Vasarį jau laikas imtis svarbių žingsnių. Norėčiau paminėti dienas tinkamas draugystei, meilei, pažintims ir šiltam jausmų brandinimui. Tai sausio 20-21, vasario 16-17 ir kovo 14-15. Šiaip kovo mėnuo – sudėtingesnis, nes kovo 8-9 d. – pilnas Saulės užtemimas, o kovo 23 d.– dalinis Mėnulio užtemimas, tad šį mėnesį imkitės įprastinių darbų, daugiau laiko skirkite savo artimiesiems.

Balandis palankus norintiems keisti gyvenamą vietą, o norintiems prisipažinti meilėje, tiktų balandžio 11-12, gegužės 8-9, 21-22, dienos. Šie laikotarpiai yra puikūs bendravimui, jautriam santykių užmezgimui, romantikai, pažintims, ir žinoma – meilei.

Saulutė jūsų ženkle viešės nuo gegužės 21 iki birželio 20 d. Šiuo laikotarpiu reikėtų imtis labai svarbių darbų, ypač atšventus savo gimtadienį. Tai puikus laikas kontaktams, dalykiniam bendravimui, darbų paieškai ir informacijai susirinkti.

Taipogi atkreipti dėmesį reikėtų ir į Veneros viešnagę, kuri prasidės gegužės 25 d. ir tęsis iki birželio 16 d. - tai nuostabus laikas norintiems draugauti, įsigyti gerų pirkinių, užmegzti dalykinius ryšius, imtis naujų verslų, arba net įsigyti nekilnojamą turtą.

Atskirai reiktų paminėti Merkurijaus kelionę jūsų žvaigždynu. Ji prasidės birželio 13 d. Ir truks iki 29 d. Merkurijaus viešnagės metu – puikus laikas dalykiniams kontaktams, bendravimui, susitikimams ir informacijos gavimui.

Liepą norėsis pakeliauti, patirti naujų įspūdžių. Romantiškiems susitikimams ypač tinkamos liepos 2-3, 29-30 ir rugpjūčio 25-26 dienos, kai jūsų ženklu keliaus Mėnulis. Pats rugpjūtis bus ramesnis ir stabilesnis.

Rugsėjo 1 d. - dalinis Saulės užtemimas, o rugsėjo 16-17 – dalinis Mėnulio užtemimas. Šie laikotarpiai yra sunkesni, o rugsėjo 22-23, spalio 19-20, lapkričio 15-16 ir gruodžio 13-14 dienos ypač tinkamos draugystei, meilei, pažintims ir šiltam jausmų brandinimui.

Lapkritis aštresnis netikėtomis situacijomis, kai jums gali tekti parodyti ištvermę ir išmintį. O gruodį kai kurie galite sulaukti netikėtų gerų darbo pasiūlymų!

Sėkmės, gerų, ugningų patyrimų jums šiais metais!

Gerų Jums metų linki astrologė Lolita Žukienė.
Lolita Žukienė