Avinas

Avino problema ta, kad jis nelinkęs nusižengti savo įsitikinimams. Šio Zodiako ženklo atstovų užsispyrimas ir egoizmas dažniausiai baigiasi santykių nutrūkimu. Žengdami į santuoką Avinai privalo suvokti, kad santykiuose svarbu paisyti partnerio nuomonės, juk šeima – tai keli jos nariai, ne vien tik Avinas, rašo esotericblog.ru.

Jautis

Jaučių gyvenime skyrybų pasitaiko retai, o dažniausia priežastis – materialiniai dalykai. Jei šeimai trūksta pinigų, Jaučio ženklo atstovas tampa dirglus ir nervingas. Astrologai nerekomenduoja šio Zodiako ženklo atstovams ryžtis santuokai, jei jie abejoja savo ar partnerio materialine gerove.

Dvyniai

Šio ženklo atstovai mėgsta bendrauti, įskaitant ir bendravimą su priešingos lyties atstovais. Dėl šios priežasties Dvynių sutuoktiniui ar sutuoktinei neretai kyla abejonių dėl partnerio ištikimybės. Dar labiau situaciją komplikuoja tai, kad Dvyniai nė neketina mažinti bendravimą bent jau su priešingos lyties atstovais net ir vardan šeimos.

Vėžys

Vėžys – šeimos žmogus. Paradoksalu, tačiau konfliktai šeimoje dažniausiai kyla dėl giminaičių. Tai gali būti tėvų kišimasis į jauną šeimą, būsto klausimai, įkyrūs patarimai dėl vaikų, o itin didelį pavojų kelia su jauna šeima kartu gyvenantys vyro ar žmonos tėvai. Taigi jei Vėžio ženklo atstovas trokšta išvengti skyrybų, patartina atsiriboti nuo pernelyg didelės artimųjų įtakos.

Liūtas

Liūto ženklas labai susijęs su vaikais. Būtent dėl šios priežasties šeimoje ginčai kyla dėl palikuonių. Neretai nesutarimų nepavyksta išvengti dėl vaikų auklėjimo metodų ir tais atvejais, kai vaikų neturima. Maža to, Liūtas trokšta pramogų ir tai gali jį paskatinti ryžtis neištikimybei, kuri savo ruožtu gali tapti skyrybų priežastimi.

Mergelė

Šis Zodiako ženklas glaudžiai susijęs su sveikata ir darbu. Pirma, santykių griūtį gali sukelti sutuoktinio žalingi įpročiai. Antra, skyrybų priežastimi gali tapti nesklandumai darbe ar darbo nebuvimas.

Svarstyklės

Svarstyklių gyvenime viskas paprasta ir skaidru, o skyrybų priežastimi dažniausiai tampa emocinė šio Zodiako ženklo atstovo būsena. Kalbant tiksliau – isterijos, skandalai, ginčai ir nepakantumas. Paradoksalu, tačiau šio ženklo atstovai patys iš partnerio tikisi mokėjimo ieškoti kompromisų ir problemų sprendimo be aršių scenų.

Skorpionas

Skorpiono šeimą ardantis dalykas – neištikimybė. Nors santykių pradžioje jie gali būti ištikimybės įsikūnijimai, gyvenimas šeimoje šio ženklo atstovams neilgai trukus pabosta ir jie ima trokšti įvairovės. Keisčiausia, kad Skorpiono ženklo atstovai nuo pirmųjų santuokinio gyvenimo dienų negali atsikratyti įtarimų dėl sutuoktinio neištikimybės.

Šaulys

Šauliai vertina laisvę. Nors pirmaisiais santuokos metais atrodo, kad šio ženklo atstovas jau išsilakstęs ir susitupėjęs, iš tiesų gali būti visiškai kitaip. Laikui bėgant Šaulys ima žvalgytis papildomų emocijų už šeimos ribų, o tai neretai baigiasi neištikimybe. Dar nesutarimų priežastimi gali taip požiūrių skirtumai šeimoje. Šauliui sudėtinga atlaikyti gyvenimo partnerio siekius ir troškimus.

Ožiaragis

Karjera – Ožiaragių šeimos gyvenimo nesutarimų esmė. Šio ženklo atstovas darbe leidžia dienas ir naktis, o tai neišvengiamai turi neigiamo poveikio santykiams su partneriu. Iš tikrųjų šio Zodiako ženklo šeimos gyvenimas priklauso nuo to, koks bus Ožiaragio sutuoktinio ar sutuoktinės požiūris į jo karjerą. Jei Ožiaragis turės partnerio ar partnerės palaikymą, ši sąjunga bus itin perspektyvi.

Vandenis

Vandenis – vienas iš nedaugelio Zodiako ženklų, itin nenoriai pasiryžtančių šeimai. Jei vis tik šio ženklo atstovas subręsta šiam žingsniui, buitis tampa santykius išardyti galinčia jėga. Tenka pripažinti, kad Vandeniui itin sudėtinga atsisakyti nerūpestingo ir laisvo gyvenimo. Taigi norint išsaugoti santuoką šiuo atveju visų pirma būtina žodį „aš“ pakeisti žodžiu „mes“.

Žuvys

Esminė Žuvų bėda – jų nekalbumas. Šio ženklo atstovai viską linkę sugerti ir iškentėti. Kai kantrybės taurė būna perpildyta, jie partneriui ant galvos suverčia visą sukauptą pyktį. Akivaizdu, kad kelių tokių scenų turėtų pakakti tam, kad bet kuris sutuoktinis ar sutuoktinė pateiktų prašymą skirtis. Taigi pagrindinis Žuvims skirtas patarimas būtų problemas aptarti anksčiau, nei jos tampa nebepakeliamos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)