Be to, šią savaitę pablogės santykiai su aplinkiniais, o padidėjęs nervingumas išprovokuos konfliktus. Aktyvuosis tie, kurie priprato manipuliuoti kitais ir juos provokuoti. Žmonės, turintys nepamatuotai aukštą nuomonę apie save ir jokių moralės principų, gali žymiai pabloginti gyvenimą, todėl geriau vengti bendravimo su tokiais individais.

Ypač atsargiems reikia būti sekmadienį - laukia saulės užtemimas, o tai periodas, kai viskas hipertrofuota, ir bet kokios klaidos gresia komplikacijomis. Be to, gali nukentėti nervinė sistema, galimos isterijos.

Raskite kuo save nudžiuginti, būtinai girkite save ir tuos, kurie jums brangūs, net už pačius nereikšmingiausius pasiekimus.

Avinas

Šią savaitę jūsų laukia sėkmingas ir konstruktyvus bendradarbiavimas su žmogumi, kuris jus labai gerai supranta. Tačiau nereikia veikti tik paisant asmeninių interesų, atsižvelkite ir į savo dalykinio partnerio poreikius. Be to, šiuo periodu jums veikiausiai teks kurti santykius su kažkokiu nauju kolektyvu ar bendrija.

Jautis

Šią savaitę jūsų laukia susidūrimas su žmogumi, kuris nenori judėti į priekį ir savo poelgiais trukdo vystytis aplinkiniams.
Pasistenkite nepatekti į jo įtaką, kitaip jums svarbiuose reikaluose laukia sąstingis. Be to, šiuo periodu jums teks daug laiko skirti projektui, kuris, kaip jums atrodė, jau turėtų duoti rezultatų. Veikiausiai teks dar kažką papildyti.

Dvyniai

Šią savaitę išnyks kažkokia kliūtis, kuri trukdė jums vystytis jums norima kryptimi. Gali būti, kad išsivaduosite iš kažkieno įtakos ar spaudimo, ir tai leis jums sėkmingiau užsiimti savirealizacija. Be to, jūsų laukia bendravimas su įtakingu žmogumi, kuriam jūs galėsite pasiūlyti kažką tokio, ką darote labai gerai.

Vėžys

Šią savaitę galite patekti į priklausomybę nuo labai klastingo žmogaus. Būkite atsargesni, kitaip jums teks ilgai atsižvelgti ne į savo, o į jo interesus. Be to, neatiduokite iniciatyvos į svetimas rankas, nes tokiu atveju jūsų darbo vaisiais naudosis kiti žmonės. Tai itin aktualu dalykinei jūsų gyvenimo sferai. Nepamirškite priminti aplinkiniams savo praeities nuopelnų ir dažniau teikite konstruktyvius pasiūlymus.

Liūtas

Šią savaitę ypatingą dėmesį skirkite savo sveikatai. Yra tikimybė, kad neteksite jėgų ir pasireikš chroniško nuovargio sindromas. Dažniau raskite laiko visaverčiam poilsiui ir nesiimkite daugybės darbų vienu metu. Be to, šiuo periodu į jūsų reikalus gali imti kištis žmogus, kuris dėl kažkokių priežasčių jūsų nemėgsta. Pasistenkite save kaip nors apsaugoti.

Mergelė

Šią savaitę jūsų laukia glaudus bendravimas su žmogumi, kuris jus globoja. Gali būti, kad jis paspartins pozityvias permainas jūsų gyvenime, o tuo pat metu padės jums pasigerinti savo finansinę padėtį. Be to, šiuo periodu teks su kažkuo dirbti kartu. Veikiausiai šalia jūsų atsiras žmogus, kuriam reikės jūsų vadovavimo.

Svarstyklės

Šią savaitę yra tikimybė, kad susipyksite su žmogumi, su kuriuo glaudžiai bendradarbiaujate. Tai gali būti kažkas iš giminaičių arba kolega, su kuriuo dirbate prie vieno projekto. Pasistenkite kuo greičiau rasti kompromisą. Be to, šiuo periodu jums nerekomenduojama sudaryti kokių nors sandorių - laukia nuostoliai ir kiti nemalonumai.

Skorpionas

Šią savaitę galite patekti į sudėtingą situaciją su neprognozuojamomis pasekmėmis. Gali būti, kad kažkas jums primes pareigas, ir jei laiku neatsisakysite, ilgam įkliūsite. Be to, šiuo periodu jums teks atkreipti dėmesį į savo sveikatą - yra psichosomatinių ligų pasireiškimo tikimybė.

Šaulys

Šią savaitę nereikia provokuoti aplinkinių agresijos, užgaunant jų savimeilę - jūs galite susidurti su griežtu atkirčiu ar net fizine jo išraiška. Venkite konfliktų. Be to, šiuo periodu atkreipkite dėmesį į savo sveikatą - esti tikimybė, kad netikėtai pakils temperatūra, galimas sezoninis peršalimas. Iškart imkitės atitinkamų priemonių. Tačiau yra ir gerų žinių - jūsų laukia kažkokia dovana.

Ožiaragis

Šią savaitę jūsų laukia keli džiaugsmingi įvykiai. Yra tikimybė, kad išsipildys kažkokie norai, lauks gausus pelnas, paaukštinimas pareigose. Be to, sėkmingai realizuosis sumanymas, ir tai taps palankaus periodo pradžia. Sėkmė vienoje srityje pritrauks pozityvias permainas visose kitose srityse.

Vandenis

Šią savaitę yra tikimybė susidurti su asmeniu, kuris dėl kažkokių priežasčių jumis nepatenkintas. Galimos priekabės be priežasties, nekonstruktyvi kritika ir konfliktų provokavimas. Būkite santūresni ir pasistenkite užsitarnauti šio žmogaus palankumą, tuomet sugebėsite išvengti didelių problemų. Be to, šiuo periodu jums nerekomenduojama naudotis nepatikrinta informacija.

Žuvys

Šią savaitę neverta pervertinti savo nuopelnų ir žinių. Nepozicionuokite savęs kaip didžio mokytojo, kitaip pateksite į nepatogią padėtį ir išprovokuosite aplinkinių nemalonę. Be to, šiuo periodu jūsų laukia malonus laiko praleidimas. Yra tikimybė susitikti su žmonėmis, su kuriais labai gerai jaučiatės. Tačiau ir su jais verta būti kuklesniam.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)