I. Norėdama suvilioti po Šaulio ženklu gimusį vyrą jau per pirmąjį pasimatymą jūs pabrėšite...

1. Savo humoro jausmą – priversite jį nuoširdžiai kvatotis.

2. Savo visuomeninę-politinę poziciją – pradėsite pokalbį apie šalyje susiklosčiusią situaciją.

3. Savo paslaptingumą – žiūrėsite jam į akis, tačiau neištarsite nė žodžio.

Teisingas atsakymas – 1

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Šauliams vyrams patinka merginos, turinčios puikų humoro jausmą. Todėl per pirmąjį pasimatymą nederėtų užmegzti rimtų pokalbių apie sudėtingus dalykus – jį greitai apims nuobodulys. Juolab nereikia vaidinti paslaptingos personos – Šauliams patinka aiškumas ir paprastumas.

II. Tai meilė iš pirmo žvilgsnio! Vakar vakare judu vos pirmą kartą pasibučiavote, o šiandien jis jau siūlo savaitgaliui skristi į Paryžių. Jūsų reakcija?

1. Su malonumu sutinkate ir prisipažįstate dievinanti keliones.

2. Nieko nelaukdama pareiškiate, kad visiškai nemokate prancūzų kalbos tikėdamasi, kad jis puls jus įkalbinėti.

3. Atsisakote Paryžiaus tikėdamasi, kad jis pasiūlys kažką dar įdomesnio.

Teisingas atsakymas – 1

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Po Šaulio ženklu gimę vyrai negali įsivaizduoti gyvenimo be kelionių, todėl priimkite jo pasiūlymą! Jiems nepatinka manieringos ir nenatūralios merginos, jie nemėgsta, kai iš jų pernelyg daug tikimasi.

III. Jam teko išvažiuoti be jūsų. Jūs...

1. Perkate bilietą į pirmąjį traukinį ar bilietą ir išvykstate paskui, tikėdamasi padaryti jam staigmeną.

2. Kas valandą jam rašote trumpąsias žinutes, norėdama parodyti, kaip stipriai jį mylite.

3. Užsiimate savais reikalais ir laukiate jo sugrįžtančio.

Teisingas atsakymas – 3

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Vyrai Šauliai labai vertina savo laisvę ir nepriklausomybę ir jiems tikrai nepatinka, kai kas nors braunasi į jų asmeninę erdvę. Įkyrios ir „lipšnios“ merginos šio ženklo vyrus ne juokais erzina. Palikite Šauliams erdvės veikti, kitaip jie vieną kartą išeis ir nebegrįš.

IV. Jokių būdu Šauliui nereikia sakyti, kad...

1. Kitais metais norėtumėte už jo ištekėti.

2. Nusprendėte laikytis dietos.

3. Staiga parašėte prašymą atleisti jus iš darbo, neturėdama jokios alternatyvos, tiesiog pasidavusi akimirkos nuotaikai.

Teisingas atsakymas – 1

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Po Šaulio ženklu gimę vyrai labai tolerantiški, jeigu kalba eina apie jūsų (bet ne jo) gyvenimo būdą, karjerą, kūną. Tad nepaisant to fakto, jog Šauliams patinka žmonės, kurie iš gyvenimo ima viską, kas įmanoma, jis palankiai priims jūsų sprendimą riboti maistą. Jūsų impulsyvus poelgis atsisakant darbo jo taipogi neatstums. Bet kalbant apie santuoką, net mintis apie tai jį baugina! Gali būti, kad vieną nuostabią dieną jis „pribręs“ jūsų santykių įteisinimui, tačiau tai turi būti jo ir tik jo vieno sprendimas.

V. Namuose jis vaikštinėja apsirengęs senu nuskalbtu chalatu arba sportinėmis kelnėmis, pagamintomis dar sovietiniais laikais. Jūs...

1. Stebitės jo išvaizda ir vaidindama rūpestingą mamytę prašote gražiau persirengti.

2. Demonstratyviai „kopijuojate“ jo stilių ir vaikštote po namus toli gražu ne vakar pirkta pižama.

3. Apsirengiate padoriai, o jis tegul elgiasi kaip nori.

Teisingas atsakymas – 3

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Šaulio vyro nereikia kritikuoti, juo labiau primesti savo požiūrio. Jis nepasirengęs gyventi totalitarinio režimo sąlygomis. Vis dėlto gyvendama su šio ženklo vyru ir namuose turite atrodyti moteriška bei seksuali. Šauliams patinka merginos, kurios rengiasi pakankamai paprastai, bet skoningai — namuose nešiojamai aprangai ši taisyklė taip pat galioja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)