudaužo indą, reikia sušukti: „Sėkmei!“

Išmesti šukes, kaip ir išnešti šiukšles galima tik kitą dieną – kitaip rizikuojate išnešti sėkmę iš namų.

Ko negalima dovanoti per gimtadienį?

Kalėdų dovana

Gimtadienio dovanos gali magiškai paveikti sukaktuvininko likimą.

Galima dovanoti tik nelyginį gėlių skaičių (krūminės rožės skaičiuojamos stiebais). Jei gavote lyginį skaičių gėlių, vieną gėlę iš puokštės išimkite ir pamerkite į atskirą vazą.

Nereikėtų dovanoti galanterijos gaminių ir keraminių indų (piniginių, pirštinių, vazų ir pan.), nes tai gali paskatinti konfliktus darbe ir finansines problemas. Jei dovana jau įteikta, tegul dovanotojas įdeda į ją monetą.

Dovanotas peilis (kaip ir kiti duriantys ar pjaunantys objektai – adatos, žirklės ir pan.) gali paskatinti barnius šeimoje. Geriau jų nedovanoti.

Padovanoti perlai gali prišaukti ašaras. Jas gali prišaukti ir padovanota nosinė. Jei vis dėlto norite padovanoti nosinę, prieš dovanodami sudrėkinkite ją švęstu vandeniu.

Veidrodis yra vartai tarp realaus ir anapusinio pasaulio. Kadangi gimimo dieną mūsų energinis laukas susilpnėja, dovanų gautas veidrodis gali pakenkti sukaktuvininko likimui. Žiūrėti į dovanotą veidrodį galima tik kitą dieną!

Atminkite, kad negalima priimti dovanų iš žmonių, kurių geranoriškumu abejojate. Kitaip galite gauti „siurprizą“, tokį kaip nužiūrėjimas ar prakeikimas. Tokių dovanotojų įteiktų dovanų reikia iškart atsikratyti ir jokiu būdu niekam neperdovanoti.

Jei negalite atsisakyti, imdami dovaną, mintyse sau pasakykite: „Imu tik tai, ką matau, o tai, kas nematoma, pasilik sau.“

Šios taisyklės padės jums atšvęsti savo gimtadienį taip, kad po to nereikėtų gailėtis!


Atkreipiame dėmesį, kad ši informacija skirta žmonėms, kurie domisi nekasdieniais reiškiniais, publikacijoje naudoti teiginiai nėra įrodyta tiesa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)