Šiuo laikotarpiu nesavivaliaukite, per daug nerodykite iniciatyvos. Darykite tai, ko iš jūsų tikimasi – su vyresnybe ar su giminaičiais nesuderinti veiksmai duos atvirkštinį poveikį, tik sukels konfliktų. Kaip ir kaip norėtųsi patenkinti ambicijas, ši savaitė – tam visiškai netinkamas metas.

Neorganizuokite abejotinų renginių, ypač jei jie kaip nors pažeis įstatymus. Neteisėti poelgiai baigsis finansiniais nuostoliais, susigadinsite reputaciją, galimos netgi baudos. Kad neprarastumėte to, ką turite, nepasiduokite pagundoms (o jų šią savaitę bus daug), pasverkite riziką ir galimas pasekmes.

Avinas

Šią savaitę jums daug įtakos turės ryžtinga, valdinga asmenybė. Gali būti, kad ji kaip nors paveiks jūsų savimonę arba padės išeiti iš sudėtingos situacijos iškelta galva. Šiuo metu pasirodys pirmieji jūsų inicijuoto proceso rezultatai, paskui šis procesas vyks savaime ir duos nemenko pelno.

Jautis

Šią savaitę sieksite valdžios, greičiausiai imsitės neleistinų priemonių. Tikriausiai norėsite dominuoti, norėdami gauti pelno. Šiuo laikotarpiu galite panorėti dvasiškai patobulėti, apsivalyti. Veikiausiai taip atsitiks dėl netikėto ar nemalonaus potyrio.

Dvyniai

Šią savaitę nesivelkite į abejotinus renginius. Jus ne kartą mėgins įtraukti į avantiūrą, kuri jums tikrai neišeis į naudą. Gali sutrikti sveikata, gali nukentėti jūsų reputacija verslo srityje. Neverta siekti naujovių, tenkinkitės tuo, ką turite šiuo metu. Susilaikymas apsaugos nuo didelių nemalonumų.

Vėžys

Šią savaitę teks mokėti už anksčiau padarytas klaidas. Kažkas gali pasinaudoti jūsų apsirikimu ir priminti nesklandumus. Nesuteikite preteksto priekaištams. Šiuo metu gresia karštas konfliktas su giminaičiu. Veikiausiai nesutarimų kils vaikų auklėjimo klausimu arba dėl pareigų namuose nepasidalijimo.

Liūtas

Šią savaitę teks apgludinti kampus su kažkokiu žmogumi. Gali atsirasti naujas valdingas vadovas ar kolega, kuris turi tokių pačių ambicijų, kaip ir jūs. Šiomis dienomis tikriausiai atsisakysite kažko įprasto, nes suprasite, kad tai trukdo judėti į priekį ir siekti gerovės.

Mergelė

Vargu ar šią savaitę pavyks realizuoti tai, ką planavote. Tam greičiausiai sutrukdys išoriniai veiksniai ar aplinkybės, kurių nepavyks išvengti. Na bet neigiamas emocijas sušvelnins dovana. Ji bus vertinga, padės susitaikyti su patirta nesėkmė. Be to, jūsų laukia linksmas pobūvis.

Svarstyklės

Šią savaitę gali tapti priklausomi nuo žmogaus, kuris primes jums savo nepalankias sandorio ar susitarimo sąlygas. Pasistenkite kreipti dėmesį tik į savo interesus, antraip atsidursite itin nemalonioje padėtyje. Na, ir nesidrovėkite priimt pagalbos bei patarimų iš žmonių, kurie nė karto jūsų nenuvylė, o su kitais individais būkite atsargūs.

Skorpionas

Šią savaitę teks manipuliuoti žmonėmis. Veikiausiai intuityviai pajusite, kad situacija gali būti pelninga, o tada sąmoningai pastūmėsite žmogų į jam nenaudingą sandorį. Šiomis dienomis pasitaikys proga suprasti kažkokio įvykio priežastis, o tai irgi išeis jums į naudą.

Šaulys

Šią savaitę išvyksite į kelionę. Tikriausiai seniai apie ją svajojote, todėl ji suteiks jums didžiulį malonumą. Šiuo laikotarpiu aptiksite savyje slaptų išteklių, todėl be vargo susidorosite su sunkumais ar gausite naudos iš dviprasmiškos situacijos.

Ožiaragis

Šią savaitę savo tikslų siekiantis ir kitų interesų nepaisantis žmogus gali sutrukdyti jums realizuoti planus. Jūsų gali neišleisti atostogų, versti perdaryti tai, ką nepriekaištingai atlikote. Na ir šiuo metu nepatartina imtis naujų projektų. Jiems dar neatėjo laikas. Palaukite palankesnių akimirkų.

Vandenis

Ši savaitė nepalanki kelionėms, persikraustymams. Visas planuotas tolimesnes išvykas atidėkite. Stipriai pasikeitus įprastai aplinkai gresia nemalonumai, netgi grėsmė saugumui. Apskritai dabar geriau nepradėti naujų darbų, kadangi susidursite su kliūtimis, kurios visiškai išsekins. Apmaudžiausia, jog pralaimėjimas ištiks tada, kai jums atrodys, kad esate labai arti pergalės.

Žuvys

Šią savaitę prisieis mokėti už netoliaregiškumą. Galbūt neseniai patingėjote kažką keisti gyvenime ir atsisakėte išties vertingo pasiūlymo. Dabar suprasite, kad be reikalo neėmėte to, kas pats krito jums į rankas. Taip pat tikėtinas susidūrimas su giminaičiais, nes jus norės priversti pasielgti taip, kaip jums nenaudinga ar paprasčiausiai nemalonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)