113
Kitas

Avinas

Saulei keliaujant Skorpiono ženklu, tai bus ir laikas, kai mumyse gali iškilti praeities išgyvenimai ir patirtys. Bendraujat neprisiminkite buvusių nuoskaudų, atraskite širdyje atlaidumą ir žvelkite į priekį.

Šią savaitę, Juodajam Mėnuliui tebekeliaujant griaunamuoju Skorpiono laipsniu, išliks būtinumas būti atidžiais ir atsargiais keliuose ir buityje.

Bendraudami mąstykite, kas jus vienija, o ne kas jus skiria. Tai įstabus metas pasireikšti gerumui ir dėkingumui, tiek jus supantiems, tiek pačiam gyvenimui. Pajusti galite, kaip stipriai mintys veikia mūsų ateitį, tad rinkimės jas šviesias, kuriančias ir vienijančias, gausinančias meilę, viltį ir gerumą.


Savaitės pradžia palanki naujai pradžiai, tačiau jūsų gyvenimo pozicija turėtų būti aktyvi ir kurianti.

Vėlinės suteiks progų prisiminti mus mylėjusius ir jau išėjusius, pajausti jiems dėkingumą ir susimąstyti apie amžinąsias vertybes, suvokus, kaip dažnai švaistome brangų gyvenimo laiką pergyvendami dėl neesminių, laikinų dalykų, ir nerasdami laiko pasakyti, kad mylime, padėkoti ir pasidžiaugti kiekviena mums skirta gyvenimo diena.

Savaitės vidurys, Merkurijui keliaujant karališkuoju laipsniu, tiktų deryboms, svarbiems susitarimams ir sprendimams, sutarčių pasirašymui, komandiruotėms ir išvykoms, naujoms pažintims.

Penktadienį, Saulei keliaujant karališkuoju Skorpiono laipsniu, palanku ne tik imtis svarbiausių projektų, bet ir taikytis, atkurti harmoningus tarpusavio santykius. Kartais, mokant atleisti ir išklausyti, gyvenimas gali duoti antrąjį šansą.

Savaitgalis labai aktyvus, rinkitės keliones ir sportą, tačiau būkite atsargesni keliuose ir buityje. Įdomios jums savaitės!

113
Kitas

Avinas