Kiekvienas tikisi, kad kitąmet likimas tai tikrai nusišypsos. Deja, kaskart pasitaiko sunkumų, trukdančių pasiekti užsibrėžtus tikslus. Kad taip nenutiktų, turime iš anksto pasiruošti naujiems metams ir, aišku, tinkamai juos sutikti. Kokiems daiktams derėtų skirti itin daug dėmesio naujametinę naktį, sužinosite perskaitę toliau pateiktus įspėjimus.

Sutinkant 2019-uosius, šventinis stalas turi būti kraute nukrautas valgiais. Jei švęsti ketinate ne namie, į svečius nusineškite kuo daugiau patiekalų. Taip elgiantis tikrai neteks patirti skurdo, kuriuo kartais baudžiami šykštuoliai.

Sutikdami 2019-uosius išlydime Geltonąjį Šunį ir pasitinkame Žemės Kiaulę. Minėtina, kad daugelis pranašysčių yra susijusios su metų simboliu, taigi, laukdami, kol laikrodis išmuš 12, pasistenkite nevartoti patiekalų iš kiaulienos, nes taip darydami rizikuojate greitu metu sulaukti kokių nors blogų žinių.

Prieš šventes gana daug laiko praleidžiame parduotuvėse. Jei rinkdamiesi pirkinius ant prekystalio pastebėsite kiaulės šnipą, žinokite, kad problemų kitąmet išvengti nepavyks. Galbūt įgysite naujų priešų, susirgsite kokia nors sunkia liga arba patirsite piniginių nuostolių.

Naujametinę naktį būtina atitinkamai pasipuošti. Pasistenkite nesutepti ir nesugadinti šventinių drabužių. Tai būtų ženklas, kad ištisus metus kankins finansinės bėdos. Sutikti Žemės Kiaulės metus nevalyvam ir netvarkingam – nedovanotina klaida.

Švenčių išvakarėse jokiu būdu neužsibūkite darbe. Taip pasmerktumėte save ištisus ateinančius metus trunkantiems nesutarimams su artimaisiais ir konfliktams šeimoje.

Naujametinę naktį pasistenkite susilaikyti nuo apkalbų ir apskritai neaptarinėkite žmonių. Kalbėdami kitiems už nugarų galite prisišaukti kitąmet užklupsiančių bėdų.

Kiaulės simbolis neatsiejamas nuo ryškių spalvų, kūrybinio impulso ir šventinės atmosferos. Todėl sutinkant Naujuosius negalima dėvėti kasdieniais drabužiais ir sėdėti nepapuoštuose namuose. Ryškios, originalios girliandos ir kitos dekoracijos – tiesiog privalomi artėjančios šventės atributai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)