Šį mėnesį daug dėmesio skirsite savo norams. Visko, ko panorėsite, sieksite labai atkakliai ir emocionaliai. Svarbiausia, kad dėl to nenukentėtų artimi žmonės, priešingu atveju jūsų noras išprovokuos pykčius.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Meilės horoskopas birželiui

Birželį rekomenduojama gerai pagalvoti, ką ir kam sakote. Šiuo laikotarpiu žmonės bus linkę įsižeisti ne dėl poelgių, o dėl žodžių. Taip pat apgalvokite, ką rašote socialiniuose tinklalapiuose ir interneto dienoraščiuose. Atsiras daugiau noro rašyti dienoraštį, paatvirauti, netgi pasigirti. Visa tai gali būti panaudota prieš jus, tad viešinkite tik tokią informaciją, kuri jums nepakenks.

Šį mėnesį tikėtini ir pykčiai dėl skirtingų pasaulėžiūrų. Tikėtini ne tik asmeniniai, bet santykių aiškinimaisi viešai. Mitinguose gali kilti muštynių. Daugeliui norėsis kumščiais ginti savo nuomonę, tad saugokitės karingai nusiteikusios minios.

Birželį pravers ryšiai, prireiks žmonių, turinčių ryšių su jėgos struktūromis, pagalbos. Greičiausiai tai bus susiję ne su darbu, o su problemų sprendimu.

Ypatingai birželį reikėtų atkreipti dėmesį į finansų sferą. Dėl negatyvių astrologinių prognozių poveikio atsiradęs išsiblaškymas baigsis finansiniais nuostoliais tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime.

Klaidos sąskaitose, pavogtos piniginės ar banko kortelės – visa tai taps finansinių sunkumų priežastimi. Na, bet jei išsaugosite gerus santykius su giminaičiais, jie tikrai jums padės. Būkite atidūs sudarinėdami sutartis, nesinešiokite didelių pinigų sumų, kruopščiai tikrinkite dokumentus.

Tiesa, birželis atneš ne tik sunkumų, bet ir viliojančių perspektyvų. Galėsite rinktis iš kelių patrauklių pasiūlymų, paisyti savo interesų, nors aplinkiniams atrodys, kad orientuojatės tik į jų norus ir poreikius.

Birželio pradžioje reikės skirti daugiau dėmesio vaikams ir vyresniems giminaičiams. Jums nuolat primins jūsų pareigas, bandys sukelti kaltės jausmą. Tiesa, iš susidariusios situacijos turėsite ir naudos – daugelis išsireikalaus išskirtinių sąlygų, sudarys palankių sandorių.

Birželio viduryje svarbiausia bus bendravimas – dalykinis, su draugais ar mažiau pažįstamais mielais žmonėmis. Jei gebėsite sumaniai dalyvauti pokalbyje, turėsite ir materialios, ir moralinės naudos.

Mėnesio pabaigoje – derliaus nuėmimo metas. Sėkmingai užbaigsite ilgalaikius projektus, išsispręs sudėtingi klausimai, sudėsite taškus painiuose santykiuose. Šiuo laikotarpiu pravers sukaupta patirtis. Pasitaikys progų ne tik pakeisti darbą, bet ir nemažai uždirbti. Sulauksite dovanų.

Sėkmingos dienos: nuo 1 iki 7, nuo 9 iki 15, nuo 17 iki 22, nuo 24 iki 29.

Mažiau palankios dienos: 8, 16, 23, 30.

Norisi priminti, kad tikrais ženklais laikomi gimę nuo 1 iki 18 dienos, kitus veikia ankstesnis arba tolimesnis ženklas – tiek asmenybės charakteristiką, tiek astrologines prognozes. Reikėtų turėti tai omenyje.

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Birželį avinų laukia daug derybų, deja, dauguma vyks pakeltu tonu. Galbūt kažkas užgaus jūsų savimeilę ar interesus, o tada imsite agresyviai ginti savo poziciją.

Susidursite su konkurentais ar su žmonėmis, kurie dėl kažkokių priežasčių taikosi į jūsų vietą. Na, bet su jais greitai išsiaiškinsite. Kai kurie ryšiai nutrūks. Gali būti, kad tie žmonės nepateisins jūsų lūkesčių arba paliks netinkamiausiu metu.

Mėnesio pradžioje svarbiausi bus šeimyniniai reikalai ar giminaičių rūpesčiai, padaugės konfliktų su tais, kurie netiki jūsų sugebėjimais. Kažkam gali nepatikti, kad daug laiko skiriate darbui ar realizuojate kūrybinius sugebėjimus, užuot leidę laiką su giminaičiais.

Mėnesio viduryje laukia svarbus susitikimas, kuris lems jūsų ateitį. Baigiantis mėnesiui, teks grįžti į tą veiklos sritį, kurią buvote seniai palikę.

Sėkmingos dienos: 2, 3, 4, 9, 11, 18.

Mažiau palankios dienos: 1, 8, 14, 15, 21, 28, 29.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 20)

Jaučiams birželį teks nusižengti kažkokiems principams, kad kažko pasiektų. Gali būti, kad sulaužysite pažadą. Bet tai bus toks atvejis, apie kurį sakoma – tikslas pateisina priemones.

Šiuo metu teks kreiptis pagalbos į įtakingus žmones, turėsite pasitelkti visus įmanomus ryšius. Gali būti, kad sprendžiant kažkokią problemą teks kad ir nenoromis bendradarbiauti.

Birželio pabaigoje galite sulaukti nemalonios staigmenos iš jaunesnių giminaičių, teks pakloti pinigų, kad sutvarkytumėte šį reikalą ar panaikintumėte padarinius.

Birželio viduryje laukia neilga kelionė, kurioje prireiks kažką įkalbinėti. Mėnesio pabaigoje išsispręs problema, kilusi pernai ar net užpernai.

Sėkmingos dienos: 5, 6, 24.

Mažiau palankios dienos: 11, 25.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 21)

Dvyniams birželį teks daug kalbėti. Tikriausiai dalyvausite konferencijose, susirinkimuose, pasitarimuose, duosite interviu ar laikysite egzaminą.

Šiuo laikotarpiu teks įrodinėti teisumą draugiškame ginče. Tiesa, greičiausiai šiame dialoge ne tiek norėsite įrodyti teisumą, kiek sieksite pašnekovo pavaldumo.

Birželį ateis ilgai laukta žinia ar žinios. Tos žinios ateis palaipsniui, ne visos iš karto.

Pirmą mėnesio trečdalį jums padės kažkas iš giminaičių – įtaisys į naują darbą, parekomenduos užsakovui ar padės uždirbti. Žodžiu, vienaip ar kitaip išspręs jūsų finansines problemas.

Birželio viduryje galimas patikrinimas darbe. Būkite atsargūs vairuodami – galite gauti baudą. Birželio pabaigoje teks atsakyti už klaidą, kurią padarėte metų pradžioje.

Sėkmingos dienos: 5, 7, 12.

Mažiau palankios dienos: 6, 13, 20, 27.

Vėžys (birželio 22 – liepos 22)

Vėžiams birželį pravers jų garsioji intuicija. Sulauksite viliojančio pasiūlymo, jus atkakliai įkalbinės. Bet prieš priimdami sprendimą įsiklausykite į vidinį balsą. Jeigu kažkas nepatinka, atsisakykite, antraip gresia dideli nemalonumai.

Vertėtų atkreipti dėmesį į nuojautą ir tokiu atveju, jeigu ruošiatės į kelionę. Šis mėnuo žada socialinio statuso pasikeitimus, pelną.

Birželio pradžioje pasidarys aišku tai, apie ką anksčiau tik miglotai spėjote. Greičiausiai tai bus susiję su šeima. Mėnesio viduryje laukia kelionė su grupe. Baigiantis birželiui grįš tai, kas atrodė prarasta.

Sėkmingos dienos: 6, 9, 10, 20, 24.

Mažiau palankios dienos: 1, 11, 29.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Liūtus birželį vilios patraukliais pasiūlymais. Gali pasitaikyti proga grįžti prie projekto, kuris anksčiau ne dėl jūsų kaltės buvo sustojęs. Tikėtina šlovė arba pinigai. Jei kas nors ką nors siūlys, pasvarstykite, ar tai nesibaigs kažkaip jums nepalankiai.

Šį mėnesį bendrausite su žmonėmis, kurie sugeba apžavėti ir sakyti komplimentus. Nepasiduokite jų įtakai, nes galite būti įtraukti į sektą.

Birželio pradžioje laukia kelionė su giminaičiais ar draugais. Tiesa, ji gali būti ne tokia smagi, kaip tikėjotės. Birželio viduryje atsiras proga pasidalinti patirtimi, o už tai jums nemažai sumokės. Mėnesio pabaigoje tyko susidūrimas su žmonėmis, kurie skinasi į tai, kas priklauso jums.

Sėkmingos dienos: 9, 12, 13.

Mažiau palankios dienos: 8, 15, 22, 29.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Mergeles birželį prislėgs finansiniai rūpesčiai. Galite padaryti klaidą, už kurią teks brangiai sumokėti. Na, bet jei nesutriksite ir iš karto susitarsite ar ištaisysite klaidą, viskas baigsis gana sėkmingai.

Venkite išlaidų, susilaikykite nuo didelių pirkinių, spontaniškų brangių kelionių. Šiuo laikotarpiu galite sulaukti žinių, kurios daug ką pakeis jūsų gyvenime. Veikiausiai jos vienaip ar kitaip bus susijusios su šeima.

Birželio pradžioje turėsite rūpesčių dėl giminaičio. Tiesa, gali paaiškėti, kad jaudinotės be pagrindo. Birželio viduryje teks derinti planus ir darbus su vadovybe. Galbūt pradėsite naują projektą.

Baigiantis mėnesiui sulauksite dovanos. Gali užgriūti nauji įsipareigojimai.

Sėkmingos dienos: 5, 12, 15.

Mažiau palankios dienos: 7, 13, 14, 21.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

Svarstyklės birželį sudarys naują sutartį, iki kurios teks atlaikyti nelengvas derybas. Jums gali pasiūlyti kažką naujo ir įdomaus, bet dėl to teks atsisakyti dalies to, ką turite. Greičiausiai derėsitės, abejosite, kreipsitės patarimo ne tik į kompetentingus asmenis, bet ir turinčius gebėjimų pamatyti ateitį.

Šiuo laikotarpiu reikės tartis dėl remonto ar dizainerio paslaugų. Pasistenkite nepermokėti.

Birželio pradžioje susitaikysite su giminaičiu. Tikėtina, kad pirmieji ištiesite taikos vėliavą. Birželio viduryje leisite pinigus maloniems dalykams – naujiems drabužiams, kelionėms, remontui, pomėgiams.

Baigiantis mėnesiui laukia susitikimas su žmogumi iš praeities. Jis gali grąžinti tai, ką anksčiau norėjo pasilikti sau.

Sėkmingos dienos: 1, 7, 14, 15, 17, 21, 28.

Mažiau palankios dienos: 4, 11, 23, 25.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)

Skorpionų birželį laukia karingos diskusijos. Jos nebus susijusios su jums labai svarbiu klausimu, bet norėdami įrodyti savo teisumą, imsitės kraštutinių priemonių.

Šiuo laikotarpiu kažkas sieks išsiaiškinti jums labai svarbią paslaptį. Jei ši paslaptis susijusi su kažkokiu žmogumi, abiem kils didelių rūpesčių. Taigi saugokite pašalinių kišimosi.

Birželio pradžioje geriau neikite į giminės šventes, jos gali baigtis barniais. Birželio viduryje teks tvarkyti svetimus reikalus.

Pasitelkite naudingus ryšius. Mėnesio pabaigoje sulauksite palikimo ar tolimo giminaičio dovanos.

Sėkmingos dienos: 4, 11, 19, 20.

Mažiau palankios dienos: 3, 7, 14, 17, 24, 28.

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Šauliams birželį teks tartis dėl kažkokio labai svarbaus reikalo. Gali būti, kad teks išvykti į tolimą kelionę, galite patirti stiprų spaudimą. Kreipkitės pagalbos į įtakingą asmenį.

Pradėsite naują projektą, kuris, tiesa, bus sunkus, kils daug kliūčių. Neatsisakykite sumanymo – ilgainiui viskas eisis kaip per sviestą.

Birželio pradžioje daugiausia dėmesio pareikalaus giminiški ryšiai ar artimųjų reikalai. Suvaidinsite jų gyvenimą lemiamą vaidmenį.

Birželio viduryje bendrausite su kitų kultūrų, kitų šalių atstovais. Gali būti, kad iš jūsų aplinkos tik jūs sugebėsite rasti su jais bendrą kalbą. Birželio pabaigoje tikėtini ginčai, susiję su nuosavybe ar įtakos sferų pasidalijimu.

Sėkmingos dienos: 6, 20, 21, 22, 27.

Mažiau palankios dienos: 5, 19, 26.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

Ožiaragiams birželį teks atsisakyti kažko svarbaus ar tiesiog įprasto, malonaus. Galbūt susilažinsite, o tam, kad laimėtume, paliksite praeityje kažkokią priklausomybę.

Laukia pelningos derybos, kurios baigsis labai naudingu sandoriu, atneš ne tik pinigų, bet ir padės pereiti į kitą socialinį lygmenį. Būtinai pasinaudokite turimais ryšiais ir pasitelkite turimą patirtį. Šiuo metu gausite seniai lauktą leidimą.

Birželio pradžioje imsite reikalauti iš artimųjų vykdyti įsipareigojimus, jų asmeninės nuostatos, rūpesčiai jūsų nejaudins.

Birželio viduryje nusimato kažkokios iškilmės, kurių metu atsidursite dėmesio centre. Baigiantis mėnesiui rasite būdą patenkinti kažkokius savo poreikius o gal įgyvendinsite seną troškimą.

Sėkmingos dienos: visos dienos neutralios.

Mažiau palankios dienos: 6, 10, 13, 17, 20.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

Vandeniai birželį kovos su sunkumais. Kažkas norės įpiršti jums nepalankias sąlygas. Na, bet jūs puikiai susidorosite su sunkumais, įžvelgsite klastą, nors kovai su kliūtimis teks išeikvoti nemažai energijos.

Šiuo laikotarpiu laukia ir laimingai susiklosčiusios aplinkybės, kurios bus susijusios su darbu, karjera. Gali atsirasti įtakingas globėjas, kuris nemenkai padės.

Birželio pradžioje tikėtinas reikšmingas įvykis, susijęs su giminaičiais. Po jo gali nukristi atsakomybė už giminaitį.

Birželio viduryje bendrausite su žmonėmis iš kultūros, meno srities. Birželio gale išspręsite seniai ramybės nedavusį klausimą. Greičiausiai kažkas vis tik išpildys pažadą, duotą jums net prieš kelerius metus.

Sėkmingos dienos: 12, 22, 25, 26.

Mažiau palankios dienos: 23, 30.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Žuvims birželį nusimato kelionė, per kurią teks daug kalbėti ar įdėmiai klausytis. Kelionė gali būti tiek darbo reikalais, tiek pramoginė.

Šiuo laikotarpiu gali pasklisti gandai apie jūsų darbą. Gali reorganizuoti įmonę, kurioje dirbate. Nevertėtų aklai tikėti viskuo, apie ką kalbama, jei kas ir įvyks, pirma, negreitai, antra, jums tai išeis į naudą.

Birželio pradžioje prisitaikysite prie naujų sąlygų. Tai suteiks jums malonumo. Birželio viduryje galite susidurti su žmonių nesąžiningumu. Kad ir kas nutiktų, saugokite savo reputaciją.

Laukia kelionė vandeniu. Na, o birželio pabaigoje gali tekti kreiptis į gydytoją dėl ligos paūmėjimo. Kad ir sunku tuo patikėti, gydymuisi skirtas laikas suteiks progų pamąstyti ir galbūt kažką pakeisti gyvenime.

Sėkmingos dienos: 1, 3, 6, 7, 14, 21, 27, 28.

Mažiau palankios dienos: 5, 19, 26.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)