Jeigu ant delno trikampis, vadinasi, jūs – neįtikėtinai talentinga asmenybė, rašoma portale brainum.ru. Nesvarbu, kokio dydžio būtų trikampis, jisai vis tiek byloja apie milžinišką talentą. Žinoma, kuo trikampis didesnis, tuo daugiau šansų tapti didžiu, visuomenėje gerbiamu žmogumi.

Ant delno besipuikuojanti snaigę primenanti žvaigždė, sudaryta iš smulkių persikryžiuojančių linijų, ženklina ypatingais ir labai specifiniais gabumais apdovanotus žmones. Jeigu žvaigždė įsirėžusi gyvenimo linijos viršuje, po pat rodomuoju pirštu, jus galima apibūdinti kaip neįtikėtinomis proto galiomis išsiskiriančią asmenybę, todėl tikrai derėtų gilintis į mokslą, filosofiją arba religiją.

Jeigu ant delno matote rombą, kurio viena kraštinė sutampa su likimo linija, galite manyti, kad jums nesvetima nevaržoma avantiūrizmo dvasia, taip pat troškimas patirti viską, kas dar nemėginta. Rombo delne savininkai pasižymi neįtikėtina drąsa, kartais balansuojančia ties neapdairumo riba. Tokiems žmonėms patartina rinktis su tyrinėjimais ir netgi pamatuota rizika susijusį darbą.

Ant delno matoma žuvies forma, tiesą sakant, labai panaši į rombo, tik pratęsta žuvies uodegą primenančiu trikampiu. Žmogus, ant kurio delno matyti žuvis, veikiausiai linkęs į religingumą.

Jeigu ant delno matote dvi lenktas, galuose susiliečiančias linijas, labai primenančias pjautuvą arba pusmėnulį, galite manyti, kad gebate pranašauti ateitį. Jūsų intuicija dažniausiai neapgauna, kaip tik todėl į jus taip dažnai kreipiamasi patarimo.

Jeigu gyvenimo linija pasidalija į tris, taip suformuodama trišakį primenantį piešinį, jus visad saugo jėgos iš aukščiau, todėl mažai tikėtina, kad jus kas nors įskaudins arba nuskriaus.

Kryžius – apie žmogaus dvasingumą bylojantis simbolis. Tik tai nereiškia, kad toks žmogus yra linkęs aiškintis sielos ribas. Paprastai tokie žmonės disponuoja tam tikromis specifinėmis dvasinėmis žiniomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)