Ne visada paprasta rasti aukso vidurį ir suvaldyti negatyvius impulsus. Kartais nutinka taip, kad viduje kunkuliuojanti energija prieš mūsų pačių valią tik ir ieško progos prasiveržti lauk ir niekaip nesiduoda suvaldoma. Tokiomis akimirkomis žmogus tampa lyg neatpažįstamas, prireikus galintis viską aplinkui sunaikinti.

Galinga energetika pasižymintys asmenys gyvenimo partnerius myli labai stipriai, visa širdimi, tačiau jei ko neapkenčia, tai jų neapykanta – beribė. Jiems užvis sunkiausia išlaikyti pusiausvyrą, be to, gyvenimas be proveržių jiems atrodo nykus ir nuobodus.

Astrologai teigia, kad kai kurių Zodiako ženklų atstovams ūmus elgesys būdingas labiau nei kitiems. Jie sutiko įvardyti, kurių žvaigždžių globotiniai nė nesusimąstydami galėtų sužlugdyti kitą žmogų, kad tik pasiektų savų tikslų.

Žuvys

Vandens stichijos atstovams paprastai būdinga ypač stipri energetika. Deja, dažniausiai ji išvirsta negatyviomis, nepageidaujamomis apraiškomis. Jei Žuvys jaučiasi prastai, neturi teisės džiūgauti nė vienas aplinkinis, kitaip jų nuotaika dar labiau subjurs. Dėl visų asmeninių bėdų šio Zodiako ženklo atstovai kaltina kitus – tiktai ne save. Skleisdami negatyvią energija jie pasirengę nusitaikyti į viską, kas pasipainioja kelyje. Sužlugdyti kitų likimai jų nė kiek netrikdo.

Dvyniai

Šio Zodiako ženklo atstovai taip pat gali liūdinti aplinkinius, tačiau jie patys to nė nesupranta. Dvyniai geba skaityti kitų mintis ir daužyti nelaimingas širdis. Su jais bendraujant kai kuriems žmonės ima stipriai skaudėti galvą ar kokį kitą organą. Dvyniai paprastai yra iš tų, kurie linkę kiršinti kitus ir netgi daro tai su pasimėgavimu. Jiems nieko nereiškia suardyti poros santykius, kadangi jų energetika skleidžia ardomąją jėgą ir įtaką.

Skorpionas

Skorpionas – ypač paslaptingas Zodiako ženklas. Jo skleidžiamą energija astrologai vadina mistine. Skorpionai yra pajėgūs sugriauti bet kurio jiems skersai kelio stojusio asmens gyvenimą. Beje, iš pažiūros neatrodo, kad jie – potencialūs kenkėjai, nes paprastai sudaro geraširdžių, mielų žmonių įspūdį. Tačiau įžeistas Skorpionas gali be didelių skrupulų, atrodytų, vien minties galia sunaikinti bet kurį kitą žmogų. Dėl šios priežasties su Skorpionais rekomenduojama elgtis apdairiai ir bent dėl visa ko jiems nekenkti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)