Ne kiekviena moteris net įgavusi gyvenimo patirties būna iš tiesų išmintinga. Kai kurioms neužtenka išminties patylėti, o kai kurios, atvirkščiai, nežino, kada galima ir reikia rėžti visą tiesą į akis. Kai kurios moterys pačios provokuoja konfliktus ir nemoka užmegzti artimų santykių.

Tačiau yra keturi Zodiako ženklai, kurių atstovės iš prigimties yra apdovanotos pavydėtina išmintimi. Aplink jas nuolat tvyro ramybės atmosfera. Jos moka išmintingai įvertinti padėtį. Net būdamos jaunos jos elgiasi išmintingai.

Šios moterys dažnai sukelia įtarimų, jog šiek tiek raganauja. Tačiau tai susiję ne su magiškomis galiomis, o su jų išmintimi.

Štai keturios išmintingiausios moterys pagal Zodiako ženklą.

Jautis

Po šiuo žvaigždynu gimusios moterys yra pačios išmintingiausios visame Zodiake. Taip, jos yra atkaklios. Tačiau kiekviena moteris – Jautis yra apdovanota stebėtina moteriška išmintimi. Jos tampa puikiomis žmonomis. Tačiau kažkodėl jos retai yra įvertinamos. Tiesa, Jaučio moterims pakanka išminties nekreipti dėmesio į svetimą nuomonę – jos pačios žino savo vertę, myli save ir gyvena laimingai.

Vėžys

Ne mažiau išmintingos yra ir Vėžio moterys. Už tai jos gali dėkoti savo neįtikėtinam jausmingumui. Po Vėžio ženklu gimusios moterys lengvai pastebi tai, kas kitiems prasprūsta pro akis. Jos niekada nedaro skubotų išvadų. Joms visuomet pakanka išminties būti savo pusėje.

Skorpionas

Šio ženklo moterys yra apdovanotos magiška išmintimi. Jos galėtų būti ir pirmoje šio sąrašo vietoje. Tačiau kartais jų išmintį užgožia aistra. Skorpiono moterys mato jus kiaurai. Joms visuomet pakanka išminties kiekvieną įvykių eigą pasukti sau naudinga linkme. Būtent tokios yra Skorpionės – nugalėtojos.

Avinas

Po Avino ženklu gimusios moterys taip pat yra labai išmintingos. Tiesa, jaunystėje kartais joms pritrūksta išminties, kad sukurtų laimingą šeimą. Tačiau profesinėje sferoje jos visada elgiasi labai išmintingai. Avino moterys yra puikios vadovės. Jos visuomet nusipelno savo darbuotojų pagarbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)