Avinas

Mėnesio devizas: tai, ką mes matome, priklauso nuo to, kur žiūrime.

Gruodžio mėnesio horoskopas žada, kad jūsų laukia darbas ir visai įmanoma karjeros sėkmė. Egzistuoja nemaža galimybė, kad būsite paaukštintas ir pagerinsite savo statusą. Pačias paskutines mėnesio dienas skirkite bendravimui su draugais. Dabar jums niekas nesutrukdys savo gyvenime įtvirtinti didesnę nepriklausomybę ir savarankiškai priimti sprendimus. Juk tai jums patinka! Šis mėnuo puikiai tinka išvykoms, aktyviai veiklai, o antra mėnesio pusė optimali mokslui ir kelionėms. Nebijokite išbandyti kažką naujo. Šventes sutikite aktyviai, sportiškai arba su šokiais.

Jautis

Mėnesio devizas: bet kokios permainos nutiesia kelią kitiems pokyčiams.

Gruodis žada jums turiningą asmeninį gyvenimą. Galima suaktyvinti jau esamus santykius ar užmegzti naujas pažintis. Mėnesio viduryje jus gali ištikti nusivylimas, bet vėliau atsiras naujų netikėtų galimybių uždirbti ir sutikti naujų žmonių. Trečiosios dekados pradžioje jums griežtai draudžiama persivalgyti ir puoselėti ambicijas dėl valdžios. Nesusižavėkite fanatiškomis ideologijomis. Priartėjus Naujiesiems metams, viskas normalizuosis tiek materialinėje, tiek meilės sferoje. Sutikti šventes pageidautina su šeimos nariais, o kur – namie ar kelionėje – spręskite patys.

Dvyniai

Mėnesio devizas: pasaulis atveria duris tiems, kurie žino, kur eina.

Pirmąją gruodžio pusę verta pašvęsti darbui, taip pat skirkite dėmesio sveikatą stiprinantiems užsiėmimams. Antrąją mėnesio pusę galite aktyviau megzti ryšius, kontaktus su reikalingais asmenimis. Jūsų laukia ne tik meilė, bet ir draugystė bei naudingi verslo ryšiai. Žvaigždės pagelbės jūsų gerovei ir dvasiniam vystymuisi. Antros dekados pradžioje saugokitės smulkių apgavysčių, o viduryje ir pabaigoje nesivelkite į konfliktus dėl idėjinių ar materialinių dalykų. Per Naujuosius metus ir išeigines dienas organizuokite sau daugiau išvykų ir susitikimų.

Vėžys

Mėnesio devizas: baimė stabdo veiksmus, bet veiksmai įveikia baimę.

Gruodžio pradžia palanki kūrybinei ir sportinei veiklai. Artėjant viduriui, daugiau dėmesio teks skirti kasdieniams darbams. Galimi netikėti staigūs posūkiai asmeniniame ir visuomeniniame gyvenime. Būkite pasirengę mėnesio gale įveikti sunkumus. Jėgų tam turėsite pakankamai. O Naujųjų metų sutikimui negailėkite pinigų: pirkite vertingas dovanas, palepinkite save brangiais malonumais.

Liūtas

Mėnesio devizas: tikrą auklėjimą sudaro ne tiek taisyklės, kiek pratimai.

Šio zodiako ženklo atstovams gruodžio pradžioje veikiausiai teks kovoti su kai kuriomis tradicijomis ir stereotipais savo visuomeninėje palinkoje. Stenkitės nepriekaištingai ginti savo poziciją. Arba tiesiog užsiimkite tuo, kas jums atrodo reikalinga, ir nekreipkite dėmesio į artimų ir tolimesnių žmonių vertinimus. Kai kurie išoriniai faktoriai gali apsunkinti jūsų gyvenimą. Tačiau pačius Naujuosius metus dėl savo kūrybinės energijos, emocionalumo ir dėmesingumo sutiksite gerai. Jie gali įsimini ir jums, ir jūsų artimiesiems.

Mergelė

Mėnesio devizas: apdairumas – geriausias narsos bruožas.

Gruodžio mėnesio horoskopas rodo, jog pirmąją dekadą jums geriau pašvęsti aktyviam darbui ir dalykiniam bendravimui. Išvykos, komandiruotės, mokslai – metas jiems bus palankus. Maždaug nuo gruodžio 12 dienos pamažu pereikite prie buities reikalų. Pasistenkite neeikvoti energijos svetimiems reikalams ir idėjoms. Susitelkite ties šeima. Priešnaujametinės aistros jus aplenks ir jūsų nepalies. Pačius Naujuosius metus geriau sutikite jaukioje, intymioje aplinkoje tik su jums artimais žmonėmis.

Svarstyklės

Mėnesio devizas: pasirinkti laiką – reiškia sutaupyti laiko, o kas atlikta ne savu laiku – atlikta bergždžiai.

Jūsų laukia materialinė sėkmė. Tačiau mėnesio viduryje neapsigaukite. Po gruodžio 16 dienos prasidės išvykų ir įvairaus bendravimo metas. Tai geras laikas ir naujų žinių bei įgūdžių įsisavinimui. Naujuosius metus geriausia sutikti su tais žmonėmis, su kuriais jus vienija bendri interesai ir pomėgiai: tarkime, šuoliai su parašiutu, slidinėjimas snieglente ar buriavimas. Tai būtinai turi būti originalu ir artima jūsų draugijai.

Skorpionas

Mėnesio devizas: žmona nulemia klimatą, o vyras – orą.

Pirmoje gruodžio pusėje jūs dosniai būsite apdovanotas išradingumu, šviežia informacija, meile ir materialine gerove, taip pat atkaklumu ir užsispyrimu siekiant savo tikslo. Tai geras energinis laikas išvykoms, taip pat iniciatyvos rodymui. Galite pasiekti kūrybinių ir sportinių laimėjimų. Tačiau paskutinėmis mėnesio dienomis galimi ir nedideli konfliktai. Tačiau visais atvejais teisybė bus jūsų pusėje. Patys Naujieji metai jums gali tapti ryškūs ir neįprasti, jeigu nuspręsite sutikti juos įgavęs kokį nors naują statusą.

Šaulys

Mėnesio devizas: vėjai galvoje niekada nebūna palankūs.

Atsargiai: mėnesio pradžioje jūsų priešininku gali tapti įtakingas ir net autoritetingas žmogus – viršininkas, politikas ar šeimos galva. O štai antroje gruodžio pusėje jūsų laukia finansiniai reikalai, kelionės ir meilė, nors ką pirkti, kur vykti ir ką mylėti, spręsite jūs pats. Ginčuose gims jūsų tiesa ir jūsų sėkmė. Sutikti Naujuosius metus geriausia bus išvykus, jei tik įmanoma – užsienyje.

Ožiaragis

Mėnesio devizas: kai nežinai ką pasakyti, sakyk tiesą.

Jums neverta pasiduoti prieššventinei tuštybei, pataria gruodžio mėnesio horoskopas. Ramiai tvarkykite savo reikalus, veikite pagal planą, neleiskite, kad kiti žmonės jums ką nors įpirštų. Artėjant gruodžio pabaigai, kai daugeliui bus sunku, jums, atvirkščiai, atsiras daug palankių galimybių. Sugebėsite valdyti žmones, įmones ir situacijas. Jūsų pradės klausyti net viršininkai ir garsūs žmonės. Šiuo metu pradės reikštis ir jūsų kūrybiniai gebėjimai, neišskiriant ir sportinių pasiekimų. Fizinė veikla ir sportas jūsų energiją padės nukreipti teisinga kryptimi ir išvengti konfliktinių situacijų. Sutikdami Naujuosius metus susigalvokite sau smagų nuotykį su nedidele dalele rizikos ar kai ką aktyvaus.

Vandenis

Mėnesio devizas: atidėliojimas – pati patikimiausia atsisakymo forma.

Pirmosios dvi gruodžio dekados jums bus visai palankios. Tai geras metas draugystei ir meilei, kurios gali pereiti viena į kitą. Atitinkamai įmanomi romanai ir darbovietėje, komandiruotėse ar verslo susitikimuose. Sudėtingesnės bus paskutinės penkios mėnesio dienos: galimi konfliktai ir nesutarimai su įtakingais žmonėmis. Teks ginti savo laisvę ir savo sprendimus. Tačiau naujais metais vėl įsivyraus harmonija. Sutikti šventes geriausia su mylimuoju ar draugais, jeigu jie yra priešingos lyties negu jūs.

Žuvys

Mėnesio devizas: visuomet daryk tai, ką bijai daryti.

Gruodžio pradžia praeis ramiai, jeigu nepradėsite dalyvauti visuomeniniame gyvenime. O štai antrosios dekados pradžioje atsargiau elkitės su dokumentais, kelionėmis ir pirkiniais. Mėnesio viduryje stenkitės nešvaistyti pinigų ir nesiaiškinti santykių su žmonėmis. Tačiau trečiosios dekados pradžioje jus pradės globoti Saulė ir prasidės kūrybinės sėkmės metas. Neignoruokite galimybės pasimaudyti jūroje ar bent baseine. Kūryba jus įkvėps ir suteiks naujų jėgų. Prieš Naujuosius metus teks paplušėti, tačiau tai bus įdomus darbas. Naujuosius metus sutikite taip, kad tai duotų naudos jūsų sveikatai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)