Pabandysime patarti, ką reikia daryti, kaip sutikti Naujuosius 2013-uosius metus, kad jie būtų finansiškai sėkmingi.

Naujametiniai burtai

1 patarimas

Jei norite, kad ateinančiais metais jums netrūktų pinigų, dengdami šventinį stalą po lėkštėmis padėkite po gelsvos (aukso) spalvos monetą. Nesvarbu, kad tai bus smulkūs pinigėliai, aukso spalva privilios turtus.

2 patarimas

Naujametinę naktį persirenkite bent du kartus. Taip jūs nusimesite tai, kas trukdė jums būti turtingiems, neatnešė sėkmės. Rūbų atnaujinimas pritrauks naudingų permainų ateinančiais metais, jūs sugebėsite realizuoti pačius drąsiausius savo planus. Jūs tarsi nusiteiksite sėkmingai veiklai iš karto keliose srityse. Ir ši veikla bus gerai apmokama.

3 patarimas

Prieš Naujuosius metus išmeskite iš namų visus nereikalingus daiktus ir padarykite kokybišką generalinę tvarką. Taip jūs atsikratysite per metus susikaupusių neigiamų dalykų ir atversite kelius naujiems pinigų srautams ir naujoms galimybėms, tai leis jums 2013-aisiais metais praturtėti.

4 patarimas

Naujametinės nakties išvakarėse paimkite raudoną popieriaus lapą, ant jo žaliu flomasteriu ar ryškiai žaliais dažais užrašykite sumą, kurią jūs norėtumėte gauti kitais metais. Po šia suma priklijuokite 10 centų monetą ir aplink ją pripieškite įvairių kupiūrų ir monetų. Suvyniokite lapą į ritinėlį ir perriškite dviem kaspinais – aukso spalvos ir raudonu. Pakabinkite jį ant eglutės prieš pat nuskambant laikrodžio dūžiams. Naujųjų metų rytą nuimkite ir padėkite ritinėlį ten, kur niekas negalėtų pamatyti.

5 patarimas

Ant naujametinio stalo padėkite 12 patiekalų. Tada kiekvieną ateinančių metų mėnesį jūsų pajamos stabiliai didės. Atminkite, kad maistą reikėtų patiekti gražiuose induose. Venkite plastikinių indų – pajamos bus menkos, pinigus greitai išleisite.

6 patarimas

Prieš Naujus metus nusipirkite naują gražią piniginę, dekoratyvinę gyvatės figūrėlę, kuri lengvai lankstoma, ir aukso splvo kaspiną. Naujametinę naktį įdėkite į piniginę stambią kupiūrą (nors 100 lt), apvyniokite piniginę gyvate ir perriškite aukso splvos kaspinu. Po to pasakykite: ,,Ši kupiūra privilios pinigus, kurių kitais metais daugės“.

Piniginės niekam nerodykite, nenaudokite kasdien. Po kiekvieno atlyginimo ar kitokių pajamų dėkite į ją po kupiūrą (nors 50 lt). Tada visus metus neturėsite problemų dėl pinigų. Sukauptą piniginėje sumą išleiskite metų gale kažkam, ko seniai norisi.

7 patarimas

Sausio 1-osios rytą pasitikite pinigų vonioje. Pripilkite į vonią karšto vandens, įpilkite stiklinę pieno, kelis lašelius bergamočių eterinio aliejaus, įdėkite 7 monetas. Pagulėkite vonioje užmerkę akis ir atsipalaidavę 10 minučių. Įsivaizduokite, kad jums iš visų pusių plaukia pinigai. Po to triskart palieskite vandenį galva ir vėl įsivaizduokite, kad aplink jus pinigų srovė.

Kad ritualą sustiprintumėte, vonios kambaryje užsidekite žalią žvakę. Po to, kai išlipsite iš stebuklingos ,,pinigų vonios“, nenusišluostykite, leiskite drėgmei išdžiūti ant kūno.

Dar vienas patarimas: burdami naujametinę naktį, kad būtų pinigų, nepamirškite ir kitų norų – galvokite ir apie meilę, sveikatą, tarpusavio supratimą. Taip suteiksite savo gyvenimui harmonijos. Tačiau jeigu jus valdys vien materialiniai troškimai, kitose gyvenimo srityse prasidės nesusipratimai ir problemos.

Kaip pasidaryti pinigų talismaną gyvatės metams

Galima, pavyzdžiui, daug nesukant galvos, nusipirkti kinietiškų niekučių parduotuvėlėje pinigus atnešantį talismaną, kuris jums pritrauks pinigų ar padidins jau turimų kiekį. Tačiau galima pasidaryti tokį talismaną ir patiems.

Taigi, jums prireiks:

Druskos (1 dalis);
Miltų (2 dalys);
Vandens (1 dalis);
Akvarelinių dažų;
Geltono metalo monetos;
Pelargonijų aliejaus.

Iš miltų, vandens ir druskos užminkykite tešlą. Iš šios tešlos nulipdykite gyvatę ir įdėkite jai į nasrus monetą. Iškepkite orkaitėje arba palikite, kad savaime išdžiūtų (prireiks trijų savaičių).

Po to nudažykite gyvatės talismaną juoda ir auksine spalvomis ir užlašinkite ant monetos 3 lašus pelargonijų aliejaus. Šis aliejus magiškas – jis ir Gyvatės, ir Merkurijaus (2013 m. valdančios planetos), ir pinigų simbolis. Pelargonijų aliejus padarys jus drąsesniais, aktyvesniais, atvers jūsų gyvenime naujų galimybių, kuriomis pasinaudoję, galėsite pagerinti savo materialinę padėtį.

Šį talismaną padėkite ten, kur yra tutrų sritis – buto pietvakariuose. Tačiau jeigu norite, kad stebuklingos gyvatės savybės atneštų sėkmę visiems šeimos nariams, padėkite gyvatę ten, kur dažniausiai susirenka visi šeimos nariai.

Teisingos krypties pasirinkimas

Gyvatė – būtybė, valdanti žmones, susijusius su mokslu ir kūryba. Todėl, jei norite, kad jums sektųsi, puoselėkite šias dvi sritis. Ir netgi jei jūsų proesija neturi nieko bendro su šiomis sritimis, nereikėtų nuleisti rankų.

Išbandykite save naujoje srityje! Jei jūs jau seniai svajojote parašyti knygą, drąsiai liekite ant popieriaus savas mintis. Tai padės jums ne tik realizuoti save, bet ir galėsite užsidirbti nemažai pinigų. Tačiau žinokite, kad Gyvatė myli tuos, kurie nebijo darbo. Negaiškite realizuodami savo planus, ryžtingai siekite užsibrėžtų tikslų.

Jeigu vis dėlto rašytojo talento neturite, griebkitės dažų ir teptuko. Reikėtų labiau gilintis į save, stengtis perprasti aplinkinius, pavyzdžiui, išsamaus psichologinio portreto tų, kurie jums moka atlyginimą, susidarymas – taip pat vienas iš būdų praturtėti.

Žvaigždės rodo, kad norėdami pagerinti materialinę padėtį, vasarį ar birželį turėtumėte pakeisti veiklos pobūdį arba išplėsti savo verslą, paieškoti naujų galimybių.

Gyvatė – ekonomiškas sutvėrimas, ji nemėgsta neapgalvotų, neprotingų išlaidų, atsidėkoja tiems, kas moka taupyti. Pasižadėkite, kad nuo 2013- ųjų pradžios jūs atidėsite taupyti nors 10 procentų savo atlyginimo. Panaudoti šiuos pinigus galima tik ypatingais atvejais.
Bus puiku, jei šis įprotis išliks ir kitais metais – visada naudinga po ranka turėti atsargų.

Burdami ir atlikdami ritualus, kurie pagerins jūsų materialinę padėtį, jūs pritrauksite ne tik pinigus, bet ir galimybę jų užsidirbti. Todėl nepraleiskite progos ir ateinančiais metais jūsų piniginėje bus daugiau šlamančiųjų, jūs imsite mąstyti ir jaustis kaip turtingas žmogus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)