113
Kitas

Avinas

Prasidės Merkurijaus kelione griaunamuoju Žuvų ženklo laipsniu. Todėl pirmadienį svarbių naujų darbų geriau nepradėti. Šis laikas nėra palankus kelionėms, svarbiems susitikimams. Didelė konfliktų tikimybė, kurie gali kilti visai nelauktai, netikėtai, kaip sakoma „tuščioje vietoje“.

Pirmoje savaitės pusėje – avaringumo fonas, tad būkite ypač atidūs keliuose, didesnis gaisringumo pavojus.

Antradienį – Tarptautinę Moters dieną – sudėtingesnė tiek Saulės, tiek Mėnulio pozicija. Tai 29-toji – kritinė Mėnulio diena. Ypač emocingas gali būti vakaras, kai galite jautriau reaguoti į pasakytus žodžius, iškilusias situacijas, būti kategoriškesni, mažiau linkę derinti nuomones.

Pasaugokite mylimą žmogų, susilaikydami nuo kritikos ir rasdami, kuo pradžiuginti. Padėkite moterims atskleisti jų švelnumą, meilę, jautrumą, pradžiuginkite jas!

Trečiadienis – sudėtinga pilno Saulės užtemimo Žuvų žvaigždyne diena, tad dieną nevertėtų pradėti nieko naujo. Ji tinkama pabaigti anksčiau pradėtus darbus ir užduotis. Labai tiktų atleidimui, išsilaisvinimui iš skaudžių praeities patirčių, – tai reikalinga jums patiems, kad galėtumėte lengviau eiti į priekį, netempdami to, kas skaudina, į rytojaus dieną. Tai galėtų būti vieno ciklo pabaiga.

Pirma savaitės pusė – tai laikas, kai reikėtų atsisveikinti su praeitimi. Tą reikėtų padaryti iki Saulės užtemimo, kaip ir pagal galimybes atiduoti skolas, ne tik materialias, bet ir kitokias: padėkokite tiems, kas jums padėjo, įvertinkite šalia esančių žmonių pastangas, kad jūsų gyvenimas būtų geresnis.

Ketvirtadienis – galėtų būti naujo ciklo pradžia. Tai laikas, kai reikia imtis naujų darbų, projektų, sumanymų. Palanku imtis gyvenime permainų, įgyvendinti savo svajones.

Kovo 11 – labai svarbią lietuviams dieną, Venera keliaus Karališkuoju laipsniu, sudarydama ne tik puikias galimybes susitikimams, renginiams, svarbiems darbams, bet ir galimybes gerinti savo finansinę situaciją. Palanku pirkti-parduoti nekilnojamąjį turtą, pereiti į naują darbą, pradėti nuosavą veiklą.

Kovo 12 – puiki diena spręsti turtinius klausimus, taip pat 12-13 dienos palankios pažintims, draugystei ir meilei.

Geros naujos pradžios jums linki astrologė Lolita Žukienė!
Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas