Avinas

kovo 21–balandžio 19

Gimusiems po šiuo Zodiako ženklu nelengva kontroliuoti emocijas ir impulsus. Avinams sunku ištverti tarpusavio supratimo nebuvimą, bet koks neigiamas atsakymas jiems reiškia pasaulio pabaigą.

Jautis

balandžio 20–gegužės 20

Jaučiui būti atstumtam – tolygu prarasti komfortą ir ramybę, kurias taip brangina šie Zodiako ženklai. Kita vertus, Jaučiai – savimi pasitikintys žmonės, todėl praėjus kiek laiko susitaikys su atstūmimu ir be vargo vėl įsimylės. Didelė tikimybė, kad šį kartą jausmai bus abipusiai.

Dvyniai

gegužės 21–birželio 20

Gimusiems po šiuo Zodiako ženklu žmonėms sunku susitaikyti su neigiamu atsakymu, tikėtina, kad jis bus palaikytas asmeniniu įžeidimu, o įžeidėjas užsitrauks Dvynių neapykantą. Apskritai Dvyniai – tvirto charakterio, jų meilės skauduliai greitai gyja.

Vėžys

birželio 21–liepos 22

Vėžiai pernelyg jausmingi, kiekvienas atstūmimas jiems – ašaringa drama. Bet praėjus nemažai laiko, Vėžiai viską pamiršta ir atverčia naują gyvenimo puslapį. Vėžiai – ganėtinai savarankiški žmonės – nors iš pradžių jaus skausmą, vėliau jį įveiks ir judės pirmyn.

Liūtas

liepos 23–rugpjūčio 23

Liūtai išsiskiria hipertrofuotu išdidumu. Jei Liūtą atstumia, jam atrodo, kad nukentėjo jo išdidumas. Bet jis greitai save įtikins, kad atstūmęs žmogus jo nevertas, ir tai padės išbristi iš depresijos.

Mergelė

rugpjūčio 24–rugsėjo 23

Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės dažniausiai per daug tikisi iš santykių, todėl dažnai patiria atstūmimą. Kita vertus, Mergelės nedemonstruoja savo tikrųjų jausmų. Dėl šios priežasties jos kentės tylomis, o išoriškai atrodys ramios.

Svarstyklės

rugsėjo 24–spalio 23

Viena vertus, Svarstyklės – jautrūs žmonės, kita vertus, jos šaltos, viską apskaičiuojančios. Tiesa, emocinės brandos turinčioms Svarstyklėms atstūmimą lengviau pakelti nei kitiems Zodiako ženklams.

Skorpionas

spalio 24–lapkričio 22

Skorpionai – be galo išdidūs ir kerštingi, bet tuo pačiu jautrūs. Atstumtas Skorpionas pajunta vidinę tuštumą, tačiau ištvermingumas ir gebėjimas greitai atgauti jėgas padeda atsistoti ant kojų. Tik dėl kerštingo charakterio Skorpionas nė už ką nenorės matytis su jį atstūmusiu žmogumi.

Šaulys

lapkričio 23–gruodžio 22

Šauliai į neigiamą susižavėjimo objekto atsakymą gali reaguoti įvairiai. Pavyzdžiui, jei jo ketinimai nebuvo rimti, liūdės trumpai. Bet jei turėjo stiprių jausmų ir rimtų ketinimų, gali metų metus gailėtis ir liūdėti.

Ožiaragis

gruodžio 23–sausio 20

Ožiaragiai geba analizuoti, yra emociškai brandūs žmonės. Dėl šių gebėjimų juos neretai laiko egoistais, šaltais, apdairiais žmonėmis. Bet net ir sugebėdami viską suprasti, jie jautriai reaguoja į atstūmimą. Žinote, ko imsis Ožiaragis? Sukurs naują užkariavimo strategiją. Be to, Ožiaragiai turi esminį kozirį – įgimtą žavesį.

Vandenis

sausio 21–vasario 18

Vandeniai paslaptingi, o meilės santykiuose gana aktyvūs. Deja, norinčius užkariauti jų širdį dažniausiai atstumia. O jei iniciatyvą rodo Vandenis, jis įprastai gauna, ko nori – tiek meilės, tiek kitose srityse.

Žuvys

vasario 19–kovo 20

Žuvys – plačių užmojų žmonės. Jos turi nepaaiškinamo patrauklumo, ir tai palengvina joms gyvenimą. Bet jei žuvys nugalės savo drovumą, žengs pirmą žingsnį, atskleis savo jausmus ir dėl kažkokios priežasties bus atstumtos, prireiks daug laiko, kad užsigydytų širdies žaizdas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)