113
Kitas

Avinas

„Svarbiausia, niekada nepamirškite, kad ir iš pačios blogiausios situacijos atrandama išeitis. Pavyzdžiui, jei jus paliko mylimasis ar mylimoji, dar neaišku, kuriam iš jųdviejų labiau pasisekė. Praradę regėjimą žmonės džiaugiasi, kad ne lūpas, kuriomis gali bučiuoti mylimą žmogų“, – sakė žinoma Sankt Peterburgo (Rusija) astrologė Tatjana Volkova.

Pirmiausiai vertėtų pakeisti pažįstamų žmonių ratą

Anot T. Volkovos, sunkūs gyvenimo laikotarpiai mums reikalingi vien dėl to, jog sužinotume, ką reiškia sunkumai. Juk žmogus ne robotas, kurį galima bet kada įjungti ar išjungti.

Be to, pašnekovės įsitikinimu, žmonės paprastai linkę sutirštinti spalvas, ištikus nesėkmėms, bėdai ar kitoms problemoms. Ar paprasčiausiai net išsigalvoja jas.

„Savigrauža, nesibaigiantis niurzgėjimas, nepasitenkinimas – tiesiausias kelias sunkių ligų link. Kapstydamiesi savyje, įsivaizduodami esantys menkaverčiai, niekam nereikalingi – prarandate ne tik pasitikėjimą savimi, bet ir pagrindinį dalyką – savęs palaikymą. Tai vadinasi savireguliacijos mechanizmas. Žmogaus smegenys taip surėdytos, kad jos visada greičiau pamiršta nemalonius dalykus. Užuot padėjęs joms, žmogus tranko galva į sieną!“, – dėstė astrologė žmogaus juodojo gyvenimo periodo priežastis.

T. Volkovos patarimu, užslinkus juodajam gyvenimo periodui, pamėginkite „persikūnyti“ į kitą žmogų. Tai reiškia, kad pirmiausiai reikia pakeisti savo pažįstamų žmonių ratą, kurie gali daryti, kad ir netiesiogiai, poveikį dėl to reikalo. Taip pat pravartu pakeisti ne tik savo kasdienius įpročius, bet ir drabužių bei plaukų stilių. Be to, padeda užmiršti negandas, susiradus adrenalino kupinos veiklos. Pavyzdžiui, leidžiantis parašiutu, kopiant į kalnus ir panašiai.

„Gal ir keistai nuskambės, bet viena iš stipriausių adrenalino dozių – pasiklysti miško tankmėje“, – patikino pašnekovė.

Jei jums blogai, padarykite kam nors gera

Astrologijos specialistės manymu, jei žmogus galvoja apie nemalonumus daugiau kaip 20 proc. paros laiko, vadinasi jo labai prasti popieriai. (Suprantama, reikia atidėti į šoną atvejus, susijusius su artimo žmogaus mirtimi arba sunkiomis ligomis. Nors ir tai galima įveikti).

„Todėl, jei jums iš tikrųjų labai blogai, paimkite savo vaikų žaislus arba nupirkite ir nuneškite juos į vaikų globos namus. Arba pabendraukite su neįgaliais žmonėmis, neturinčiais nei rankų, nei kojų ar suparalyžiuotais, prikaustytais prie lovos po sunkios ligos, autoįvykio.

Patikėkite, juose neįžvelgsite jokio nusivylimo gyvenimu, vien tikėjimas ir džiaugsmas, kad gali gyventi. Tai jums įkvėps optimizmo. Galų gale pamaitinkite benamius žmones ir gyvūnus. Jei jums blogai, padarykite kam nors gera. Nes gėris, kaip ir blogis, visada grįžta bumerangu“, – užtikrino T. Volkova.

Astrologė taip pat pataria parašyti laišką sau ir padėkoti už tai, ką padarėte gera.

Beje, laišką galima parašyti ir senam draugui. Žmonės, turintys juodojo gyvenimo periodo patirties, sako, kad juodasis periodas linkęs užgriūti žmoguje susikaupus daug apmaudo, nuoskaudos, pykčio ir neapykantos. Tiesiog jam žiauriai pradeda nesisekti. Beje, tą patį tvirtina ir medikai.

Bet nepamirškite svarbiausio dalyko: juodąjį savo gyvenimo periodą galima gana greitai įveikti, jei nesėdėsite sudėję rankų ir nesustodami judėsite į priekį!

113
Kitas

Avinas