113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Nors ir kaip siektumėte individualumo (tai būdinga visam šiam laikotarpiui), sėkmingesni bus komandiniai, o ne individualūs projektai. Be to, šiam mėnesiui taip būdinga įtampa ir spaudimas virs taktišku atkaklumu ar delikačiu paraginimu. Tai atneš puikių rezultatų – netgi tie, kurie bus nusiteikę jums kažko atsakyti, po pokalbio savo nuomonę pakeis.

Galimos ir įvairios kelionės – ir realios, ir virtualios. Kai kurie vyks į keliones, kai kurie tik planuos naršydami po įvairius turistinius tinklalapius. Šiam mėnesiui itin būdingas svajingummas, laikymasis nuošaliau, tai netrukdys įprastai veiklai, atvirkščiai – viską atliksite greitai.

Gruodžio mėnuo ypač sėkmingas bus tiems, kurių darbas susijęs su psichologija ar literatūra. Žmogaus dvasios žinovai gebės be didesnio manipuliavimo pasiekti savų tikslų, į juos nuolat patarimų kreipsis įtakingi asmenys. Rašytojai ir poetai sukurs ryškių meninių ar dokumentinių kūrinių, padidės dėmesys spausdintam žodžiui.

Galima sakyti, kad šį mėnesį pajusime palankų aukštesnių jėgų poveikį, mus kažkas tarsi saugos nuo nesėkmingo bendradarbiavimo, beprasmiškų reikalų, žmonių, kurie savo gražbylystės dėka stengsis įgyti daugiau įtakos. Taiga, galima teigti,kad jeigu idėjos nebus lydimos piktos valios, jos bus sėkmingos.

Gruodžio pradžioje numatoma daug kelionių, galimos komandiruotės. Be to, teks surasti laiko neplanuotiems, bet dažniausiai maloniems reikalams.

Gruodžio mėnesį galimos permainos socialiniame gyvenime ir tarnyboje. Pergalių troškimas padės sėkmingai realizuoti save, tai atneš ir finansinio, ir nematerialaus pelno. Laukiamas sėkmingas įvairių projektų realizavimas. Tačiau galimas daiktas,kad ne viską pavyks pabaigti laiku, todėl atidžiai planuokite savo veiklą, nepalikite sunkiausių užduočių paskutinei savaitei.

Tarp kitko, tai susiję ir su dovanomis.

Palankios dienos: 1, 2, nuo 4 iki 8, nuo 10 iki 16, nuo 18 iki 24, nuo 26 iki 31.

Nepalankios dienos: 3, 9, 17, 25.

113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)