Kiti metai visai žmonijai bus vieni sunkiausių. Anot jos, 2023 m. sausis gali būti kritinis mėnuo, kuris lems įvykius metams į priekį. T. Globa tiki, kad sunkūs pastarojo meto įvykiai pamažu taps praeitimi ir viskas susitvarkys. Tai gali būti globalinio viso pasaulio pertvarkymo, civilizacijos ir žmonių mąstymo pasikeitimo pradžia.

„Įvykiai, susiję su šiuo sunkiu laikotarpiu, vėliau sukels norą susivienyti visam pasauliui, kad ir kaip keistai tai dabar skambėtų. Visi kol kas susikoncentravę į save, ir tai tęsis iki 2024 m. O nuo 2026 metų prasidės tie įvykiai, kurie gali atvesti į atvirą pasaulį. Nebeliks vizų, bus laipsniškai naikinamos sienos, valstybės atsivers ir kurs bendrą pasaulį“, – interviu Nadeždos Strelec laidoje kalbėjo astrologė.

„2023-ieji bus „tušti“, – sako T. Globa. Savo žodžius ji paaiškino tuo, kad praeitis išeina, o ateitis dar neatėjo.

„Kiti 12 mėnesių bus laukimo metas: senasis pasaulis baigėsi – tai vėjo nupūstas laikas, o naujasis dar neatėjo. Kartu ateinantys metai, jei kalbėsime apie vidinius įvykius, bus itin aktyvūs: susitinka praeities ir ateities srovės, šis sūkurys nušluos savo kelyje nemažai žmonių. Bus įvykių, kurių, ko gero, niekas nesitikėjo, susikirs apreiškimai“, – perspėjo astrologė.

Pasak jos, gali atrodyti, kad žmonės išgėrė tiesos serumo: kiekvienas pradės sakyti, ką galvoja, kažkieno gyvenimas kardinaliai pasikeis. „Žmonės, kurie turėjo daug, dabar vėl liks be visko, o tie, kurie nieko neturėjo, tinkamu momentu į savo rankas paims naujus dalykus – technologijas, galimybes, finansinius srautus, paremtus elektroninėmis sistemomis“, – apibendrino ji.

„2023-ieji įdomūs kūryba, naujomis galimybėmis, švenčių troškimais ir sąjungomis. Žmonės aktyviai sieks tuoktis, kurti šeimą, susilaukti vaikų“, – apie malonius naujųjų metų įvykius pasakojo Globa.

Tamara metų pabaigą Rusijai pavadino nauju įtampos periodu. Tačiau būtent šiuo metu atsiras galimybė derėtis: „Mes neieškosime galimybių derėtis, bet jie ateis pas mus, kad surastų aljansą“. Tuo pačiu mūsų šaliai svarbiausias momentas ateis tik pačioje metų pabaigoje.

Taip pat Tamara Globa dar kartą nuramino rusus, pašalindama didelio masto branduolinio karo galimybę.

„Aš tiesiog matau, kad yra gyvybė“, – padarė išvadą Globa.

Interviu astrologė apžvelgė ir kaip 2023-ieji klostysis kiekvienam Zodiako ženklo atstovui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)