113
Kitas

Avinas

Gruodžio pradžia energinga, prisiimtus įsipareigojimus vykdykite neatidėliodami, atsakingai įvertinę situacijas.

Saulei keliaujant Šaulio ženklu, būsite optimistiškesni, linkę vėl tikėti gyvenimu.

Pirmoji savaitė prasidės Mėnulio kelione Dvynių ženklu. Ji palanki siekiantiems žinių, tobulėjimo, įdomios informacijos.

Ypatinga diena – gruodžio 5-oji – tądien Jupiteris įžengs į karališkąjį Skorpiono laipsnį ir viešės jame visą šią savaitę. Tai ypatingas laikas, kai galime įgyvendinti savo didžiuosius planus, naujas programas, sustiprinti autoritetą ir pasiekti ženklių laimėjimų.

Gruodžio pirma savaitė palanki darbo naujoje vietoje pradžiai, materialaus pagrindo kūrimui ir stiprinimui.

Šiomis dienomis būkite atsargesni buityje ir keliuose – gruodžio 7 dieną Plutonas pradės kelionę griaunamuoju laipsniu. Tai ryžtingų permainų metas. Gyvenimas gali atverti mums netikėtas galimybes, o kai kas paliks už savęs jau sugriautus į praeitį tiltus.

Pirmos dekados pabaiga tiktų komandiruotėms ir išvykoms, palanki norintiems taikytis, derinti tarpusavio ryšius, puoselėti gražius tarpusavio santykius.

Antroji gruodžio dekada sėkminga dokumentų pasirašymui, sutarčių tvirtinimui, gerbūvio kūrimui. Belaukiant švenčių į širdis po truputį grįš ramybė.

Prieš šventinį laikotarpį planuokite darbus, neapsikraukite papildomais rūpesčiais.

Šv. Kalėdos džiugins susitikimais su giminaičiais, giedra nuotaika, o belaukiant Naujųjų norėsis dar šiais metais suskubti nuveikti tai, ko dar nespėjote.

Svarbiausiems darbams labiausiai tiktų gruodžio 28, 29 ir 30 dienos, kai Marsas viešės karališkajame laipsnyje, – tai puikus laikas meilei ir draugystei.

Šaunaus jums gruodžio linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas