113
Kitas

Avinas

Kartu išlieka aštresnis astrologinis fonas dėl Urano kelionės griaunamuoju Avino ženklo laipsniu, todėl atidumas keliuose ir buityje būtini.

Labai svarbu šią savaitę rasti kuo pasidžiaugti. Orientuotis ne vien į savo didžiuosius tikslus, tačiau pasidžiaugti ir keliu, kuriuo į juos einate. Apsižvalgyti, kad neprabėgtumėte pro šalį savo laimingų gyvenimo akimirkų, kad neliktų nepastebėti tiesiog akyse augantys vaikai, kad nepamirštumėte pasidžiaugti ir mažomis pergalėmis kelyje į didžiąją sėkmę.
Astrologė Lolita Žukienė

Savaitės pradžia prasidės pirmadienį ryte Mėnulio kelione Karališkuoju Mergelės ženklo laipsniu. Ji puiki naujiems sumanymams, informacijos rinkimui, siekiantiems sėkmės moksle ir profesiniame tobulėjime.

Savaitės vidurys tinkamas konkretiems, praktiškiems darbams. Labai svarbu bus jūsų minties, žodžio ir veiksmo vienybė, o kartu ir gebėjimas gyventi ne vien kažkur ateityje, kai kažką svarbaus pasieksite, o šią nepakartojamą gyvenimo akimirką.

Gegužės 20 d., kai Saulė pereis iš Jaučio į Dvynių ženklą, galėsite pajausti pavasarinį įkvėpimą, pasidžiaugti gyvenimu, pabūti daugiau laiko su mylimu žmogumi, surengti smagią išvyką, ar draugų susitikimą. Tai puikus laikas, siekiantiems gerų rezultatų moksle, ieškantiems įdomaus darbo.

Savaitgalį reikėtų permąstyti tai, ką jau pasiekėte, pasidžiaugti, kad ir nedideliais laimėjimais ir rasti laiko pasvajoti apie tolimesnį savo gyvenimo kelią.

Šaunios ir įdomios jums savaitės!

113
Kitas

Avinas