Pasaulis, kuriame gyvename, sudarytas iš energijos srautų, kiekvienas iš mūsų gamtos apdovanotas energetiniu potencialu, o mus globojančios planetos šį potencialą pajėgios padvigubinti, rašo esotericblog.ru. Vis tik ne visiems yra žinoma, kad bet kokią žmogaus skleidžiamą energetiką galima nukreipti asmeninei sėkmei ir klestėjimui užtikrinti. Siekiant šio tikslo padės horoskopas: jis parodys, kokiomis energetinėmis savybėmis pasižymi kiekvienas Zodiako ženklas, ir išmokys valdyti energiją nukreipiant ją vien tik teigiama linkme.

Avinas

Žvelgiant į horoskopą aiškėja, kad Avino ženklo atstovams teko pati nesuvaldomiausia energetika. Ji gali būti lyginama su ugnimi, kurios užgesinti neįmanoma. Energija šio ženklo atstovus apdovanoja tvirtu charakteriu ir dvasios stiprybe. Avinams planetų padovanotas nepailstamumas padės jiems formuojant tokias asmenines savybes kaip atsparumas, tikslo siekimas ir lyderystė. Gamta Avino ženklo atstovus apdovanojo galimybėmis kautis dėl savo siekių ir judėti sėkmės link bet kokiomis, netgi kritinėmis aplinkybėmis.

Jautis

Jaučių energetinis išskirtinumas – tai jų ramybė. Darydami sprendimus jie elgiasi apdairiai, metodiškai, žingsnis po žingsnio artėdami prie savo tikslo. Vis tik jų lengvabūdiškumas neretai prisideda prie stimulo, dėl kurio verta kautis, praradimo. Jaučio ženklo atstovai pajėgūs stabtelėti ir niekas negalės jiems įrodyti, kad jie nieko nedaro. Iš gamtos šio ženklo atstovai apdovanoti užsispyrimu ir nepalaužiamumu, tačiau šias savybes geriausia nukreipti į savo potencialo realizavimą ir padėti sau ugdant valią, o ne mėginant įrodyti visiems aplink, kad dirbate savo sėkmės labui.

Dvyniai

Šio Zodiako ženklo atstovai apdovanoti pačia nepastoviausia energija. Viena vertus, ji padeda Dvynių ženklo atstovams visada atsidurti įvykių sūkuryje, gauti neribotą žinių kiekį, lavinti bet kokius talentus, gauti naudos bendraujant su žmonėmis. Kita vertus, nerami energija atima patikimumą. Dvyniai negali pakęsti nuobodulio, jie nuolat siekia išvengti kasdienybės, kartais netgi iš esmės keičia veiklos sritį, savo pomėgius. Dvynių ženklo atstovams trūksta sugebėjimo nusėdėti vienoje vietoje, nors kaip tik ši savybė galėtų jiems padėti mėginant susidoroti su šio Zodiako ženklo skleidžiamu paviršutiniškumu ir nerimtumu.

Vėžys

Šio ženklo atstovai pasižymi jautriausia energetika, kuri jiems gali būti naudinga siekiant visko, ko tik jie pageidauja. Tiesa, ta pati jautrumo energetika kartais tampa kaltininke, dėl kurios prarandama viskas, ko buvo pasiekta. Horoskopas lėmė, kad šie žmonės turi neribotų galimybių, pasižymi giliu vidiniu pasauliu, mokėjimu stebėti ir emocionalumu. Vis dėlto ši energetika panaši į vandenį: ji gali duoti gyvybę arba sugriauti viską aplink. Vėžio ženklo atstovams būtina suvaldyti emocijas ir nukreipti energetinį potencialą sau palankia linkme, išmokti jį suvaldyti.

Liūtas

Lyginant su Avino ženklo atstovais Liūtų energija labiau suvaldoma, tačiau vis tik jie panašūs. Šio Zodiako ženklo energetika nukreipta asmenybės augimo link. Ji padeda atskleisti savo troškimus, paskirtį, talentus. Vis dėlto energiją būtina palaikyti, nes kitokiu atveju Liūtai nustoja siekę tikslų ir juos apima depresija. Labai svarbu, kad veikla būtų mylima, ir ne ką mažiau svarbu savyje atskleisti kūrybinį potencialą, nestovėti vienoje vietoje. Įvaldę energetinį stabilumą Liūtai pajėgs prasiskinti kelią į sėkmę per itin trumpą laiką.

Mergelė

Energetinis šio ženklo ypatumas nukreiptas į materialiosios gerovės gavimą. Mergelės ženklo atstovai pasižymi racionalumu ir galimybėmis gauti naudos. Energetika padeda šiems žmonėms rasti sau itin naudingos veiklos ir užimti orią vietą po saule. Vis tik Mergelės ženklo atstovams trūksta harmoningo santykio su vidiniu savo pasauliu, o troškimas susižerti visus pasaulio pinigus stabdo asmenybės augimą. Vertėtų leisti sau pailsėti ir ne taip atkakliai siekti materialinės gerovės, skirti daugiau laiko ir dėmesio dvasiniams aspektams.

Svarstyklės

Vidinė šio Zodiako ženklo atstovų skleidžiama energija panaši į nuolat kintantį Dvynių apsukrumą. Vis dėlto šio ženklo atstovų energija taikesnė ir stabilesnė, raginanti šiuos žmones siekti harmonijos su savimi pačiu ir aplinkiniais. Svarstyklių ženklo atstovų gyvybinė energija gali kauptis ir papildyti jėgas. Svarstyklių ženklo atstovai moka tinkamai eikvoti energijos atsargas siekdami nustatytų tikslų. Jie be didesnių pastangų eina sėkmės ir klestėjimo link, o išsaugoti šį potencialą galima pasitelkus stichiją atitinkantį talismaną.

Skorpionas

Energetinis Skorpiono ženklo atstovų ypatumas – jų gebėjimas ištverti bet kokius likimo siunčiamus smūgius. Vidinė jų energija neturi ribų, ji beveik neišsenkanti. Atsidūrę sudėtingoje situacijoje šie asmenys gali sustiprinti gyvybines jėgas tam, kad atsigautų po sudėtingų emocinių apkrovų. Net su ligomis ir fizinėmis traumomis Skorpiono ženklo atstovams padeda susidoroti energetiniai pajėgumai. Vis dėlto šie žmones neretai kenčia dėl slopinamų emocijų, kurias būna linkę slėpti giliai savyje. Dėl šios priežasties tiesiog būtina atsikratyti šio krūvio ir leisti jausmams prasiveržti. Nėra gerai, kad visas energetinis potencialas eikvojamas vien tik žaizdų laižymuisi.

Šaulys

Šaulio ženklo energetika nukreipta dėmesiui pritraukti. Šie žmonės gali pasiekti daug pasitelkdami kitus asmenis, jų idėjos pajėgios įkvėpti mases ir pakeisti įprastinį gyvenimo ritmą. Horoskopas apdovanojo šio ženklo atstovus žingeidumu, protu ir mokėjimu įsisavinti naujoves. Vidinę savo energiją Šaulio ženklo atstovai valdyti moka kur kas sąmoningiau nei Avinai. Vis dėlto Šauliams trūksta užuominos: juos reikia nukreipti į veiklos sritį ir tada jie galės maksimaliai panaudoti savo energetinius pajėgumus siekdami iškeltų tikslų.

Ožiaragis

Šio Zodiako ženklo atstovų energetinės galimybės nukreiptos į sveikatos išsaugojimą. Šie asmenys gali kaupti savyje gyvybinę energiją, kol aplinkybės taps kritinės. Kelia nuostabą dar ir tai, kad Ožiaragio ženklo atstovai nepanaudoja savo energetikos, kaupia ją metų metus, o laikui bėgant ji tampa kokybiškesnė. Vis dėlto šio Zodiako ženklo atstovams vertėtų periodiškai nukreipti žvilgsnį į vidinius savo resursus ir juos eikvoti ne vien tik sveikatai pagerinti, bet ir patiems įvairiausiems teigiamiems dalykams gauti.

Vandenis

Vidinė Vandenio ženklo energetika išreiškiama laisvais poelgiais, mintimis ir įsitikinimais. Tai vienintelis ženklas, kurio atstovai dūsta, kai mėginama juos riboti ar valdyti taisyklėmis. Jie stengiasi išsivaduoti iš bet kokių priklausomybių ir pareigų pančių. Jei Vandenio ženklo atstovai tinkamai eikvoja savo energiją, jie gali pasiekti neįtikėtinų aukštumų mokslo, kūrybos ir savirealizacijos srityse. Jų drąsa, originalumas ir kūrybingumas, kuriais juos apdovanojo gamta, gali pakelti juos į visuomenės aukštumas. Vis dėlto ne visada Vandeniams pavyksta nukreipti savo energetinius gebėjimus tinkama linkme, o tai savo ruožtu sukelia jėgų disbalansą ir neprognozuojamų poelgių, po kurių seka nesėkmės.

Žuvys

Žuvų ženklo atstovų skleidžiama energija gali virsti šiuo tuo nuostabiu – dažniausiai tai būna kūryba. Šie žmonės pasižymi jausmų, minčių ir poelgių gelme. Jie nepasiekiami ir paslaptingi, bet tuo pačiu išlieka svarbia visuomenės sudedamąja dalimi. Žuvų energetiniai gebėjimai suteikia galimybę paversti emocijas gražiais žodžiais, idealiais paveikslais ir užburiančia muzika. Vis dėlto daugelis savo talentą užkasa giliai ir neleidžia emocijomis išsivaduoti – tai turi įtakos gyvybinių jėgų slopimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (197)