Avinas ir Avinas

Kai susitinka du ugnies ženklai, tikėtinas sprogimas. Avinai bus nesuderinami tik tokiu atveju, jei be perstojo vienas su kitu badysis. Be to, šiuos impulsus nukreipus tinkama linkme, partnerystė bus sėkminga.

Jautis ir Jautis

Tokia pora darni, nes abu bus ramūs namisėdos. Tai žemės ženklas, kuris įkūnija stabilumą. Jūsų santykiams gali kenkti tik konfliktai dėl pinigų.

Dvyniai ir Dvyniai

Šio Zodiako ženklo atstovų flirtas gali sukelti nemažai aistringų nuotykių. Poros suderinamumas ilgalaikėje perspektyvoje labai mažai tikėtinas. Taip yra todėl, kad šiam Zodiako ženklui reikia stabilumą išlaikančio žmogaus, priešingu atveju, vos Dvyniams pasidarys nuobodu, jie patrauks ieškoti naujų nuotykių.

Vėžys ir Vėžys

Šio ženklo žmonių suderinamumas įmanomas tik su sąlyga, kad kiekvienas išmoks gerbti kito jausmus. Priešingu atveju, kiekviena nesėkmė baigsis ašaromis ir nesusikalbėjimu.

Liūtas ir Liūtas

Santykiai tarp Liūtų gali būti nesuderinami dėl vienos priežasties – kiekvienas stengsis tapti lyderiu. Liūtai retai būna nusiteikę nusileisti partneriui. Jei taip visgi nutinka, įsivyrauja lygybė.

Mergelė ir Mergelė

Ši sąjunga gali būti ideali visais aspektais. Abu turės didelius reikalavimus partneriui. Kartais tai taps konflikto priežastimi, bet dažniausiai tik padės abiem partneriams tobulėti.

Svarstyklės ir Svarstyklės

Ši pora turi šansą sėkmei tik tokiu atveju, jei abu sugebės valdyti emocijas ir kontaktuoti. Abu partneriai trokšta harmonijos, bet kartais įsiskaudina dėl smulkmenų ir užuot aptarę šį klausimą ir ieškoję išeities, apsimeta, kad nieko nenutiko.

Skorpionas ir Skorpionas

Skorpionai gali greitai vienas kitą įsimylėti, bet jų santykiai bus nuo pat pradžių sudėtingi. Didžiausia problema – perdėtas emocionalumas, dėl kurio kyla isterijos, barniai. Jie gali priversti vienas kitą viską atitaisyti, bet impulsyvumas niekur nedings.

Šaulys ir Šaulys

Dviem Šauliams labai sunku gyventi kartu, nes šio Zodiako ženklo atstovai linkę konkuruoti, dažniausiai kiekvienas siekia laisvės ir lyderiavimo. Laime, jie gali būti labai sąžiningi santykiuose, tai sušvelnintų jų charakterių nesuderinamumą.

Ožiaragis ir Ožiaragis

Jų santykiai gali trukti labai ilgai, nes kiekvienas žino, ko reikia kitam. Jie pagarbiai vertina kito darbą ir laisvalaikį. Ožiaragiai lėtai, bet užtikrintai kuria ryšį, pasitelkdami bendrus interesus ir vertybes.

Vandenis ir Vandenis

Vandeniai būna puikūs draugai, bet meilės santykiuose jie – egoistai, dažnai ignoruoja partnerio emocijas. Būtent todėl jie retai kada kartu įveiks problemas.

Žuvys ir Žuvys

Tokia pora iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti suderinama, bet iš tiesų – fantazijos, kurioms nelemta tapti realybe. Žuvys mėgsta svajoti, bet sunkiai ryžtasi veikti. Abu partneriai atsidurs aklavietėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)