113
Kitas

Avinas

Tai laikas, kai gyvenimas gali mums pateikti iššūkius, aštresnes situacijas, kad galėtume parodyti savo drąsą ir ryžtą, Marsui perėjus iš Skorpiono į Šaulio ženklą, sėkmingiau seksis atstovėti savo tiesą ir poziciją.

Svarbiems darbams, nekilnojamo turto pirkimui, kraustymuisi į naują gyvenamąją vietą labiau tiktų antroji rugpjūčio pirmos savaitės pusė.

Rugpjūčio antrąją savaitę Venerai, Merkurijui ir Jupiteriui keliaujant Mergelės ženklu, tiktų spręsti finansinius klausimus. Šis laikotarpis palankus norintiems rasti geriau apmokamą ar papildomą darbą. Žolinių dieną praleiskite daugiau laiko gamtoje, pasidžiaugdami vasaros giedra nuotaika.
Lolita Žukienė

Trečiosios rugpjūčio savaitės pradžioje, Marsui keliaujant pro tame pačiame Šaulio ženkle esantį Saturną, galite sutikti savo tikslo siekime tam tikras kliūtis ir apribojimus. Saulei pradėjus kelionę Mergelės ženklu, į sėkmę judėsime mažesniais žingsneliais, bet svarbu, kad į priekį.

Svarbiems reikalams spręsti labiau tiktų rugpjūčio ketvirtoji savaitė, kai Marsas bus palankesnėje pozicijoje, o mėnesio pabaigoje, Mėnuliui keliaujant Liūto ženklu puikus laikas meilei ir draugystei. Puikaus jums rugpjūčio!

113
Kitas

Avinas