Jautis (balandžio 20–gegužės 20)

Jaučiai iš prigimtis patikimi. Jie ypač praktiški, todėl neištikimybė jiems atrodo suvis beprasmiškas žingsnis, negalintis baigtis geruoju.

Jaučius, tiesą sakant, galima laikyti pačiais patikimiausiais iš visų Zodiako ženklų. Kartais net tvirtinama, kad jie niekada neišduoda. Beje, Jaučiai – bene prasčiausi melagiai, todėl net tuo atveju, je būtų rezgama kokia nors intriga, be vargo tai suprastumėte.

Mergelė (rugpjūčio 23–rugsėjo 22)

Mergelės turi plačią širdį, todėl mintis apie išdavystę tiesiog prieštarauja jų prigimčiai. Mergelės šiaip jau gero būdo, be to, neįtikėtinai praktiškos.

Išdavystė pareikalauja iš šio ženklo atstovų pernelyg daug jėgų, todėl jie paprasčiausiai nemato prasmės gaišti tam laiką. Svarbu ir tai, kad Mergelės labai nemėgsta turėti paslapčių.

Noro išduoti Mergelėms nekils ir todėl, kad pačios puikiai žino, koks skaudus išdavystės kartėlis, ir nenorės, kad partneris jį išgyventų.

Mergelėms būdingas analitinis mąstymas. Šio ženklo atstovai visada pasako, ką jaučia ir kas jiems rūpi. Taip yra dėl ypač kritiško požiūrio į save pačius.

Svarstyklės (rugsėjo 23–spalio 22)

Svarstyklės dievina taikius santykius ir negali pakęsti nesąžiningumo kitų atžvilgiu, taigi, neištikimybės idėja prieštarauja visiems jų įsitikinimams. Svarstyklių ženklo atstovams būdingas gerumas ir švelnumas. Kitų poreikiams jie teikia daugiau reikšmės nei saviems, todėl tikrai nesiryš sukelti skausmo tiems, su kuriais susisaisto.

Neištikimybė Svarstyklių nė kiek nedomina, todėl kad jos suinteresuotos tik tuo, kad viskas vyktų teisingai.

Žuvys (vasario 19–kovo 20)

Žuvų atstovai – tai nepataisomi romantikai. Jie ypač sąžiningi, atsidavę ir pasiryžę viskam, kas padarytų partnerį laimingą.

Būti neištikimos Žuvys nesugebėtų vien todėl, kad didžiausia vertybe laiko emocinį santykių stabilumą. Ir kam gi rizikuoti ilgai puoselėta bičiulyste dėl epizodinio pašėliojimo?

Žuvims labai svarbus tarpusavio supratimas, be to, jos ypač moka užjausti ir paguosti, taip pat nuolat galvoja, kaip jų veiksmai paveiks kitus. Taigi, neištikimybė – tai numeris ne iš jų repertuaro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)