113
Kitas

Avinas

Tarsi grūdus atsijodami nuo pelų, atsirinksite žmones, su kuriais jums pakeliui, o su kuriais reikėtų galbūt jau atsisveikinti.

Šią tarpusavio santykių klausimų sprendimo savaitę, Saulės ir Merkurijaus, tranzitų Skorpiono ženklu įtakoje, svarbu bus atsigręžti vieniems į kitus, atsirenkant svarbiausius, jungiančius o ne skiriančius dalykus. Kiekvieno mūsų viduje gyvena Amžinybė, Okeanas Meilės, Gerumo ir Atjautos.

Jei pagalvosite, kad sutikote tokį pat save, tik dar daug nežinantį, lengviau galėsite kitą suprasti, jam atleisti. Kiekviename mūsų galima rasti daugybę gerų, žavinčių mus dalykų, arba to, kas mums nepatinka. Svarbu, ko ieškosime. Tad ieškokite to, kas geriausia, ko galėtume vieni iš kitų išmokti.


Savaitė prasidės aštresnio astrologinio fono pirmadieniu, kai nevertėtų pradėti naujų projektų, o geriau pabaiginėti ankstesnius darbus. Ši diena labiau palanki dalykinių kontaktų, užmezgimui, susitikimams, nuomonių derinimui.

Savaitės pirmoje pusėje rūpestingai planuokite darbus, skirkite pakankamai laiko kelionei į darbą, būkite jautrūs šalia esantiems. Tai laikas, kai lengviau gali kilti ginčai, išryškėti nuomonių skirtumai.

Ketvirtadienį, Saulei keliaujant griaunamuoju Skorpiono laipsniu, palanku ieškoti kompromisų, taikytis, derinti pozicijas. Svarbu neaštrinti situacijų, gebėti su humoru pažvelgti į gyvenimą.

Palankesnis laikas – savaitės pabaiga. Tačiau penktadienį dėl Saulės ir Juodojo Mėnulio konjunkcijos Skorpiono ženkle įtakos gali stiprėti noras rizikuoti finansais, didėti aštresnių situacijų pavojus. Tad būkite atidūs keliuose ir buityje. O tarpusavio santykiuose atminkite, kad nieko gyvenime nėra svarbiau už gerumą ir meilę, tik mylėdami esame stiprūs, galime įveikti visas kliūtis ir jaustis laimingais.

Savaitgalis puikus išvykoms, kelionėms, renginiams, o dar ieškantiems savojo žmogaus – naujoms pažintims ir susitikimams.

Daug meilės jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė!
113
Kitas

Avinas