Avinas

Pirmąją gegužės savaitę jūsų partneris bus užimtas materialinės gerovės gerinimu ir pirkiniais. Galbūt jūs kartu rūpinsitės sodybos reikalais. Tačiau jūsų mylimasis jaus poreikį bendrauti, lavintis, keliauti.

Vieniši Avinai gali užmegzti naujų pažinčių, didelė tikimybė, kad susipažinsite per Internetą. Naujai pažinčiai ypač palankus laikas – paskutinis gegužės dešimtadienis, kai Venera susijungs su Jupiteriu Dvyniuose, svarbų vaidmenį vaidins ir Merkurijus. Šiuo metu prasidėję santykiai bus sėkmingi, pagrįsti bendrais interesais.

Jautis

Šis mėnuo žada, kad asmeniniai santykiai klostysis puikiai – pirmomis gegužės dienomis jūs žavėsite aplinkinius, o antrojoje mėnesio pusėje dar pagerės jūsų santykiai su partneriu, sutuoktiniu, artimaisiais. Galimas svajonių išsipildymas – jums padės draugai ir rėmėjai. Tai gali būti neformalios organizacijos, kurių narys esate. Pirmojoje mėnesio pusėje gali kilti problemų dėl vaikų.

Dvyniai

Mėnesio pradžia – ne pats geriausias laikas asmeniniame gyvenime. Tačiau antroje mėnesio pusėje jūsų patrauklumas labai išryškės, jūs pakerėsite aplinkinius savo žavesiu ir atvirai rodysite savo jausmus. Atskleiskite savo gerąsias savybes ir žmonės jaus nenumaldomą trauką prie jūsų, nepajėgs atsispirti.

Nuo gegužės 10 iki 15 dienos būkite atsargūs – galima apgavystė, nusivylimas meile. Tačiau paskutinis gegužės dešimtadienis jus ypatingai nudžiugins – mylimas žmogus suteiks jums daug laimingų akimirkų, netgi atneš sėkmę. Tai puikus metas tobulinti bendravimą su vaikais.

Vėžys

Neigiama Plutono ir Urano įtaka Vėžiams lems nesėkmes asmeniniame gyvenime. Susituokę Vėžiai išgyvens kritinį laikotarpį. Jūsų sutuoktinis elgsis valdingai ir netgi despotiškai, trukdys jums siekti gyvenimo tikslų. Santykiuose vyraus kova dėl valdžios, pavydas ir kitos neigiamos emocijos. Didelė kardinalių pokyčių meilės reikaluose rizika.

Vienišiems Vėžiams tai nepalankus laikas užmegzti naujoms pažintims ar santuokai. Antroji mėnesio pusė jus labiau nudžiugins – santykiai pagerės, ypač seksis bendrauti su vaikais. Galite su mylimu žmogumi leistis į romantišką kelionę, ji bus labai sėkminga. Tačiau kai kurių Vėžių laukia slaptas romanas.

Liūtas

Asmeninis Liūtų gyvenimas bus nepastovus. Gali pablogėti santykiai su sutuoktiniu ar kitais šeimos nariais dėl problemų darbe, mokymosi įstaigoje ar bendraujant su užsieniečiais. Tačiau antroje mėnesio pusėje žvaigždės žada teigiamą poslinkį šeimyniniame gyvenime, galimas daiktas, kad teigiamos permainos bus susijusios su šeimos finansine situacija. Galimas turto paveldėjimas ar sutuoktinio pajamų padidėjimas ir t. t.

Mergelė

Asmeniniai santykiai gegužės mėnesį bus gana įtempti ir nervingi. Galimi rimti konfliktai, neigiama išorinių aplinkybių įtaka paragins jus peržiūrėti susiklosčiusią situaciją ir iš naujo susidėlioti prioritetus. Galimas netgi ankstesnių santykių nutrūkimas.

Išsilaikys tik tvirčiausios ir laiko patikrintos poros, po krizės jų ryšiai dar sutvirtės. Rūpesčių suteiks ir vaikai. Tačiau antroji mėnesio pusė suteiks teigiamų dalykų bendraujant su artimais žmonėmis. Tai geras laikas santuokai.

Svarstyklės

Gegužė – ne pats geriausias metas Svarstyklėms, ypač asmeniniame gyvenime. Urano ir Plutono sąveika pareikalaus didelių permainų šeimyniniuose. Jums prireiks peržiūrėti savo poziciją santykiuose su artimaisiais, spręsti iškilusias problemas ir slopinti konfliktus.

Ne tokioms tvirtoms poroms gresia skyrybos. Tačiau puikiai tarpusavyje sutariančios poros krizės akivaizdoje tik sustiprins savo santykius. Jei ruošiatės tuoktis, palaukite, dabar ne laikas. Nepalankus laikas ir naujiems santykiams užmegzti. Geriau leiskitės į kelionę, pailsėkite, užsiimkite darbu. Asmeniniame gyvenime būkite atsargūs ir neskubėkite priimti rimtų sprendimų.

Skorpionas

Asmeninis Skorpionų gyvenimas žada būti audringas, ypač mėnesio pirmąją pusę. Jūs spręsite klausimus, susijusius su sutuoktiniu ar artimu žmogumi, tačiau santykių aiškintis nereikės. Paskutinėmis mėnesio savaitėmis pagerės intymūs santykiai. Galimi džiuginantys įvykiai, susiję su meilės reikalais. Jei esate vienišas – nepraleiskite progos, jūsų laikas atėjo. Santykiais su vaikais taip pat klostysis puikiai.

Šaulys

Urano ir Plutono sąveika neigiamai veiks jūsų santykius su mylimu žmogumi. Jausmai bus įtempti. Galimi skaudūs išgyvenimai. Galimas arba nesudėtingas naujas romanas, arba santykių nutrūkimas. Jei turite vaikų, jiems dabar ne pats geriausias laikas, prireiks kantrybės.

Antroji mėnesio pusė itin palanki santuokai arba naujų santykių užmezgimui. Jūsų laukia sėkmė. Jei jūs vienišas, būtent dabar puiki proga sutikti jums skirtą žmogų, su kuriuo puikiai klostysis tolesnis gyvenimas.

Ožiaragis

Jūsų asmeninis gyvenimas bus audringas – galite užmegzti naują romaną, o jei turite mylimąjį, jūsų laukia romantiški santykiai. Meilės reikalai klostysis puikiai, negresia jokie ginčai. Nors su jumis dėl jūsų sudėtingo charakterio bendrauti nebus lengva, pasižymėsite valdingumu, norėsite įsakinėti. Liūdins santykiai su vyresniais šeimos nariais. Tačiau giminė, pažįstami jums bus palankūs.

Vandenis

Mėnesio pradžioje teks pasirūpinti ir daugiau bendrauti su pagyvenusiais šeimos nariais. Jūs dėsite daug pastangų, kad namuose situacija būtų normali, spręsite įvairius klausimus. Pirmoje mėnesio pusėje šeimyninis gyvenimas klostysis sklandžiai. Tačiau bendraudami būsite kiek įsitempęs ir nervingas.

Paskutinė mėnesio pusė – puikus metas meilei ir bendrauti su vaikais. Vieniši Vandeniai gali užmegzti rimtus santykius. Jie bus naudingi ne tik dvasiškai, bet ir materialiai. Venkite problemų,susijusių su giminėmis ir pažįstamais – galimi gandai apie jus.

Žuvys

Gegužė bus ramus mėnuo. Rimtų problemų neiškils. Skirkite savo laisvą laiką mokymuisi, kelionėms. Antroji mėnesio pusė žada šeimyninių santykių pagerėjimą. Šeimos nariai džiugins jus savo sėkme ir pasiekimais. Nepraleiskite šio momento, tai būna nedažnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)