Po Skorpiono ženklu gimusios moterys

Astrologų teigimu, tai – mistinis, okultinis, stiprus Zodiako ženklas. Po juo gimusios moterys turi gebėjimų stipriai vidinei transformacijai per trumpą laiką. Vienos suvokia savo vidinę jėgą, dažnai ją pasitelkia, moka žavėti ir paveikti žmones savo magija.

Šios moterys turi galios, nes yra atkaklios, joms padeda ir asmenins žavesys. Skorpionės – nepriklausomos, siekiančios tikslo maksimalistės, kurios jokiomis aplinkybėmis neišsižadės to, ko nori, ir gaus tai, ko trokšta.

Jos kupinos energijos, aistros, atkaklumo, mokėjimo įtikinti žmones savo teisumu. Skorpionai atkaklūs, netgi užsispyrę, jie pasąmoningai siekia vadovaujamų postų. Beje, po šiuo ženklu gimusios moterys visur siekia tobulumo, taip pat ir meilėje. Iš savo partnerio jos reikalauja visiško atsidavimo, noro tobulėti. Šių moterų valdingumas pasireiškia ir dideliu reiklumu mylimajam.

Po Šaulio ženklu gimusios moterys

Tai aiškiai formuojančios tikslą, ryžtingai einančios į priekį ir atsakingos asmenybės. Valdžia pati pas jas ateina, net jei jos to nesiekia ir neieško. Tarp Šaulių moterų – daug vadovių. Jos turi puikių organizacinių sugebėjimų, yra ryškios, charizmatiškos ir draugiškos. Šaulės iš prigimties – lyderės, nepriklausomos, savarankiškos, pasitikinčios savimi, mėgstančios laisvę ir daugialypės.

Po šiuo Zodiako ženklu gimusių moterų valdingumas susijęs su jų vidine jėga. Jos nežiūrės į vyrą, kuris gyvenime mažai pasiekė arba yra už jas žemesnio statuso. Kad jaustųsi šeimos galva, partneris turi būti ne mažiau tvirtas, siekiantis tikslo, taip pat gerbti savo gyvenimo draugės jausmus ir laisvę.

Po Ožiaragio ženklu gimusios moterys

Šios moterys mėgsta kontroliuoti, iš esmės todėl dažnai atsiduria valdžioje. Ožiaragių globėjas – Saturnas, kuriam patinka tvarka, griežtumas.

Šio Zodiako ženklo atstovės skrupulingos, protingos, veiklios, jos siekia tikslo, yra užsispyrusios karjeristės. Darbą jos iškelia į pirmą vietą, laiko jį misija, dėl kurios pasirengusio paaukoti savo gyvenimą, sveikatą ir netgi šeimos gerovę. Jos nemėgsta skirti laiko kitiems žmonės – joms tai atrodo neprotinga.

Gyvenimo draugą jos renkasi labai atsakingai, išsirinkusios stengiasi maksimaliai jį kontroliuoti. Nuolaidus, darbštus vyras bus joms tikras lobis – kartu jie galės siekti užsibrėžtų tikslų.

Po Avino ženklu gimusios moterys

Valdingos moterys, nes turi daug ugnies energijos, vidinio karščio, būtent todėl jos ryškios, traukia dėmesį. Apskritai po Avino ženklu gimę žmonės dažiausiai pasiekia, ko nori, būtent dėl to ir patenka į valdžią.

Šias moteris pagrįstai galima vadinti geležinėmis ledi. Jos ambicingos ir nepriklausomos, atkaklios, visada rėžia į akis teisybę. Jų valios jėgos ir vidinės tvirtybės pavydėtų bet koks vyras. Tokios moterys nelauks, kol joms ką nors pasiūlys – viską, ko nori, jos pasiima pačios. Santykiuose jos linkusios dominuoti, partneriui kelia aukštus reikalavimus. Užleisti pozicijas moteris galės tik tokiam vyrui, kuris įrodys, kad geba prisiimti atsakomybę už abu.

Po Liūto ženklu gimusios moterys

Šios moterys pasitiki savimi, turi vidinio tvirtumo. Kiekvienoje situacijoje jos elgiasi kaip karalienės. Kad ir kaip trukdytų aplinkiniai, viskas bus taip, kaip nori Liūtės. Bendraujant su šio ženklo moterimis atrodo, kad net Žemė sukasi pagal jos norus, žodžiu, Liūčių valdžia karališka.

Šios išdidžios, savimi pasitikinčios damos jaučiasi esančios žvaigždės, brangakmeniai, kuriais galima grožėtis, tačiau nevalia liesti. Jos labiausiai myli save.

Nepaisant meilės sau, Liūtės visais pasirūpins, prisiims atsakomybę. Įprastai jų nuomonės paisoma, juo labiau, kad jos visada atsakingai kalba ir žada.

Santykiuose Liūtės labiausiai vertina laisvę. Jeigu vyras susidomėjo šia moterimi, pro jos skvarbų žvilgsnį niekas neprasprūs. Vyras turi atitikti karališką statusą, turi būti valingas, atsakingas, patrauklus ir, pageidautina, pasiturintis. Tiek draugystės, tiek meilės santykiuose Liūtės stengiasi užimti vadovaujamą poziciją, tai pasireiškia patarimais, rūpinimusi, nurodinėjimais.

Po Vėžio ženklu gimusios moterys

Po Vėžio ženklu gimusios moterys yra jautrios, pažeidžiamos, kita vertus, jų globėjas Mėnulis, kaip ir Saulė, yra šviesulys. Mėnulis suteikia Vėžiams daug galios, valdžios, bet ši valdžia – ne autoritarinė, o globojanti. Tai – mokytojo valdžia. Tokios moterys gali užimti vadovaujamas pareigas įvairiose žmonių gerove besirūpinančiose įstaigose, jos nuoširdžiai nori globoti žmones ir patenkinti jų poreikius.

Vis dėlto Vėžių moterų dėmesingumas, geraširdiškumas gali virsti tironiškumu. Šios moterys tikisi, kad partneris bus idealus: rodys dėmesį, dovanos gėles, sakys komplimentus. Nuo jų pavydaus žvilgsnio niekas nepasislėps. Jos patarinės, kiekviena proga stengsis išsakyti savo nuomonę. Tokios pačios pozicijos jos laikosi ir bendraudamos su vaikais, net suaugusius juos globoja, nori kontroliuoti jų gyvenimą, prisidengdamos motinišku rūpesčiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją